درخواست معرفی بازی برای سنین کم

X-Fanous

کاربر سایت
سلام به برو بچه های بازی !
راستش من تا حالا دستم به ps نخورده و زیاد هم ازش سر در نمیارم ، ولی قراره یه ps2 واسه خواهر کوچیکم بگیرم .
این بازیهایی که توی سایت شما وسایهای دیگه دیدم ، مثل اینکه همه واسه بزرگ سالا بود !;) میشه شما چند تا بازی دخترونه واسه سن ده دوازده سال معرفی کنین ، ممنون میشم ،:blushing: آخه میخوام موقع خرید دستگاه چندتا بازی توی این مایه ها بگیرم که یه وقت توی ذوقش نخوره .
با تشکر از شما ، البته سرچ هم کردم ولی چیزی دستگیرم نشد !

فک کنم بهترین بازی واسش Sims 2 باشه یچیز تو مایه های خاله بازیه:biggrin1:
من نسخه ps2 سیمز رو بازی نکردم ولی اونی که ماله کامپیوتر بود که به درد بچه 10-12 ساله نمیخورد!

ببین بازی برا 10 سال میشه پیدا کرد ولی باید بشینی کنار کنسول براش نوشته ها رو بخونی!
مثلا jak and daxter 1 خیلی باحاله ولی بازی کردنش زبان لازم داره.(البته فک کنم یکم سخت گیر بیاد)
به نظر من کنسول مناسب برا بچه ها Game Cube یا DS هست. game cube کپی خور شده ولی ds رو نمیدونم.
در کل اگه تونستی بازی game cube گیر بیاری حتما game cube بخر.

آخرین ویرایش:
به شدت با ايده خريد DS براش موافقم. با كپي خور شدنش حدود 200 در مياد. در ضمن Portable هم هست، بازي خشن هم اصلا نداره! خيالت راحت.

بازی خوب من gears of war رو توصیه میکنم... نه بابا شوخی کردم یه وقت نگیریا بذا برم تو گیم اسپات الان بت میگم...
بازی خوب پلتفورم برا سنین پایین که برا ps2 هم باشه همون jack and daxter که یکی از بچه ها هم گفت با jack2 وice age که ایس ایج جدید هم هست رو بهت توصیه میکنم... اگه اینارو هم نخواستی برو تو این سایت انتخاب با خودته
//www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&category=Platformers&platform=7&mode=top&sort=score&page_type=games&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc

آخرین ویرایش:
فقط WarCraft رو واسش بگیر بزار از الان بشینه بازی کنه بنیه وارکرافتیش قوی شه ... شاید در آینده تو WCG مقام بیاره ... :biggrin1:
آهان گفتید ps2 ... پیشنهاد می کنم okami رو بگیری بزاری بچه حالشو ببره ...
راستی یه نکته چرا ps3 نمی گیری براش ؟؟؟ الان براش ps3 نگیری پس فردا سرخورده میشه یه هو دیدی موتاد شدا ... از ما گفتن بود :-"

جناب CatDog راست میگه ها DS خوبه
اما برای این سن به نظر من Crash رو بگیری بهتره چون نه زبان قوی می خواد نه اونقدر سخته.
در ضمن Okami درسته محیط شادی داره اما به درد ایشون نمی خوره.

آقا اين همه بازي معرفي كرديد ...
ولي بازي زيبا، جذاب، تماشايي، فوق العاده، سرگرم كننده، و باحال HARVEST MOON رو كه جون ميده براي سرگرم كردن بچه ها، رو يادتون رفت ... :cheesygri
درضمن، فكر نكنيد كه منم خودم اين بازي رو انجام ميدم، باور كنيد من اين كاره نيستم ...

سلام
واسه بچه ها اینایی که میگم خوبه:
ماریو پارتی....کراش....سونیک....شرک....مگامن.....کراش باش....
دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد ...اگه بازم چیزی یادم اومد بعدا به شما میگم.

آخرین ویرایش:
من ميگم اگه براي اين هدف داري Ps2 ميگيري، مگه چنتا بازي بچه گونه داره؟ فوقش 20تا ديگه، نه؟ 30تا.
از اونطرف همه بازي هاي Ds و Gba براي همه سنين هست، غير از 20تا! (روي هم نزديك 2200 تا بازي ميشه، تا الان، كه همش رو با Ds ميتوني بازي كني)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or