دانلود شدن بدون اجازه و خودکار ویندوز 10 بر روی ویندوزهای 7 و 8

pooriya_kh

کاربر سایت
y5oHPHFcu0XN.878x0.Z-Z96KYq.jpg

مایکروسافت در حال دانلود ویندوز ۱۰ بر روی دستگاه‌هایی است که دارای ویندوز ۷ یا ۸ هستند، حتی اگر کاربر اجازه این کار را نداده باشد. یکی از مخاطبان سایت The Inquirer مشاهده کرده که پوشه ~BT Windows ۱۰ بر روی سیستمش نمایان شده در حالی که او هیچ نسخه کپی از ویندوز ۱۰ را رزرو نکرده است. او پس از دیدن تعدادی پیغام مربوط به عدم موفقیت در «آپگرید به ویندوز ۱۰» در قسمت تاریخچه آپدیت ویندوز خود (Windows Update History) متوجه این قضیه شده است. هنگامی که سایت‌ The Inquirer همچنین VentureBeat و PCWorld در این مورد از مایکروسافت پرسیده‌اند، مایکروسافت این قضیه را تایید کرده است.
کاربرانی که از ویندوزهای ۷ یا ۸ استفاده می‌کنند، نسخه ویندوزشان به ویندوز ۱۰ ارتقا خواهد یافت، فایل‌ها به هر حال شروع به دانلود می‌کنند، البته اگر حالت بروزرسانی خودکار روشن باشد، که ما پیشنهاد می‌کینم در این صورت آپدیت‌های مربوط به امنیت و ثبات ویندوز را دریافت کنید.
وقتی درباره این مسئله از مایکروسافت پرسیده شد، مایکروسافت پاسخ خود را با این جمله داد که: «به افرادی که بروزرسانی خودکار را در کامپیوترشان روشن کرده باشند، ما کمک خواهیم کرد تا با دانلود فایل‌های مورد نیاز، ویندوزشان به ویندوز ۱۰ ارتقا پیدا کند. وقتی دانلودها کامل شد و ویندوز آماده ارتقا بود، مشتری وادار خواهد بود تا ویندوز خود را به نسخه ۱۰ ارتقا دهد».
اگر قصد نصب ویندوز ۱۷ یا ۸ به منظور ارتقا دادن آن به ۱۰ را دارید، این کار مایکروسافت مناسب و مفید واقع خواهد بود، در غیر این صورت کاری نه چندان جالب توجه است.
بروز رسانی خودکار حدوداً حجمی بین ۳٫۵ تا ۶ گیگ را استفاده می‌کند که این فضای حافظه را اشغال نمی‌کند، اما برای برخی کاربران این مقدار، حجم کمی نیست. به عنوان مثال افرادی که اینترنت حجمی دارند، مسلما دوست ندارند حجم‌شان بدون اجازه مصرف شود. این دانلود که در پس‌زمینه صورت می‌گیرد افرادی که اینترنت ضعیف دارند را نیز به دلیل آگاه نبودن آنان از دانلود فایل‌های غیرضروری توسط ویندوز، تحت تاثیر قرار می‌دهد.
از زمان راه‌اندازی، حدودا هفتاد و پنج میلیون دستگاه به ویندوز ۱۰ ارتقا یافته‌اند، هرچند که برخی منابع این تعداد را نزدیک به صد میلیون می‌دانند.
نکته قابل توجه دیگر اینکه آپدیت‌های ویندوز ۱۰ به صورت خودکار دانلود می‌شوند و هیچ راهی نیز به جز روش‌های دستکاری و برنامه‌های جانبی برای جلوگیری از این آپدیت‌ها وجود ندارد.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
عجب مسخره بازی ای ها. شاید یه نفر سیستمش با 10 جور نمیگه. یکیش من خودم. لپ تاپم از switchable گرافیک های AMD ـه که روی 10 جواب نداد و سریع برگردوندمش روی 7. درایورش جور نمیگفت و گرافیک سویچ نمیکرد و به همین علت گرمای افتضاحی تولید میشد که منجر به خاموش شدن لپ تاپم میشد. هر چند Auto Update رو کلا غیرفعال کردم اما اصلا از این حرکت خوشم نمیومد. آدم بعضی وقت ها شک میکنه که چه قضیه ای هست که اینقدر اصرار به این کار دارن.

