درخواست راهنمایی مجدد

hamedzipzap100

کاربر سایت

با سلام به همه gamer man های عزیز
از آنجا که آخرین تیر من و آقا مصطفی (kian) عزیز بعد از چند ماه (در داخل و خارج از فروم) باز هم به هدف نخورد وهنوز هم در حسرت AGP به سر میبریم . بنده دیگه خسته شدم و دلایل هم در تاپیک زیر مشخص و مبرحن است:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2277
این تاپیک هر چند که در جای مشخص خود نیست ولی چون فنداسیون کار من بر مبنای کارت گرافیک است و بنده اول بالذات به این قطعه(VGA) آلرژی دارم .بر آن شدم با هماهنگی کامل با شما دوستان خوبم اقدام به خرید سیستم کنم و در این بخش (گرافیک) هم آن را مطرح کنم.
صحبتم را با چهار بخش آغاز میکنم تا به نتیجه برسیم.
بخش اول معرف سیستم قدیمی:
دوستای عزیزم من یه cpu از نوع بارتون 2500دارم با یه مادر بوردmsi و یه کارت fx 5200 ( که البته کارت قبلیم سوخت که مجبور شدم از بی پولی اینو بخرم) الانم این سه تا قطعه را صد تومن میخرن یعنی مشتری براش دارم.
بخش دوم لزوم خرید کارت قوی:
چند وقتیه که اگه خدا بخواد تو یه شرکت رفتم سر کار که کارمون منتاژ و میکس تصویر و این جور چیزاست که باید سیستمم برای رندر کردن تصویر جون و جسم داشته باشه(قوی باشه)و نرم افزارمون هم Premiere Pro 1.5 و از جهتی هم که معتاد تزریقیه بازیهای کامپیوتری هستم .
بخش سوم مربوط به سقف هزینه کردن من برای خرید:
اگه سیستمم رو 100 تومن بخرند (که میخرند) من میتونم نهایتا"250 تومن دیگه پول بدم .البته بدون پاور .یعنی جمعا" توان مالی من 350 تومن هست.که باید هم مادر بورد و هم سی پی یو و هم کارت گرافیک بخرم و پول پاور را هم جدا حساب میکنم . رمم هم kingstin400 با ظرفیت 512 است.
بخش چهارم نظرات شما:
دیگه ریش و قیچی دست شما ....
کمک کنید ببینیم چی میشه خرید؟!؟!
اگر هم چیزی رو جا انداختم بگید......

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

اگه كارت رندره گرافيكيه بايد بري سراغه مدل هاي qadro fx انويديا كه براي ورك استيشن ساخته شده.اگه نه يه cpu قوي هم كارت رو راه ميندازه.در ضمن رمهات هم بفروش چون با خريد سيستم جديد نياز به رم ddr2 داري.
پيشنهاد من:
intel core due e6300=190
main :biostar tforce 965pt =110
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2871&p=4
ram:2x512 adata vitesta 533=100
vga:geforce 7300gt ddr3=100
copy write =rax

دوست عزیز(m_unknown_r) ضمن تشکر
باید عرض کنم من نمیتونم اینقدر پول بدم و از طرفی هم باید سیستمم برای بازی هم شرایط مناسب رو داشته باشه . به قول معین :«اگه نباشه دریا ، به قطره اکتفا کن»
البته دریای معرفی شده شما ، جاش محفوظه و تو ذهنمون هست.
اما ما دنبال همون یه حوض آب میگردیم که هم آب باشه هم بشه توش شنا کرد.

منظور اینه که مثلا" مگه مادر بورد با ساپورت رم با باس 400 که pci-ex هم باشه پیدا نمیشه که یه خرجی هم برای رم بکینم .
یا مثلا مگه چقدر از کیفیت کار کم میکنه اگه cpu6300 دوهسته ای، نزاریم (اونم تو این بی پولی).
یا qadro fx رو فکر میکنی میشه با 200~150 تومن جور کرد.

کل پول من 350 تومن هست وگر نه که با این مدلی که شما دادی من باید سر سال سر از داد گاه در بیارم چون همون 350 نومن رو هم میخوام چک بدم .

دوستان سلام اینها مدلهای انتخابی کارت گرافیکی منه :
7300 GT
7600GS
7600GT
اما فقط بردی های زیر را مطلوب دیدم !!!!
Win Fast
Giga
Asus
Msi

حالا با تفاسیر فوق نظر شما چیه؟ الان هم یه سری قیمت از http://www.rayansaba.com
گرفتم ولی ناقص هستند . بقیش رو یا شما زحمت بکشید تکمیل کنید
یا یه آدرس (اینترنتی یا غیر اینترنتی )بگید تا قیمت بگیرم .

اگر هم زحمتی نیست یه سایت یا مرجعی برای تست و مقایسه گرافیکی کارتهای فوق با همین برد ها به من معرفی نمایید تا ببینم تفاوت قدرت در برد های مختلف به چه میزانیه ؟!؟!
اینم قیمتهای من :
7300GT
Win Fast=?
Giga=123000
Asus=?
Msi=100000

7600GS
Win Fast=137000
Giga=?
Asus=177000
Msi=138000

7600GT
Win Fast=?
Giga=235000
Asus=210000
Msi=?
البته این انتخابها رو من به نسبت پولم کردم !!!!

در مورده گرافيك بهت گفتم يه جا ديگه
پس با 350 ميگم :دي
cpu:pentium d 805=100
main:asrock 945g-dvi=80
xfx 7600gt=170
ميشه 350 تومن
مينت كور دو ساپورته
سي پي يو دوال كور
رم رو با يه ddr2 تعويض كن چون اگه نكني مجبوري ازسي پي يوي 1 هسته اي استفاده كني:
cpu:amd athlon 64 3200+ 939=70
main:jetway 939 sli=70
vga:geforce 7900gs=230

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or