گزارش داسک گالم: بعید میدانم ریمیک Silent Hill 2 همه را راضی و خوشحال کند!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
FzlmNqzaAAAsqKN.jpeg
مدت‌ها بود که طرف‌داران سایلنت هیل منتظر خبر جدیدی از این مجموعه قدیمی بود تا اینکه در ۲۰ اکتبر ۲۰۲۲، کونامی طی حرکت غافلگیرکننده‌ای، چند نسخه مختلف سایلنت هیل را معرفی کرد؛ یکی از آنها ریمیک Silent Hill 2 بود توسط استودیو لهستانی Bloober Team در دست ساخت است.

از آن زمان تا به الان، اطلاعات بسیار کمی به بیرون درز پیدا کرده است که همه آنها در حد همان شایعه باقی می ماند و به تازگی داسک گالم، فاش کننده تقریبا معتبر، طی توییتی جدید از وضعیت پروسه ساخت بازی گفت.

«سازندگان ریمیک Silent Hill 2 به این پروژه خوش بین هستند، اما آنها موانع بزرگی برای غلبه بر آن دارند و صادقانه بگویم، طبق اطلاعاتی که دارم فکر نمیکنم بازی ای باشد که همه را خوشحال و راضی کند؛ آنها امیدوارند که بازی فروش خوبی داشته باشد.»

ریمیک Silent Hill 2 در تاریخی نامشخص برای پلتفرم های PC و PS5 عرضه میشود.

Screenshot_2023-06-28-03-58-19-76_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg
البته منظور اصلی داسک گالم این بوده که فکر نمی‌کنه نسخه‌ای از ریمیک سایلنت هیل دو ساخته بشه و در عین حال توانایی راضی نگه داشتن تمام طرفداران نسخه اصلی بازی داشته باشه، که به نظرم این مسئله یک حقیقت :D. حتی اگر خود تیم سایلنت یا ناتی داگ و راک‌استار هم این کار انجام می‌دادند بازم شاید عده‌ای از نسخه ریمیک ناراضی باشند.
در رابطه با همین مسئله :D:
a07olQB.jpg
در کل خود داسک گالم نسبت به پروژه ریمیک با توجه به اطلاعاتی که داره خوش‌بین و گفته پروژه ریمیک از نسخه اصلی بازی بزرگتر و یک سری صحبت‌ها هم در مورد تاریخ انتشار خود بازی یا تریلر جدید شنیده:
dusk-sh2r.jpg

این تیم پدر پدرش هم بیاد بلد نیست سایلنت هیل بسازه - مگر کشکه- اوه اونم سایلنت هیلز 2!!! اتمسفرش رو با آنریل هم درنمیارن باید خود تیم ژاپنی کار میکرد . تخیل و تصویر سازی ژاپنی فرق داره با غربی یا حالا هرجای دیگه .مگر هر ترسناکی ساخته شد میشه سایلنت هیلز

«سازندگان ریمیک Silent Hill 2 به این پروژه خوش بین هستند، اما آنها موانع بزرگی برای غلبه بر آن دارند و صادقانه بگویم، طبق اطلاعاتی که دارم فکر نمیکنم بازی ای باشد که همه را خوشحال و راضی کند؛ آنها امیدوارند که بازی فروش خوبی داشته باشد.»

گفته من به این پروژه خوشبین هستم نه اینکه سازندگان گفته باشن .

خو الان چیزی دیگه ای به غیر از این تو ترجمه می بینی؟:|
متن اصلی نوشته « I'm actually fairly optimistic on the project » تو اینطوری ترجمه کردی « سازندگان ریمیک Silent Hill 2 به این پروژه خوش بین هستند » . البته که سازنده ها

هم خوشبینن :D ولی خب تو متن اینطوری ننوشته

متن اصلی نوشته « I'm actually fairly optimistic on the project » تو اینطوری ترجمه کردی « سازندگان ریمیک Silent Hill 2 به این پروژه خوش بین هستند » . البته که سازنده ها

هم خوشبینن :D ولی خب تو متن اینطوری ننوشته
درود
میگه تا حد زیادی خوشبین هست به پروژه من که چشمم اب نمیخوره بازی هورور‌ ژاپنی باید توسط ژاپنی ریمیک بشه

در رابطه با همین مسئله :D:
a07olQB.jpg
چرا اونوقت سر PT یا سایلنت هیلز اکثریت قاطع فن ها راضی بودن؟؟؟

ناتی داگ و راک استار یا رمدی و حتی کپکام حسابشون جداست، قطعا بلاشک عین KP و PT فنها استقبال میکردن هر استدیوی خوش نامی سایلنت هیل میساخت!

بلوبر هم حقیقتیه استدیوی درجه دو هست، نبود اصلا کونامی بهش بازی نمیداد بسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or