mimii کاربر سایت Apr 12, 2012 #1 سلام دوستان مشورت مي خوام ازتون براي خريد مموري ريدر و هار اكسترنال قابل حمل هارد اكسترنال با مشخصات USB 3.0 بك آپ اتوماتيك و بدون نياز به آداپتور ترجيحا ممنون ميشم سريع تر راهنماييم كنين عجله دارم آخرین ویرایش: Apr 12, 2012
سلام دوستان مشورت مي خوام ازتون براي خريد مموري ريدر و هار اكسترنال قابل حمل هارد اكسترنال با مشخصات USB 3.0 بك آپ اتوماتيك و بدون نياز به آداپتور ترجيحا ممنون ميشم سريع تر راهنماييم كنين عجله دارم
raya2 کاربر سایت Apr 13, 2012 #2 در مورد هارد اكسترنال من محصولات Western Digital رو پیشنهاد میدم. در مورد مدلش هم برو تو سایتش و هر کدوم که مناسب با خواسته هات بود انتخاب کن مموري ريدر هم Transcend خوبه
در مورد هارد اكسترنال من محصولات Western Digital رو پیشنهاد میدم. در مورد مدلش هم برو تو سایتش و هر کدوم که مناسب با خواسته هات بود انتخاب کن مموري ريدر هم Transcend خوبه
mimii کاربر سایت Apr 13, 2012 #3 نوشته شده توسط raya2: در مورد هارد اكسترنال من محصولات Western Digital رو پیشنهاد میدم. در مورد مدلش هم برو تو سایتش و هر کدوم که مناسب با خواسته هات بود انتخاب کن مموري ريدر هم Transcend خوبه بیشتر... سلام ممنون دوست خوبم يه هارد wd خريدم 500 گيگ 190 ت اما مموري ريدر خوب پيدا نكردم اين مارك رو خبر داري از كجا ميشه خريد ؟
نوشته شده توسط raya2: در مورد هارد اكسترنال من محصولات Western Digital رو پیشنهاد میدم. در مورد مدلش هم برو تو سایتش و هر کدوم که مناسب با خواسته هات بود انتخاب کن مموري ريدر هم Transcend خوبه بیشتر... سلام ممنون دوست خوبم يه هارد wd خريدم 500 گيگ 190 ت اما مموري ريدر خوب پيدا نكردم اين مارك رو خبر داري از كجا ميشه خريد ؟
raya2 کاربر سایت Apr 13, 2012 #4 نوشته شده توسط mimii: اما مموري ريدر خوب پيدا نكردم اين مارك رو خبر داري از كجا ميشه خريد ؟ بیشتر... عبارت زیر رو جستجو کن, یه چیزایی پیدا میکنی: Spoiler card reader transcend "فروش"
نوشته شده توسط mimii: اما مموري ريدر خوب پيدا نكردم اين مارك رو خبر داري از كجا ميشه خريد ؟ بیشتر... عبارت زیر رو جستجو کن, یه چیزایی پیدا میکنی: Spoiler card reader transcend "فروش"
S sorkhfam کاربر سایت Jul 14, 2012 #5 برند PQI هارد های 2.5 خیلی خوبی داره مطمئن باش خوشت میاد از هر لحاظ از بقیه مطمئن تره