حالا یکی بیاد خوب و ساده توضیح بده که باید چیکار کرد!
خوب من راهنمای کامل برنامه رو براتون مینویسم .
مثلا میخوایم سایت بازیسنتر رو دانلود کنیم.
..........................................................................project
+از منوی فایل گزینه ی New Project رو انتخاب میکنیم.
+می بینید که در سمت چپ پنجره ای که باز میشه category های زیادی هستن که هرکدوم شامل چند بخش میشن که من تا جایی که حوصله داشته باشم توضیح میدم.
+توی قسمت نام همینجوری یه چیزی مینویسید . مثلا BaziCenter .
قسمت Adresses (URLs هم برای وارد کردن لینک سایته بطور کامل. اینجا ما
http://www.bazicenter.com رو وارد میکنیم.
+ قسمت level limit همون عمقه که من توضیح دادم.
حالا یه بار دیگه توضیح میدم برای دوستانی که متوجه نشدن :
اگر با level limit = 0 بزنیم دانلود کنه ، وقتی دانلود کامل شه میتونیم صفحه ی اصلی Bazicenter رودر حالت آفلاین باز کنیم. ولی اگر روی هرکدام از لینک ها کلیک کنیم ، پیغام page not found میده.
حالا اگر با level limit = 1 دانلود کامل شه ، میتونیم صفحه ی اصلی Bazicenter رودر حالت آفلاین باز کنیم ، و روی هر لینکی از صفحه ی اصلی که کلیک کنیم ، برامون نشونش میده .
اگر با level limit = 2 دانلود کنیم ، میتونیم صفحه ی اصلی Bazicenter رودر حالت آفلاین باز کنیم ، روی یکی از لینک ها کلیک کنیم ، و از صفحه ای که میاد دوباره روی یکی از لینک ها کلیک کنیم.
اگر با level limit = 3 دانلود کنیم ، . . . . . . . . ..
...
...
براتون با یک عکس بطور ساده نقش Level Limit رو نشون میدم :
(عکس سایز صفحه رو به هم ریخت براتون میذارم توی اسپویلر )
خوب
..........................................................................file filters
+همونطوری که از نام این category معلومه ، برای اینه که مشخص کنید چه فایل هایی رو دانلود کنه و چه فایل هایی رو دانلود نکنه . که شامل text , images , video , audio و ... میشه که هرکدوم رو کلیک کنید ، لیست از پسوند ها جلوتون قرار میگیره که هرکدوم تیک دارن یعنی دانلود شن.
+خوب چیزی که اینجا اهمیت داره ، بخش location هست که روی هرکدوم از بخش های video , audio و . . . کلیک کنید ، این بخش در بالای پنجره قرار داره.
اینجا میتونید مشخص کنید که فایل ها ، فقط از زیر شاخه های سایت اصلی ( در اینجا ..................../www.bazicenter.com ) دانلود شن ، یا از سایت های دیگه هم دانلود شن.
بهتره همیشه بذارید تا فایل ها فقط از سایت اصلی دانلود شن. اگر نه ، مثلا صفحه ی اصلی سایت به گیم اسپات لینک داره و فایل های سنگین سایت گیم اسپات هم دانلود میشن و . . . .
..........................................................................URL Filters
+ در این گروه ، آدرس سایت هایی که نمیخواید فایل ها ازشون دانلود شن رو میزنید.
مثلا در اینجا آدرس سایت گیم اسپات رو میزنیم که وقتی میخوایم بازیسنتر رو دانلود کنیم ، هر لینکی که به بخشی از گیم اسپات وصل میشه دانلود نشه.
البته اگه میخواید از این بخش استفاده کنید ، باید در بخش قبلی در قسمت location ، گزینه ی load using URLs filter settings رو انتخاب کرده باشید.
خوب دیگه خسته شدم از بس تایپ کردم.
به هر حال بقیه ی بخش ها هم تابلو هستن و کار باهاشون آسونه . فقط قسمت های اصلی رو یه کم توضیح دادم.
اگر هر سوالی بود در خدمتم.