با سلام به همه gamer man های عزیز
از آنجا که آخرین تیر من و آقا مصطفی (kian) عزیز بعد از چند ماه (در داخل و خارج از فروم) باز هم به هدف نخورد وهنوز هم در حسرت AGP به سر میبریم . بنده دیگه خسته شدم و دلایل هم در تاپیک زیر مشخص و مبرحن است:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2277
این تاپیک هر چند که در جای مشخص خود نیست ولی چون فنداسیون کار من بر مبنای کارت گرافیک است و بنده اول بالذات به این قطعه(VGA) آلرژی دارم .بر آن شدم با هماهنگی کامل با شما دوستان خوبم اقدام به خرید سیستم کنم و در این بخش (گرافیک) هم آن را مطرح کنم.
صحبتم را با چهار بخش آغاز میکنم تا به نتیجه برسیم.
بخش اول معرف سیستم قدیمی:
دوستای عزیزم من یه cpu از نوع بارتون 2500دارم با یه مادر بوردmsi و یه کارت fx 5200 ( که البته کارت قبلیم سوخت که مجبور شدم از بی پولی اینو بخرم) الانم این سه تا قطعه را صد تومن میخرن یعنی مشتری براش دارم.
بخش دوم لزوم خرید کارت قوی:
چند وقتیه که اگه خدا بخواد تو یه شرکت رفتم سر کار که کارمون منتاژ و میکس تصویر و این جور چیزاست که باید سیستمم برای رندر کردن تصویر جون و جسم داشته باشه(قوی باشه)و نرم افزارمون هم Premiere Pro 1.5 و از جهتی هم که معتاد تزریقیه بازیهای کامپیوتری هستم .
بخش سوم مربوط به سقف هزینه کردن من برای خرید:
اگه سیستمم رو 100 تومن بخرند (که میخرند) من میتونم نهایتا"250 تومن دیگه پول بدم .البته بدون پاور .یعنی جمعا" توان مالی من 350 تومن هست.که باید هم مادر بورد و هم سی پی یو و هم کارت گرافیک بخرم و پول پاور را هم جدا حساب میکنم . رمم هم kingstin400 با ظرفیت 512 است.
بخش چهارم نظرات شما:
دیگه ریش و قیچی دست شما ....
کمک کنید ببینیم چی میشه خرید؟!؟!
اگر هم چیزی رو جا انداختم بگید......