داستان بازی های 360

saber royal

کاربر سایت
بسم الله
همون طور که میدونید یکی از تاثیر گذار ترین عوامل بازی داستان اون هست ویکی از بزگترین مشکلات گیمر های ایرانی نفهمیدن داستان بازی و یا بلد نبودن زبان انگلیسی به اندازه.
حال در این جا قصد داریم کسانی که میتوانند داستان یک بازی(فقط برای 360) به خصوص را به طور کامل تایپ کرده واگر میشود قسمت مربوط به هر مرحله یا هر chapter
را مشخص کرده و در اختیار دیگران قرار دهند.
امیداست این تاپیک مهم شود.
لعنت به بازیسازان بیگانه که زبان فارسی برای بازی ها قرارنمیدهند:cool:
انشا ا... در آینده بتوانیم در بازی های360 زیرنویس یا صدای فارسی قرار دهیم.:tick:

خیلی خوب میشه . اگه افرادی که توانایی این رو دارن بیان و داستانی از بازی که هر چند هم خلاصه باشه رو قرار بدن . خیلی به گیمر های ایرانی کمک میکنن

چرا لعنت؟شما بوددی همون کار اونها رو میکردی به دو دلیل:
1- زبان فارسی از راست به چپ نوشته میشه درحالی که اگر اشتباه نکنم زبان برنامه نویسی این بازیها از چپ به راسته
2-عدم وجود قانون کپی رایت در کشور سربلندمون ایران:smile:

پ.ن:جالبه محصول طرف رو میدزدیم وبازی میکنم به 1/10 قیمت بعد هم میگیم لعنت به بازیسازان بیگانه...فکرکردن ضرر نداره به خدا

این بازی(dante'sinferno) مربوط میشه به کتاب کمدی الهی dante که تا اونجایی که اطلاع دارم جهنم رو به 9 قسمت تقسیم کرده

در بازی هم دقیقا جهنم مانند مطالب کتاب است.

تا جایی که من شنیده بودم هفت طبقه هست که همون هفت گناه کبیره هست که دانته باید از انها بدون انجام انها عبور کند و در هر کدام از طبقات میبیند که یکی از اعضای خانواده اش یک گناه کبیره را انجام داده اند!!!

ببخشید از این به بعد ما باید زبان بین المللی را فارسی کنیم

پس لابد لعنت به بازیسازان ایرانی که زبان انگلیسی رو قرار نمیدهند

بعد هم اگه اونها بیگانه اند چرا شما بازی های اون هارو مفد مفد بازی میکنی؟

تا جایی که من شنیده بودم هفت طبقه هست که همون هفت گناه کبیره هست که دانته باید از انها بدون انجام انها عبور کند و در هر کدام از طبقات میبیند که یکی از اعضای خانواده اش یک گناه کبیره را انجام داده اند!!!

منظورم نه حلقه ی جهنم بود که مربوطبه تصورات دانته از جهنم است

چرا لعنت؟شما بوددی همون کار اونها رو میکردی به دو دلیل:
1- زبان فارسی از راست به چپ نوشته میشه درحالی که اگر اشتباه نکنم زبان برنامه نویسی این بازیها از چپ به راسته
2-عدم وجود قانون کپی رایت در کشور سربلندمون ایران:smile:

پ.ن:جالبه محصول طرف رو میدزدیم وبازی میکنم به 1/10 قیمت بعد هم میگیم لعنت به بازیسازان بیگانه...فکرکردن ضرر نداره به خدا
البته فکر نکنم این قضیه به زیانش ربط داشته باشه!فقط صداگذاریش بود منظورشون!البته با توجه به شکلک می توانستید حدس بزنید که فقط برای fun گفتن!

هر یک از این نه حلقه مربوط به گناهان کبیره است که تم مخصوص به اون قسمت در بازی طراحی شده.مثلا در قسمت شکم پرستان عذاب انها به صورت چندش اور وجود دارد یا در قسمت عذاب حریصان همه چیز به طلای مذاب تبدیل میشود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or