دخترها و بازيها!

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MANIX

کاربر سایت
با سلام
دنياي بازيهاي كامپيوتري خيلي فراگير شده و ديگر بازيها فقط محدود به قشر خاصي نيست امروزه بيشتر افراد چه پسر چه دختر پيرمرد و پير زن به انجام بازيها ميپردازند با توجه به جمله معروف بازي طبيعت شماست ميتوان اين گفته را تصديق كرد.
ولي ايران!!!در كشور ما ايران بازي به طور كامل فرهنگ سازي نشده است و تفكر مردم نسيت به بازي قشر سني 10تا15سال است كه بايد به انجام آن بپردازند و آن هم فقط پسران.اين در حالي است كه تعداد بازيبازهاي دختر كشور ما بسيار كم است اين موضوع بر ميگردد باز هم به فرهنگ ضعيف ما در اين قسمت.
من اين تاپيك رو زدم تا هر دختر يا حتي پسران در مورد اين مقوله نظرهاي خود را بگويند و چه كار ميشود كرد كه اين ذهنيت بد از بين رود و روزي دختران كشور ما هم به بزرگترين گيمرهاي جهان بپيوندند.
با تشكر.

5gu5hqcbcnbhlqraby6k.jpg

قبلا تو سایت 6-7 تادختر فعالیت میکردن ! ولی یه مدتیه که پیدا نیستن !!
-----
پ ن : فکر کنم شوهر کردن ، شوهرشون اجازه فعالیت تو اینجا رو بهشون نمیده :biggrin1:

خب برادر من باید فرهنگسازی بشه، مثلا شما به جای قرار چت باهاش مولتی Dota بزنی :دی ( مثال بود حالا نگید داتی مال سال 32ـه )

بابا این عکس ها خوب همه مدل هستند و هیچ ربطی به بازی ندارند :دی
مثلا وسط جنگل آدم 360 به دست چیکار میکنه ؟ :دی

مثلاً
Gamer_Girls.jpg
نقش اون بالش رو یکی برای من توضیح بده .. کل تصویر رو گرفته :دی
ولی خوب مثلاً خانم های گیمر اون ور آب داریم که Pro هم هستند (یعنی از راه گیم درآمد دارند ) مثل Girlz Of Destruction که از بینشون Ms.X و Liefje یادم هست .. بقیشونم یادم نیست. UT باز بودن فکر کنم .. البته حمیدوس بهتر میدونه چون با Liefje :دی بعله ...

اصلا توی دنیا مجازی بحث زن و مرد نیست!!!;) این بحث ها شایسته bazicenter نیست...

قبلا تو سایت 6-7 تادختر فعالیت میکردن ! ولی یه مدتیه که پیدا نیستن !!
آره تقریبا هم جز اولین کاربر ها بودند:cheesygri
فکر کنم شوهر کردن ، شوهرشون اجازه فعالیت تو اینجا رو بهشون نمیده
بعضی هاشون مخفی کمی فعالیت دارند معمولا بعد از
ساعت 4 شب جمعه ها که شوهر بعد کارش خوب خفنی میره:eek:
نقش اون بالش رو یکی برای من توضیح بده .. کل تصویر رو گرفته :biggrin1:
سانسور

تجربه (!) نشون داده این جور تاپیکها به صفحه دوم نرسیده جنجالی میشه. فکر کنم قبلآ هم یه همچین تاپیکی بود. والا با نظرهای ما هم این جور مسائل حل نمیشه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or