درباره پچ های oblivion

سلام به بچه های با معرفت خودمون
سوال خیلی مهمی دارم هرکی بلده توروخدا بگه

من متوجه شدم یه سری پچ برای بازی oblivion هستش چندتاشون رو کپی کردم اما نمی دونم باید چیکارشون کنم بحث اینقدرام ساده نیست هرکی تو جریانه برای من پیام بزاره ممنونم
عکسارو نمیتونم بزارم اما اینجری بگم بازی oblivion بهترین بازی دنیا می شه با این پچ ها هر کی میدونه بگه

مطمئنی اکسپنشن دانلود کردی؟ حجم اکسپنشن نزدیک به یک گیگه!) (یه کم کمتر ) فکر کنم همون طور که دوستمون در بالا گفت شما مود دانلود کردی. یعنی یه ماموریت یا مثلن یه مود که توش یه چیز ایی به بازی اضافه میشه.مثل شمشیر های دیگه و .....حجم فایلت چقدر بود؟
حود 5 مگابایت یه شمشیر رو اظافه می کرد نمی دونم کجا باید پیستش کنم ستاپ نداره

اره مود ها ستاپ ندارن باید تو فولدر دیتا فکر کنم کپی کنی بعد که ابلیون رو اجرا کنی اولش یه پنجره کوچیک باز میشه خب ؟ اونجا پلی رو نزن یک گزینه هست هست توش کلمه دیتا داره اونو بزن بعد مودت رو تیک بزن.اگه درست یادم مونده باشه! ببین بهت توصیه میکنم تاپیک اصلی ابلیون رو بخونی.چون یادمه دوستان دقیقا توضیح داده بودن اونجا. خیلی به کارت میاد.

مطمئنی اکسپنشن دانلود کردی؟ حجم اکسپنشن نزدیک به یک گیگه!) (یه کم کمتر ) فکر کنم همون طور که دوستمون در بالا گفت شما مود دانلود کردی. یعنی یه ماموریت یا مثلن یه مود که توش یه چیز ایی به بازی اضافه میشه.مثل شمشیر های دیگه و .....حجم فایلت چقدر بود؟

آره بابا فرق مود و اکسپنشن رو میدونم دیگه :p:-"
shivering isle :1.07GIG
بقیشون رو هم 300 مگ شدن
فقط بار اول که نصب کردم کار کردو پاپ آپ میومد ولی از وقتی ویندوز روعوض کردم نمیدونم چه مرگش شده دیگه نصب که میکنم هیچ خبری نیست
البته اول که گرفتم حدود 4 گیگ بود یه غلطی کردم زبون هایه دیگه رو پاک کردم فقط انگلیسی رو گزاشتم البته قبل از اینکه زبون هایه دیگه رو پاک بکنم پوشه انگلیسی رو از بقیه جدا کردم و تویه درایو دیگه گزاشتم و نصب کردم تا مطمئن بشم با پاک کردن بقیه مشکلی پیش نمیاد
شما اين صفحه رو ببين . كرك دلخواهت حتما هست ...
ممنون اثری از کرک نیست این Fixes همون کرکن دیگه ؟ کسی از دوستان نمیدونه دقیقا چه پچی رو باید قبل از اکسپنشن ها نصب کرد؟

آخرین ویرایش:
بازم سلام
من پچ های بازی رو برای xbox360 خریدم پچ shivering isle و knight of nine رو . نصبشم کردم اما هرچی تو بازی میگردم انگار پچ نصب نشده یکی که نصب کرده یه راهنمایی می کنه ؟
در ضمن من تو pc این پچ ها رو نصب کردم و دیدم مکان هاشون کجاست اما تو xbox360 نبودن بعد از نصب پچ.

Mod

روش نصب در PC :

1-نصب Oblivion
2- پچ Oblivion از اينجا
3- نصب Shivering Isles
4- پچ Shivering Isles از اينجا
5- نصب Oblivion Mod Manager
6- نصب OBSE براي MOD هايي كه از Oblivion Script Extender استفاده مي كنند
7-نصب DLC ها و Mod ها
8-رجوع به OBMM و اكتيو كردن ماد ها
9-ايراد گيري!
10- Play !