دانلود تم DS + آموزش قرار دادن تم / پوسته در R4

Pythonistas

کاربر سایت
سلام

آموزش قرار دادن تم / پوسته در R4:

مرحله 1 : دانلود تم و پوسته ها

آیا از پوسته و تم DS خودتون خسته شده اید ؟! می خواهید ان را تغییر بدهید؟ برای دانلود جدید ترین تم ها و ... به سایت NDSThemes مراجعه کنید و تم مورد نظر خودتون را انتخاب و دانلود کنید..

مرحله دوم: نصب تم ها در DS

مموری خودتون را به کامپیوتر وصل کنید.

سپس با توجه به فهرست Directory مموری کارت:

_system_ > themes

باید 12 پوشه در پوشه تم ها وجود داشته باشد.

که دارای نام هایی ... theme01 ، theme02 ، theme03 و غیره و غیره تا theme12 باشد.

شما فقط می توانید 12 تم را در یک زمان از آن ها استفاده کنید ؛ وبیش از انها امکان پذیر نیست.

اگر پوشه ای وجود نداشته باشد آنها را ایجاد کنید ، مطمئن شوید که اسم آنها صحیح باشد.

تم ها را از حالت آرشیو مانند zip یا rar و.. در اورده و انها را پوشه تم ها drag & drop یا کپی کنید! به ترتیب تم ها را قرار دهید. مثلا تم اول را در theme01 قرار دهید و...

شما باید این فایلها را در پوشه هر تم داشته باشید:

logo.bmp
icons.bmp
bckgrd_1.bmp
bckgrd_2.bmp
theme.ini

به هیچ وجه نام آنها را و همچینین پوشه ها را تغییر ندهید در غیر این صورت عمل نخواهند کرد.

در حال حاضر R4DS خود را راه اندازی کنید.. سپس ببینید چه اتفاقی می افتد!

آموزش آپدیت می شود...

یه سوال یکم بی ربط
رابط کاربری یا همون منو های خود کنسول ds lite با dsi فرق میکنه؟
dsi رو که من دیدم یه چیزی تو مایه های نمای filmstrip توی پنجره های ویندوز هست.ds lite هم همینجوری هست یا فرق میکنه؟

یه سوال یکم بی ربط
رابط کاربری یا همون منو های خود کنسول ds lite با dsi فرق میکنه؟
dsi رو که من دیدم یه چیزی تو مایه های نمای filmstrip توی پنجره های ویندوز هست.ds lite هم همینجوری هست یا فرق میکنه؟

فرقی کمی داره! منو فقط به خشاب استفاده شده ربط داره!
من dsi ندارم ولی در تریلری دیدم که dsi دو منو داره که منوی اول مال sd card و منوی دوم خشاب! بود که در dsl lite منوی دوم وجود داره بدلیل نداشتن کارت sd و.. (در اینجا dsi دارها صاحب نظرند!)

در کل منوی هر دو به این شکل هستند..:

previewtn.jpg

سلام.
DS Lite + DSTT دارم.
من چند تا تم دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری باید اجراشون کنم؟چجوری باید تم رو از توی dslite عوض کنم؟
احتیاج به نرم افزار خاصی هست؟
من محتویات تم ها رو توی پوشه sskin کپی کردم.(برای هر تم یک فولدر درست کردم توی skins به اسم theme01 و ...)
لطفا کامل توضیح بدین.
ممنون.

..............
چندتا سوال دیگه:
چجوری میشه فیلم و آهنگ و عکس دید توی DS ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or