درخواست امولاتور Dreamcast

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

test84

کاربر سایت
سلام بچه ها
يه امولاتور براي دريم كست ميخوام كه Shenmue رو اجرا كنه، فقط همين بازي برام مهمه.
مرسي.
تعريفش رو سالها شنيدم و اين روزا ميشه يه جورايي دانلودش كرد.

بهترین امولاتور برای دریم کست chankast هستش که اونم بدون اشکال نیست. shenmue2 رو روش اجرا کردم البته یخورده باید بیخیال صدا بشی چون با 1 ثانیه تاخیر میشنوی که اعصاب خورد کنه. حالا نمیدونم shenmue1 رو چطور اجرا میکنه.
در پایان خیلی خوب کاری میکنی shenmue رو میخوای بازی کنی. اگه بازی رو نداری هم پی ام بده;)

به!
هيشكي نه، خود Ryu جواب مارو داد!
بابا دمت گرمممممممم!
باور كن داشتم تاپيك ميزدم، ياد شما بودم، با خودم ميگفتم يكي بود آواتارش Ryu بودا، اون حتما ميدونه.
من سال 80 تو بازي نما با Shenmue آشنا شدم و راهنماش رو ميخوندم و تصور ميكردم كه بازيش چطوريه!
من يكم در موردش مطلب خوندم تو نت كه چطوري shenmue رو روي pc اجرا كنيم كه با جواب هايي مواجه شدم كه اكثرا شاكي بودن كه اين Chankast هنوز آلفا هستش و باگ داره ...
تازه اونا سخت افزار قوي داشتن.
سيستم من اينه (نخندينا، به جاش خروس قندي هم نميدن!)
Amd 1333
ram 256
vga Mx440 64mg
با اينا فكر ميكني ميشه اجراش كرد؟
متشكرم.

ويرايش:
انگار همين هم فقط با Intel كار ميكنه، من AMD دارم ...
آخرين آپديتش مال سال 2004 است! اميدي به آپديت هاش نيست، ميگن يه نسخه Beta اون، Leak كرده كه به زبان اسپانياييه، شايد با اون بهتر شد وضعيتت.
Shenmue1 رو بازي نكردي خودت؟

ويرايش دوم:
ميدونستي Wii قراره اينارو اساسي ساپورت كنه؟
تو يه بلاگ يكي از آدماي Wii خوندم.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط test84:
به!
هيشكي نه، خود Ryu جواب مارو داد!
بابا دمت گرمممممممم!
باور كن داشتم تاپيك ميزدم، ياد شما بودم، با خودم ميگفتم يكي بود آواتارش Ryu بودا، اون حتما ميدونه.
من سال 80 تو بازي نما با Shenmue آشنا شدم و راهنماش رو ميخوندم و تصور ميكردم كه بازيش چطوريه!
من يكم در موردش مطلب خوندم تو نت كه چطوري shenmue رو روي pc اجرا كنيم كه با جواب هايي مواجه شدم كه اكثرا شاكي بودن كه اين Chankast هنوز آلفا هستش و باگ داره ...
تازه اونا سخت افزار قوي داشتن.
سيستم من اينه (نخندينا، به جاش خروس قندي هم نميدن!)
Amd 1333
ram 256
vga Mx440 64mg
با اينا فكر ميكني ميشه اجراش كرد؟
متشكرم.

ويرايش:
انگار همين هم فقط با Intel كار ميكنه، من AMD دارم ...
آخرين آپديتش مال سال 2004 است! اميدي به آپديت هاش نيست، ميگن يه نسخه Beta اون، Leak كرده كه به زبان اسپانياييه، شايد با اون بهتر شد وضعيتت.
Shenmue1 رو بازي نكردي خودت؟
من خودم با سیس
amd 2600
ram 512
vga 5700 128
رانش کردم و گفتم که چطور بود. میبنی که رو amd هم جواب میده. به فکره امولاتر جدید هم نباش. گشتم نبود نگرد نیست:cheesygri الان همه برنامه نویسا با xbox & ps2 سرگرمن کسی سراغه دریم نمیاد. من خودم shenmue1 رو 7 بار تموم کردم:blushing: هم نسخه جاپونی هم نسخه انجلیزی. البته اگه 2 رو بازی کرده باشی حوصلت نمیگیره 1 رو تموم کنی. من گفتم 1 رو با چانکاست تست نکردم.

