درباره Gta Iv

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

این تاپیک رو زدم تا در مورد GTA IV نظر سنجی کنیم
با توجه به عکس هایی که از بازی ریلیز شده (و همینطور تریلر هاش) و اطلاعاتی که در موردش گفته شده به نظر شما آیا بازی خوبی میشه یا نه؟
نظرتون رو بگین
مخصوصا اینکه یه سری امکانات حذف شده و ...

اون بالا تو نظر سنجی شرکت کنین و اگه نظر خاصی هم دارین بفرمایین در جریان باشیم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
GTA IV یک شاهکار به تمام معناست.
من trailer اول و دوم را دیدم که فوق العاده بود.
Analyse بازی هم جالب بود و نوید چیزاهی هیجان انگیزی را می داد.(برای مشاهده به www.gametrailers.com یه سری بزنید.)
در کل یه بازی must-play هست.

سلام به همگی
منم میخوام در مورد gta IV نظر بدم.
به نظر من جی تی ای هر چی نسخه های جدیدترش اومده بیشتر شبیه کارتون شده امید وارام این یکی گرافیکش بهتر شده باشه البته از عکسهایی که ازش دیدم مثل اینکه بهتر شده .امید وارام واقعا یه شاهکار باشه و این انتظار مابیهوده نباشه.

سلام به همگی
منم میخوام در مورد gta IV نظر بدم.
به نظر من جی تی ای هر چی نسخه های جدیدترش اومده بیشتر شبیه کارتون شده امید وارام این یکی گرافیکش بهتر شده باشه البته از عکسهایی که ازش دیدم مثل اینکه بهتر شده .امید وارام واقعا یه شاهکار باشه و این انتظار مابیهوده نباشه.

برعکس...
هر چی پیش میره گرافیکش بهتر نه ولی قابل قبول تر میشه :cheesygri

تا حالا گرافیک نسبتاً پایین یه نقطه ضعف این سری بوده و از شماره سوم که اون موقه شاهکار بوده بعد از این همه سال موتور پایه بازی تغییر عمده ای نداشته ولی ظاهراً تو این شماره اینجور که از تریلر ها معلومه گرافیک خیلی خوبی داره و همرو راضی میکنه.
به نظر من حذف یه سری امکانات پرت وپلا و کم استفاده ضرری نداره و باعث میشه حواس گیمر به اصل بازی باشه ضمن اینکه قابلیت های جدید هم باید جالب باشه مثل زیاد شدن توانایی بالا رفتن از در و دیوار که به نظر من خیلی باحاله.
ولی خدا کنه روی قسمتهای اکشن بازی بیشر کار کنن چون توی قسمتهای قبل یه جورایی کم عمق بود و جذابیت زیادی نداشت و خیلی حال نمیداد:(
در کل به نظر من هم یه بازی must-play میشه خودم هم که عاشقشم:love:
یه سوال هم برام پیش اومده این که تنیس روی میز چه شباهتی به جی تی ای داره که موتورشون یکیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or