دانلود منیجر نرم افزار های WII !

• Thread starter Thread starter pspbaz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pspbaz

کاربر سایت
wiihomebrewbrowser2blm6.png

HOMEBREW BROWSER به شما اجازه می دهد که جدید ترین برنامه ها و باززی های WII را از طریق خود کنسول دریافت نمایید. شما نیازی به در آوردن مموری کارد ندارید حتی به کامپیوتر هم نیازی نداریدو می توانید برنامه هایی را که دیگر نمی خواهید حذف کنید.
دیگر لینک خراب و اکسترک کردن فایل ها و جستجو کردن آیکون و جستجو کردن توضیح برای برنامه هاوجود ندارد .
HHB یک برنامه ی مفید است اینطور نیست؟
امکانات:
قابلیت دانلود / نصب / پاک کردن /بروز سازی برنامه ها با یک کلیک
به روز کردن HBB زمانی که ورژن آن قدیمی شده
نحوه نصب:
پوشه ی HOMEBREW_BROWSER را در پوشه ی APPS در مموری کاردتون کپی کنید. و از طریق HBC اجراش کنید.
طریقه ی اجرا:
040615.jpg

به HBC بروید و HBB را اجرا کنید.(WII شما باید به اینترنت وصل باشد)
سپس بوسیله WIIMOTE کار های خود را انجام دهید
چگونه کار می کند؟:
HBB لیست نرم افزار هارارا (که شامل :اسم نرم افزار تصویر آن حجم آنو توضیحش می باشد) از سرورش دریافت می کند.پ
چنانچه شما درخواست دریافت برنامه ای را انجام دهید HBB آن را از سرورش دریافت و بر روی مموری ذخیره می کند.
دانلود
مستقیم
رپیدشیر
غیر مستقیم

آخرین ویرایش:
سلام دوست من درد مورد ای بازیهای wad ;i که میریزیم یه سئوال داشتم چرا بعضی از این بازیها که رجینشم با دسگاه هم خونی داره وقتی نصب میشه میخوای اجرا کنی ریست میشه ممنون
سلام
چون update دستگاهت پايين.بايد ios مخصوص بازي wad رو نصب كني تا اجرا كنه

این ios چیه ؟ازکجا بگیریم؟
بخش هایی ز سیستم عامل وی هستن که بهتره زیاد سیخشون نکنی ممکنه دستگاهتو بریک کنی
اما اگه برات خیلی اون WAD ها مهمند بهت پیشنهاد می کنم توی ویکی هایی مثل WiiBrew یا انجمن هایی مثل Wii-Hack یا GBATemp بگردی

بخش هایی ز سیستم عامل وی هستن که بهتره زیاد سیخشون نکنی ممکنه دستگاهتو بریک کنی
اما اگه برات خیلی اون WAD ها مهمند بهت پیشنهاد می کنم توی ویکی هایی مثل WiiBrew یا انجمن هایی مثل Wii-Hack یا GBATemp بگردی
تشکر.
راستی بعضی از بازی ها وارد منوی خود بازی میشه بعد ارر میده،مشکل چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or