آقا ويرايش دوم پست قبلي منو بخون.
http://www.1emulation.com/forums/index.php?showtopic=7228
اين فرومه انگار فروم اصلي اين Chankast است، توش نوشته نه Shenmue1 و نه 2 رو اجرا ميكنه، هر دو نسخه جاپوني و انجليزي رو هم گفته!
گيج شدم.
شما 1 رو با چي تموم كردين؟ حتما Dreamcast دارين.
من از 1اش ميخوام شروع كنم، يه دفه 2رو بازي كنم كه فك نكنم حال بده.
شما فكر ميكني با اين سيستم قشنگ من اجرا بشه؟
shenmue1 رو ميشه با Chankast تست كنيد؟
متشكرم.
ويرايش اول:
بازي Yakuza كه واسه ps2 داره مياد، ميگن شبيه ترين بازي به shenmue است.
حال ميكني چي آپديت ميكنم؟ :)

ويرايش دوم:
ميشه نسخه shenmue2 اي كه جواب گرفتي رو بگي؟ ntsc يا pal.

ويرايش آخر:
از اين فرومه هيچي نميشه فهميد، يه مشت ديوونه توشن، مديرشون بدتر از خودشونه.
بالاخره بازيش رو گير ميارم، اجرا شد كه خدا، نشد هم نشد.
اين همه RPG كه 5سال منتظرشون هستم، اينم روش.

آخرین ویرایش:
من شکر خدا هنوز دریمم قبراق و سره حاله. فعلا هم سری اولش دسته خودم نیست. پیشه یکی از دوستامه;) 2 رو من نسخه جاپونی رو تست کردم مجلی نداشت. در مورد سیستمت هم نمیدونم.
جوابیه ویرایش اول: من خودم پیش نمایش بازی رو تو همین سایت خودمون خوندم گفتم شبیهه حالا تا بیاد و ببینیم
جوابیه ویرایش دوم:
نیدونم. باید ببینم.
جوابیه ویرایش آخر:
ندارم:love:

آقای ZeZu یکی از برنامه نویسان و نویسندگان شبیه ساز نافرجام Icarus که هرگز انتشار نیافت، با چند نفر دیگر هم اکنون بر روی پروژه ی جدیدی به نام شبیه ساز NullDC کار می کنند. از مشخصات شبیه ساز جدید این است که بصورت Open Source در معرض عموم قرار نخواهد گرفت! البته از انواع پلاگین های گرافیکی و صوتی و غیره استفاده خواهد کرد و در نتیجه بسیاری از علاقه مندان به برنامه نویسی خواهند توانست که پلاگین های دلخواه خود را برای این شبیه ساز بسازند. در واقع این شبیه ساز به دلیل استفاده از پلاگین های مختلف، بایستی به مراتب قدرت مانورپذیری بیشتری نسبت به شبیه ساز Chanka داشته باشد.

به دلیل آن که برنامه نویسان سازگاری بازی ها و به اصطلاح Compatibility را بر سرعت ترجیح داده اند، لذا برای اجرای کامل بازی ها به یک سیستم پرسرعت و قوی مثل AMD64-3000Mhz و کارت گرافیکی Geforce 6 (ترجیحا) نیاز خواهید داشت. شبیه ساز فوق هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته است. منتظر خبرهای بعدی باشید.

منبع : persiangamers.com

سلام
بچه ها اين دفعه نيامدم به شما گير بدهم. اگر مي خواهيد مي توانيد از مطالب پرشين يگمرز استفاده كنيد البته با ذكر منبع.
من يك خورده در آن يكي تاپيك تند رفتم عذر مي خواهم.
مي دانيد يكخورده حساسيت زياد دارم.
در مورد توضيحات شبيه ساز مزبور هم به همان انجمن ساير شبيه سازها در =رشين گيمرز برويد !
آنجا كاملا" توضيح داده ام.