عجب مسخره بازی ای ها. شاید یه نفر سیستمش با 10 جور نمیگه. یکیش من خودم. لپ تاپم از switchable گرافیک های AMD ـه که روی 10 جواب نداد و سریع برگردوندمش روی 7. درایورش جور نمیگفت و گرافیک سویچ نمیکرد و به همین علت گرمای افتضاحی تولید میشد که منجر به خاموش شدن لپ تاپم میشد. هر چند Auto Update رو کلا غیرفعال کردم اما اصلا از این حرکت خوشم نمیومد. آدم بعضی وقت ها شک میکنه که چه قضیه ای هست که اینقدر اصرار به این کار دارن.
تا خودت نخوای نصب نمیشه. فقط دانلود میکنه...
============
من خودم دو تا سیستم دارم رو یکیش رزرو کردم رو یکی دیگه اینکارو نکردم و تا الان هم که روش 7 نصبه فضای آزاد درایو هام مثل قبله. حالا من نمیدونم واسه همه اینجوریه یا نه.

تا خودت نخوای نصب نمیشه. فقط دانلود میکنه...
============
من خودم دو تا سیستم دارم رو یکیش رزرو کردم رو یکی دیگه اینکارو نکردم و تا الان هم که روش 7 نصبه فضای آزاد درایو هام مثل قبله. حالا من نمیدونم واسه همه اینجوریه یا نه.

هر وقت خود به خود رفت توی فضای نصب ویندوز یا ارم ویندوز تغییر کرد به ویندوز 10 اون موقعه اس روی سیستمت دانلود شده من چک کردم ایران این امکان رو نداده ماکروسافت

حالا خودمونیم درسته نمیشه جلوی اپدیت خودکار ویندوز ۱۰ رو گرفت و باید ی دستکاری های تو GP انجام داد، اما خب خود من هر روز ک سیستمو روشن میکنم درود میفرستم ب مایکرو با ارائه این ویندوز از هر لحاظی کامله و پرفورمنس خوبی تو اجرای بازی ها هم داره

یه اپدیت کم حجمی هست لابلای اپدیتهای ویندوز 7-8 که اگه اونو دانلود کنینش یه پیامی هی میاد که ویندوز 10 خودتونو مجانی رزرو کنین. اینکارم اگه بکنین خود ویندوز شروع میکنه توی پس زمینه به دانلود ویندوز 10. اگه ویندوز7یا8رو این 2ماهی اپ نکردین اگه کردین اجازه ی رزرو ندین طوری نمیشه.

واسه وین 10 یه آپدیتی جدیدا اومده سرعت روشن شدن کامپیوتر واقعا فضایی شده. احساس می کنم SSD "دانلود" کردم:-":دی خلاصه هر کی که می تونه آپدیت کنه. خیلی خفنه.

اگه کسی مشکلی داشت برای غیر فعال کردن آپدیت، اینجا 3 تا راه گفته که می تونید انجام بدید :

How stop windows 10 automatic update

از اینجا این نرم افزار رو بگیرید و اجرا کنید تا تمام app های غیر ضروری که اتفاقا از پهنای باند هم استفاده می کنن رو غیر فعال کنه از جمله آپدیت اتوماتیک ویندوز رو .

از اینجا این نرم افزار رو بگیرید و اجرا کنید تا تمام app های غیر ضروری که اتفاقا از پهنای باند هم استفاده می کنن رو غیر فعال کنه از جمله آپدیت اتوماتیک ویندوز رو .

به هیچ عنوان این نرم افزار رو استفاده نکنید ک خیلی از قابلیت های ویندوز رو از کار میندازه و بعدا پشیمون و تنها راه برگشتتون تعویض ویندوز میشه. از نمونه های بارزش هم عدم فعال شدن کورتانا هس. بخش های Privacy ویندوز دسترسیشون غیر فعال میشه. بهتره با ترفند GP مشکل اپدیت خودکار حل بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or