من خودم با سیسنوشته شده توسط test84:به!
هيشكي نه، خود Ryu جواب مارو داد!
بابا دمت گرمممممممم!
باور كن داشتم تاپيك ميزدم، ياد شما بودم، با خودم ميگفتم يكي بود آواتارش Ryu بودا، اون حتما ميدونه.
من سال 80 تو بازي نما با Shenmue آشنا شدم و راهنماش رو ميخوندم و تصور ميكردم كه بازيش چطوريه!
من يكم در موردش مطلب خوندم تو نت كه چطوري shenmue رو روي pc اجرا كنيم كه با جواب هايي مواجه شدم كه اكثرا شاكي بودن كه اين Chankast هنوز آلفا هستش و باگ داره ...
تازه اونا سخت افزار قوي داشتن.
سيستم من اينه (نخندينا، به جاش خروس قندي هم نميدن!)
Amd 1333
ram 256
vga Mx440 64mg
با اينا فكر ميكني ميشه اجراش كرد؟
متشكرم.
ويرايش:
انگار همين هم فقط با Intel كار ميكنه، من AMD دارم ...
آخرين آپديتش مال سال 2004 است! اميدي به آپديت هاش نيست، ميگن يه نسخه Beta اون، Leak كرده كه به زبان اسپانياييه، شايد با اون بهتر شد وضعيتت.
Shenmue1 رو بازي نكردي خودت؟
البته حسین جان فکر میکنم خبر یخورده قدیمیه یا اینکه ناقصه. چون ایکاروس منتشر شده و من خودم یه نسخه ازش رو دارم. البته چیزه بیخودیه و شاید به این دلیله که تکمیل نشده و سریع سمبل (sambal) کردن.آقای ZeZu یکی از برنامه نویسان و نویسندگان شبیه ساز نافرجام Icarus که هرگز انتشار نیافت
منبع : persiangamers.com
دوست عزیز آقای ساکاموتو.آقای Ryu Hazuki ببین شما مثل آدمی هستی که با پای گلی میایی روی فرش !
اگر خبر قدیمی هست پس چرا تشکر می کنی ؟
اگر بدت میاد خوب نخوان و انتقاد بکن !
محض اطلاع شما ایکاروس هرگز انتشار نیافت بلکه آن chanka بوده که انتشار یافته است.
بعدش هم خبر قدیمی نیست .
shenmue2 رو درست فرمودید 4 تا سی دی هستش. و اولی 3 تا. فرمتش هم همون سی دی معمولیه. من خودم 2 رو نسخه جاپونی دارم و 1 رو ندارم فعلا یکی پیچوندش. تو تایپیک بازیهای دریم کست یه لیست گذاشتم به اونجا مراجعه کن. اگه جاپونی رو خواستی من همه جوره به جز فروش در خدمتم :cheesygriنوشته شده توسط test84:قا shenmue 2 چهار سيدي هست؟ اولي چطور؟
فرمت ديسكاي Dreamcast همون سيدي معموليه ديگه، نه؟
چون احتمالا از خود شما بازي رو درخواست خواهم كرد، اگر دنبال بازي قديمي روي pc هستيد بگيد، چون من تقريبا همه بازي هاي pc رو تا 2004 دارم.
اگر هم نداريد، نحوه خريدش رو بگيد، يه نفر ديگه هم ميخواست.
مرسي.