درخواست بازی A.R.S.E.N.A.L Extended Power

mahmoudezoj

کاربر سایت
سلام
بازی که می خوام درخواست کنم 3و4 ساله دنبالشم. اسمش هست A.R.S.E.N.A.L Extended Power
یه بازی هست تو مایه همون General ولی سبک تر و ضمنا کامل تر(تو General کشتی نداره وضمنا از همون اول باید مشخص کنی دوست و دشمن رو ولی تو این بازی هر کدوم از General ها رو که دیدی می تونی بهش اعلام جنگ یا دوستی کنی.البته اونم معلوم نیست حتما دوستی رو قبول کنه .بعدم هر وقت موقعیت خراب بود می تونی با یکی از دشمنا صلح کنی و بکمک اون دشمن دیگه رو شکست بدین ) .تقریبا دو ساله تو نت می گردم دونبالش ولی غیر از دموی بازی چیزی پیدا نکردم . البته TRAINER بازی هم هست ولی خودش نیست
چند جا درخواست دادم که واسم دمو بازی و ترینر اونو گذاشتن.منم نمی دونستم باید چیکارش کنم ترینر رو . واسه همین بی خیال شدم:blushing:
می تونین کمک کنین پیداش کنم؟
ممنون
برام دوباره فایلشو بفرستین برام

آخرین ویرایش:
تقدیم به همه ی طرفداران و دوستداران این بازی زیبا
این بازی یه بازی سبک استراتژیک هستش که با وجود حجم کم 59MB امکانات و سلاح های متنوعی داره
حتی میتونین با دشمنا تون صلح کنین یا به دوستاتون اعلان جنگ بدین
منم حدود 6 سال بود دنبال این بازی می گشتم تا اینکه پارسال از یه سایت اسپانیایی گرفتم اونم با هزار مکافات و بدبختی
این همه گشتم و زحمت کشیدم واقعا می ارزید چون واقعا بازی زیبا و بی نظیریه
اینم لینکشARSENAL - Extended Power V2.0g full crack.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
برای کرک کردنش:
1 - اول انتی ویروس رو غیر فعال کنید
2 - runme.exe رو اجرا کنید
3 - روی گزینه generate and insert data کلیک کنید
4 - بازی رو اجرا کنین.
والسلام

آخرین ویرایش:
تقدیم به همه ی طرفداران و دوستداران این بازی زیبا
این بازی یه بازی سبک استراتژیک هستش که با وجود حجم کم 59MB امکانات و سلاح های متنوعی داره
حتی میتونین با دشمنا تون صلح کنین یا به دوستاتون اعلان جنگ بدین
منم حدود 6 سال بود دنبال این بازی می گشتم تا اینکه پارسال از یه سایت اسپانیایی گرفتم اونم با هزار مکافات و بدبختی
این همه گشتم و زحمت کشیدم واقعا می ارزید چون واقعا بازی زیبا و بی نظیریه
اینم لینکشARSENAL - Extended Power V2.0g full crack.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
برای کرک کردنش:
1 - اول انتی ویروس رو غیر فعال کنید
2 - runme.exe رو اجرا کنید
3 - روی گزینه generate and insert data کلیک کنید
4 - بازی رو اجرا کنین.
والسلام

با سلام
دوست عزیز این لینکی که شما آپلود کردین پاک شده لطفا یک لینک سالم بزارید
اگرم نشد طریقه دریافت از اون سایت اسپانیایی رو بگید هم کفایت می کنه
با تشکر فراوان

آخرین ویرایش:
با درود فراوان

والا منم از سال 81 دنبال نسخه کامل این بازی بودم که راهی جز خریدش پیدا نکردم و بالاخره 5 سال پیش یعنی سال 86 خریدمش و ازش هم لذت می برم.

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 PM ارسال شده بود ----------

من در مورد این بازی اطلاعات کاملی دارم و روش هک کردنش رو هم بلدم.مثلا منابع رو بی نهایت می کنم و امتیاز رو میلیاردی می کنم و از این چیزا فقط نتونستم از پس تایم دموش بر بیام که اونم انجام دادم خبرشو می دم.

سلام عزیز
شما از سال 81 میگشتی من از موقعی که arsenal taste the power داشتم دنبال arsenal extended power می گشتم
الان هم اولی رو ندارم هم دومی
اگه روش هک رو بلدی خوب بگو تا ما هم از این بازی زیبا لذت ببریم
منتظر میمونم
بینهایت ممنون

با سلام
لینکی که دوستان گذاشتن نسخه Demo هستش . من خیلی گشتم نتونستم نسخه کامل رو پیدا کنم. اگه کسی پیدا کرد به ما هم یه ندا بده. بد جوری خاطر خواه این بازی هستم. وقتی سال اول راهنمایی می خوندم این بازی رو کردم. الا حدود12 سال میشه دنبالش میگردم.

b3mh عزیز اگه این بازی رو داری با عرض شرمندگی ،لطفا یک جایی آپلود کن تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم.خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or