م محمد رضا mr کاربر سایت May 26, 2010 #1 سلام من یه بازی بچه گونه میخوام برای xbox360که قشنگ باشه (بچه گونه یعنی تو مایه های r and cبرایps3)هرچی گشتم پیدا نکردم . ممنون.
سلام من یه بازی بچه گونه میخوام برای xbox360که قشنگ باشه (بچه گونه یعنی تو مایه های r and cبرایps3)هرچی گشتم پیدا نکردم . ممنون.
qwertywolf کاربر سایت May 26, 2010 #2 این جور بازی ها بیشتر روی لایو قرار می گیرند و مایکروسافت پوینت می خوان. با این وجود فکر کنم Banjo-Kazooie تو همین سبک باشه.
این جور بازی ها بیشتر روی لایو قرار می گیرند و مایکروسافت پوینت می خوان. با این وجود فکر کنم Banjo-Kazooie تو همین سبک باشه.
MaTt کاربر سایت May 26, 2010 #3 1- UP (همون که کارتونشم بود) 2- Kong fu Panda (کارتون اینم بود) 3- Ice age 4- BakcYard Sports ( این یکی نمی دونم تو ایران اومده یا نه اما ریلیز شده)
1- UP (همون که کارتونشم بود) 2- Kong fu Panda (کارتون اینم بود) 3- Ice age 4- BakcYard Sports ( این یکی نمی دونم تو ایران اومده یا نه اما ریلیز شده)
م محمد رضا mr کاربر سایت May 26, 2010 #5 ممنون. ممنون. ممنون. ولی من یه چیز با گرافیک میخوام بابا!!!راستی هیچ متال اسلوگی برای xbox360نیست؟
nero1371 کاربر سایت May 26, 2010 #6 نوشته شده توسط محمد رضا mr: ممنون. ممنون. ممنون. ولی من یه چیز با گرافیک میخوام بابا!!!راستی هیچ متال اسلوگی برای xbox360نیست؟ بیشتر... چرا اومده!!! اسمش xx بود که فقط میتونید تو لایو بازی کنید!!!!!
نوشته شده توسط محمد رضا mr: ممنون. ممنون. ممنون. ولی من یه چیز با گرافیک میخوام بابا!!!راستی هیچ متال اسلوگی برای xbox360نیست؟ بیشتر... چرا اومده!!! اسمش xx بود که فقط میتونید تو لایو بازی کنید!!!!!
م محمد رضا mr کاربر سایت May 27, 2010 #8 ممنون از همتون اگه بازم بودبگید بای آخرین ویرایش: May 27, 2010