Behnams923 کاربر سایت Aug 20, 2020 #46 نوشته شده توسط Bizhanl: از منم اجرا میشه تا آخر همه فایل هاش نصب میشه ولی میگه روی ویندوز هفت و چند نسخه دیگه از ویندوز کار نمیکنه چطوری برنامه رو بکشم تو cmd? بیشتر... با کلیک چپ بگیرش بکشش تو cmd ولش کن بعد یه خط فرمان میاد که اسم برنامه توشه
نوشته شده توسط Bizhanl: از منم اجرا میشه تا آخر همه فایل هاش نصب میشه ولی میگه روی ویندوز هفت و چند نسخه دیگه از ویندوز کار نمیکنه چطوری برنامه رو بکشم تو cmd? بیشتر... با کلیک چپ بگیرش بکشش تو cmd ولش کن بعد یه خط فرمان میاد که اسم برنامه توشه
Bizhanl کاربر سایت Aug 20, 2020 #47 نوشته شده توسط Behnams923: با کلیک چپ بگیرش بکشش تو cmd ولش کن بعد یه خط فرمان میاد که اسم برنامه توشه بیشتر... باشه الان میزنم اگه نشد میگم فایلش رو بفرستی اگه زحمتی نیست
نوشته شده توسط Behnams923: با کلیک چپ بگیرش بکشش تو cmd ولش کن بعد یه خط فرمان میاد که اسم برنامه توشه بیشتر... باشه الان میزنم اگه نشد میگم فایلش رو بفرستی اگه زحمتی نیست
Bizhanl کاربر سایت Aug 21, 2020 #48 داداش من از کلیک راست برام اون گزینه باز کردن cmd نمیاد تو استارت سرچ کردم میزنم بعدش ریموت پلی رو میبرم توش هیچ اتفاقی نمیفته
داداش من از کلیک راست برام اون گزینه باز کردن cmd نمیاد تو استارت سرچ کردم میزنم بعدش ریموت پلی رو میبرم توش هیچ اتفاقی نمیفته
Behnams923 کاربر سایت Aug 21, 2020 #49 نوشته شده توسط Bizhanl: از منم اجرا میشه تا آخر همه فایل هاش نصب میشه ولی میگه روی ویندوز هفت و چند نسخه دیگه از ویندوز کار نمیکنه چطوری برنامه رو بکشم تو cmd? بیشتر... برا کلیک راست cmd باید توی رجیستری اضافه ش کنی بعد اینکه کشیدیش تو cmd حتما بعدش باید "extract\" بذاری پوشه نصب شدش آخرین ویرایش: Aug 21, 2020 Reactions: Bizhanl
نوشته شده توسط Bizhanl: از منم اجرا میشه تا آخر همه فایل هاش نصب میشه ولی میگه روی ویندوز هفت و چند نسخه دیگه از ویندوز کار نمیکنه چطوری برنامه رو بکشم تو cmd? بیشتر... برا کلیک راست cmd باید توی رجیستری اضافه ش کنی بعد اینکه کشیدیش تو cmd حتما بعدش باید "extract\" بذاری پوشه نصب شدش
Bizhanl کاربر سایت Aug 21, 2020 #50 نوشته شده توسط Behnams923: برا کلیک راست cmd باید توی رجیستری اضافه ش کنی بعد اینکه کشیدیش تو cmd حتما بعدش باید "extract\" بذاری پوشه نصب شدش بیشتر... این اکسترکت رو هم نوشتم ولی کارنکرد فایل نصب شده رو هم زده stopped working به هر حال ممنون
نوشته شده توسط Behnams923: برا کلیک راست cmd باید توی رجیستری اضافه ش کنی بعد اینکه کشیدیش تو cmd حتما بعدش باید "extract\" بذاری پوشه نصب شدش بیشتر... این اکسترکت رو هم نوشتم ولی کارنکرد فایل نصب شده رو هم زده stopped working به هر حال ممنون
Bizhanl کاربر سایت Aug 31, 2020 #51 دوستان ببخشید من الان گفتم که stopped working میزنه ممکنه با تعویض ویندوز هم این مشکل پیش بیاد؟