دوست عزیزبا عرض سلام خدمت دوستان
من با epxse 160 بازیهای پلی 1 رو بازی می کنم . یه برنامه گذاشته بودن برای شناساندن به پلاگین ها . اون رو دانلود کردم و نصب کردم . حالا دیگه نمی دونم چی کار کنم ؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید .
من در گیم شارک 2 نمیتونم با رمز ها بازی کنم مراحلم درست میرم ولی نمیشه وقتی بازی میاد هیچ رمزی نیست کد هایی هم که خودم اضافه کردم مثل مال خود سیدی نیست لطفا کمک کنید.![]()

یکی جواب منو بده

یکی جواب منو بده
نمیدونم پلاگین cheat epsxe رو داری یا نه ولی واگه داری وقتی بازی رو ران کردی اون بالا در سمت راست یه نوشته میاد cheat وقتی در بازی هستی از بازی بیا بیرون به کمک ALT+ENTER بازی رو نبند بعد به قسمت CHEAT برو راه بنداز

تو خود ps2 هم رمز ها نمییاد![]()
من یه گیم شارک 2 گرفتم و بعد از دادن کد ها به گیم شارک (تمام مراحلم از رو کتاب رفتم) و وقتی بازی را شروع میکنم هیچ یک از انها کاری نکرده اند.فقط کد هایی که من دادم رنگ و شکلشان مثل مال خود سیدی نیست.کد های گیم شارک را هم برای چند بازی امتحان کردم نشد.تو خود ps2 هم امتحان کردم.
چند بار بگم من تو خود دستگاه ps2 هم نتونستم رمز ها رو بیارم.رمز های خود سیدی درست میاد ولی اونایی که من زدم نه.دوستان گویا یه چیزو نمیدونن در شبیه ساز PS1 PS2 شما با cD GAME SHARK نمی تونید CHEAT بزنید نرید الکی CD بخزید چون کار نمیکنه در PS1 پلاگین CHEAT رو گزاشتم در مورد PS2
سخته :confused:
چند بار بگم من تو خوددستگاه ps2 هم نتونستم رمز ها رو بیارم.رمز های خود سیدی درست میاد ولی اونایی که من زدم نه.