آقای ZeZu یکی از برنامه نویسان و نویسندگان شبیه ساز نافرجام Icarus که هرگز انتشار نیافت
منبع : persiangamers.com
البته حسین جان فکر میکنم خبر یخورده قدیمیه یا اینکه ناقصه. چون ایکاروس منتشر شده و من خودم یه نسخه ازش رو دارم. البته چیزه بیخودیه و شاید به این دلیله که تکمیل نشده و سریع سمبل (sambal) کردن.

بهترين گزينه (تنها گزينه؟) همين Chacast است.
فقط ميمونه بدست اوردن سيدي هاش.
آقا shenmue 2 چهار سيدي هست؟ اولي چطور؟
فرمت ديسكاي Dreamcast همون سيدي معموليه ديگه، نه؟
چون احتمالا از خود شما بازي رو درخواست خواهم كرد، اگر دنبال بازي قديمي روي pc هستيد بگيد، چون من تقريبا همه بازي هاي pc رو تا 2004 دارم.
اگر هم نداريد، نحوه خريدش رو بگيد، يه نفر ديگه هم ميخواست.
مرسي.

آقای Ryu Hazuki ببین شما مثل آدمی هستی که با پای گلی میایی روی فرش !
اگر خبر قدیمی هست پس چرا تشکر می کنی ؟
اگر بدت میاد خوب نخوان و انتقاد بکن !
محض اطلاع شما ایکاروس هرگز انتشار نیافت بلکه آن chanka بوده که انتشار یافته است.
بعدش هم خبر قدیمی نیست .

آقای Ryu Hazuki ببین شما مثل آدمی هستی که با پای گلی میایی روی فرش !
اگر خبر قدیمی هست پس چرا تشکر می کنی ؟
اگر بدت میاد خوب نخوان و انتقاد بکن !
محض اطلاع شما ایکاروس هرگز انتشار نیافت بلکه آن chanka بوده که انتشار یافته است.
بعدش هم خبر قدیمی نیست .
دوست عزیز آقای ساکاموتو.
ریشه من حدود 60 سال پیش میرسه به لرها و طبق یه مثل قدیمیه لری با پا رو فرش اومدن بین لرهای پررو متداوله. شما خودشو خیلی ناراحت نکن:love: در ضمن من این کار رو نکردم و مثل اون آدم نیستم زیرا:
مگه نمیشه از خبره قدیمی تشکر کرد؟ دلیلم این بود که حسین جان به فکر بود و این خبر و لینکش رو اینجا قرار داد.
نخوندن و انتقاد کردن فکر نمیکنم کاره درستی باشه! در ضمن تا نخونم از کجا بفهمم بدم میاد! ثانیا من گفتم بدم اومده از خبر:confused:
وقتی من خودم دانلودش کردم چطور میتونم قبول کنم نیومده؟
((یا)) کلمه ایست که به عنوان ادات شرط از آن استفاده میشود و صحیح بودن یکی از دو یا چند گزاره مطرح شده را تضمین مینماید. اگر شما به این قاطعیت میگید قدیمی نیست پس من گزاره دوم رو صحیح میدونم یعنی ناقصه. اگر هم مطمئن بشم حرفم رو پس میگیرم. شاعر میفرماید:
ما که دعوا نداریم / با کسی هم کار نداریم
نوشته شده توسط test84:
قا shenmue 2 چهار سيدي هست؟ اولي چطور؟
فرمت ديسكاي Dreamcast همون سيدي معموليه ديگه، نه؟
چون احتمالا از خود شما بازي رو درخواست خواهم كرد، اگر دنبال بازي قديمي روي pc هستيد بگيد، چون من تقريبا همه بازي هاي pc رو تا 2004 دارم.
اگر هم نداريد، نحوه خريدش رو بگيد، يه نفر ديگه هم ميخواست.
مرسي.
shenmue2 رو درست فرمودید 4 تا سی دی هستش. و اولی 3 تا. فرمتش هم همون سی دی معمولیه. من خودم 2 رو نسخه جاپونی دارم و 1 رو ندارم فعلا:( یکی پیچوندش. تو تایپیک بازیهای دریم کست یه لیست گذاشتم به اونجا مراجعه کن. اگه جاپونی رو خواستی من همه جوره به جز فروش در خدمتم :cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or