دانلود از رپید

aiat_gamer

کاربر سایت
من یه اکنت رپید پریمیوم دارم ،مشکل اینجاست که تعداد بسیار بالای لینک دارم که کلیک رو هر کدوم کلی وقت میخواد،راهی هست که بشه همه رو مستقیم به یه برنامه دانلود داد تا مجبور نباشم رو هر کدوم جدا کلیک کنم؟

همه لينک ها رو تو يه فايل تکست قرار بده بعد تو Internet Download Manager از قسمته Tasks>>>> Import From text File رو بزن بعدشم اون فايل تکست رو به انتخابون.

توی تنظیمات اکانت توی خود سایت Rapidshare یه بخش هست که انتخاب می کنید که تا لینک رو می گذارید فایل بیاد برای دانلود.اما خوب این دوستمون راهنماییت کردن برای دانلود یک جا

بالاخره نرم افزاری هست که بشه لینک داد خودش دانلود کنه بدون اکانت rapid?تایمرم داشت مشکل نداره فقط خودش همه کارارو بکنه

میتونین از سایت www.rapidbaz.com کمک بگیرین.تا سقف 20 مگ براتون بدون تایمر دانلود میکنه.
از اون به بعدشم یه هزینه خیلی کم میگیره.خودتون یه سری بزنین.(ایرانیه)
راستی به غیر از رپید تقریبا 90 درصد از این جور سایتها رو پشتیبانی میکنه.

من از برنامه RSD Decrypter استفاده میکنم، اگر پیدا نکردید بگید که یه جایی آپلود کنم براتون، توی این برنامه یه پلاگین هستش به اسم Youcrypt که خیلی از سایتهای داونلود رو میشناسه، کافیه لینک صفحه ای که لینکهای رپیدشیر شما توش هستش توی اون وارد کنید و خودش میگرده و همه لینکها رو استخراج میکنه و بصورت متن نشون میده، حالا کافیه اونها رو با CTRL+C کپی کنید که بلافاصله برنامه مدیریت داونلود شما (مثل FlashGet) شروع به داونلود اونها بکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or