درباره IP

• Thread starter Thread starter Humason
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Humason

کاربر سایت
سلام دوستان
برای من یه مشکلی پیش اومده که شدیدا به کمک نیاز دارم.
من توی یه فرومی عضو هستم(جز بازیسنتر) که خیلی وقته اونجا هستم.حالا یکی پیدا شده و نمیدونم چجوری ای پی ها رو چک کرده که من رو با یکی دیگه از کاربر های همون سایت که اونم از اراک وارد میشه یکی میدونن! جالب ابنجاس که اون یکی کاربر با اونا خیلی بده و بهشون بد و بیراه گفته! حالا کم مونده یوزر من هم بن بشه! میشه بگید چجوری این اتفاق افتاده؟ ما تا حالا حتی به بار هم از یه سیستم و یه خط آنلاین نشدیم.چطور اونا میگن آی پی ها یکی هستن؟
من باید بهشون ثابت کنم و نیاز به کمک دارم.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در میون بذاره.چون ظاهرا مدیر اون سایت اطاعاتش کمه در این زمینه!

خیلی دوست دارم بت کمک کنم اخر زد حاله ولی تا اونجا که من می دونم مربوط به مانکشنت به اینترنت می شه.مثلا اگه adsl استفاده می کنه همیشه ip شما ثابته .ولی وقتی از دایال اپ استفاده می کنی همیشه ip شما متغییره ممکنه اون فرد از همون isp استفاده می کنه که شما استفاده می کنید مثلا پارس انلاین مثال زدم.
کنار ساعت روی کانکشنت کلیک کن بعد تو صفحه باز شده گزینه detail بزن.ip خودتو می بینی حالا با یه کارت دیگه وارد شو حالا ip می بینی عوض شده.شرمنده بیشتر از این اطلاع ندارم .امیدوارم مشکلت حل شه حالا دوستای دیگه می یان راهنمایی می کنن.در ضمن چه مدیرای بیکاریداره اون سایت.خوب یوزر طرفو پسپورتشو عوض کنن که نتونه بیاد تو فروم اگه خواست دوبازه ثبت نام کنه از رو ip طرف شناسایی می شه و تقاضای ثبتامشو تایی دنکنن این پیشنهادو به مدیرا بده.موفق باشید

سلام دوستان
برای من یه مشکلی پیش اومده که شدیدا به کمک نیاز دارم.
من توی یه فرومی عضو هستم(جز بازیسنتر) که خیلی وقته اونجا هستم.حالا یکی پیدا شده و نمیدونم چجوری ای پی ها رو چک کرده که من رو با یکی دیگه از کاربر های همون سایت که اونم از اراک وارد میشه یکی میدونن! جالب ابنجاس که اون یکی کاربر با اونا خیلی بده و بهشون بد و بیراه گفته! حالا کم مونده یوزر من هم بن بشه! میشه بگید چجوری این اتفاق افتاده؟ ما تا حالا حتی به بار هم از یه سیستم و یه خط آنلاین نشدیم.چطور اونا میگن آی پی ها یکی هستن؟
من باید بهشون ثابت کنم و نیاز به کمک دارم.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در میون بذاره.چون ظاهرا مدیر اون سایت اطاعاتش کمه در این زمینه!
یکسان شدن ip دو یا چند نفر که یک امر طبیعیه دلیلشم اینکه هر isp یسری رنج IP مخصوص به خودش داره و اکثر ISP های ایران هم ip ثابت به کسی نمی دن و در اعضای دریافت مبلغی بیشتر ip طرف رو static می کنن. بنابراین ممکنه دو نفر که از یک isp استفاده می کنن گاهی اوقات از ip یکسان استفاده کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or