دانگرید شدن تمامی کرنل های 360 بدون نیاز به Cpu Key

به نظر میاد ولی بعد باید قید لایو رو بزنی.

من با Dial-Up به لایو وصل میشم .. اونم فقط برای Update GS همین ... خوب این سایت رو چرا به کسانی مثل آقا طاهر نمیدی که اون ها هم ببنین ... چون اگر بشه خیلی خوب میشه !! فقط اگر این کار رو بکنیم میتونیم حداقل بریم GS رو Update کنیم !؟ یا این هم باید قیدش رو بزنیم !؟ :biggrin1::confused:

فكر كنم براي بار سوم هست كه دارم ميگم، حتي با دانگريد كردن كنسول به كرنلهاي قبلي هم نميشه كنسول رو ريجن فري كرد !!!!!!!!!!!! بلكه فقط امكان تغيير ريجن بوجود مياد مثلاً از J به U يا هر چيز ديگه ! نه اينكه كلاً ريجن فري !

فكر كنم براي بار سوم هست كه دارم ميگم، حتي با دانگريد كردن كنسول به كرنلهاي قبلي هم نميشه كنسول رو ريجن فري كرد !!!!!!!!!!!! بلكه فقط امكان تغيير ريجن بوجود مياد مثلاً از J به U يا هر چيز ديگه ! نه اينكه كلاً ريجن فري !
راست می گن دیگه:cheesygri
من خودمم یادمه که تو تاپیک فری رجیون شدن 360 هم همچین حرفی زده بود

اون موقعی که تو سایتها خبر ریجن فری شدن اومده بوده هیچ جا نگفته بود که ریجن دستگاه تغییر داده میشه بلکه گفته بودن تونستن بودن بازی های پال رو روی UC(و برعکس) اجرا کنن و نگفته بودن که دیگه نمیشه بازی های UC رو روی این کنسول اجرا کرد.

اون موقعی که تو سایتها خبر ریجن فری شدن اومده بوده هیچ جا نگفته بود که ریجن دستگاه تغییر داده میشه بلکه گفته بودن تونستن بودن بازی های پال رو روی UC(و برعکس) اجرا کنن و نگفته بودن که دیگه نمیشه بازی های UC رو روی این کنسول اجرا کرد.
دقيقاً نكته همين جاست ! اشتباه شما همينه كه درست مطالب رو مطالعه نفرموديد !
كنسول وقتي PAL شد فقط بازي هاي PAL رو اجرا ميكنه، مثل زماني كه U بود و فقط بازيهاي U رو اجرا ميكرد.

در اين صورت هم بايد قيد لايو رو زد ... ؟

در اين صورت هم بايد قيد لايو رو زد ... ؟
فعلاً بحثي از لايو به ميون نيومده اما بعد از تغيير ريجن ميشه دستگاه رو به دشبورد ورژن فعلي آپديت كرد و به لايو وصل شد اما مايكروسافت هنوز عكس العملي نسبت به اين قضيه نشون نداده و بايد ديد كه در آينده چه اتفاقي ميافته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or