خوانده شدن دیتا های بازی Bioshock در playstation 3 !!!!!

BlackCat

کاربر سایت
فاش شدن راز بزرگ: Bioshock به طور حقيقي براي PS3 عرضه خواهد شد

به نقل از انجمن سايت معتبر Game Trailers:
سوتي اي بزرگ از سازندگان Bioshock ‌، با رجوه به آدرس داده شده در دموي قابل بازي ، بازي Bioshock مي توانيد نام كنسول PS3 را در تنظيمات اين فايل ببينيد.
تنها كافيست فايل را با Word Pad يا Note Pad باز كنيد.
اين آدرس:Program Files/2k Game/Bioshock demo/Content/config.ini
اينم محتويات فايل:
[Console]

;; Console (XBox360, PS3) specific settings

;; StreamingDynamicFloatingLimit:
;; If this is a positive number, then instead of using the fixed per-level
;; limits, the StreamingDynamic resource will use as much memory as is
;; available as long as the total memory allocated by the game is less than
;; the specified number. In other words, StreamingDynamic will grow and
;; shrink to fit to the available memory instead of being locked to a fixed
;; budget
StreamingDynamicFloatingLimit=500
--------------------------
خوب ديگه دليلي واضح تر از اين براي عرضه بازي براي PS3 مي خواهيد؟
--------------------------
نام و محتواي تاپيك كاملا از سايت Gametrailers.com بود و هيچ گونه بزرگ نمايي و تغييري در محتوا صورت نگرفته.

شاعر میگه : شتر در خواب بیند پنبه دانه / گهی لپ لپ خورد , گه دانه دانه

ما که قبلا گفتیم بزار بیاد . ما که گفتیم : چرا رفقای PS Fans یه بازی خوب نداشته باشند ؟!
ما که گفتیم : ما مثل بعضی ها ( دور از جون PS Fans ) بخیل نیستیم .

ما که قبلا گفتیم بزار بیاد . ما که گفتیم : چرا رفقای PS Fans یه بازی خوب نداشته باشند ؟!
خیلی ممنون از لطف شما. چقدر دست و دلباز هستین.
همون اول کاری تاپیک رو اسپم کاری نکنین لطفآ.

يعني بازي قراره براي ps3 هم بياد ؟
طبق شواهد بله ولي هنوز از طرف خود سازنده و ناشر بازي چيزي مستقيمآ تآييد نشده.

نياز به اجازه ي شما بود كه اونم صادر شد.

آخ جون ! دوباره جروبحث !
طرفدارای دو تا کنسول بیان اینجا دوباره از اول اسپم بازی و دلیلهای باحال بیارن یه کمی حال کنیم ! حوصله مون سر رفت از بس یه جا نشستیم !
بدوین تا تاپیک قفل نشده یا تا من یه خطا نگرفتم اینجا رو پر کنین !
P.S : حالا ما یه شوخی کردیم ! یه پست اسپم دادیم ! شرمنده !

متشکرم...Nemesis

اینجا رو ببینین
و اینجا
Bioshock1-1.jpg

bioshock2-1.jpg
فقط از الان بگم من مثل همیشه بی طرفم و نظر خاصی ندارم کسی هم نیست که نظری بدم فقط منبع پیدا کردم همین ;)

فقط از الان بگم من مثل همیشه بی طرفم و نظر خاصی ندارم کسی هم نیست که نظری بدم فقط منبع پیدا کردم همین
احتمال اومدن bioshock برای ps3 در سال 2008 هست ولی به این لینک هایی که شما گذاشتی اصلا نمی شه اطمینان کرد چون سایت psu یه سایت کاملا نا معتبر و قن بوی هست.
لینک اول که مال چند وقت پیشه و هیچ چیز خاصی توش نوشته نشده فقط یه مقدار حدس و گمان زده نویسنده.
لینک دوم هم که همین مطلبی که است که در پست اول این تاپیک نوشته شده.

احتمال اومدن bioshock برای ps3 در سال 2008 هست ولی به این لینک هایی که شما گذاشتی اصلا نمی شه اطمینان کرد چون سایت psu یه سایت کاملا نا معتبر و قن بوی هست.
لینک اول که مال چند وقت پیشه و هیچ چیز خاصی توش نوشته نشده فقط یه مقدار حدس و گمان زده نویسنده.

http://www.gamespot.com/news/show_b...ct=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;3

این خبر Gamespot هستش، و همین موضوع رو اونجا هم نوشته. امیدوارم راست باشه... :love:

خب شاید سازنده هاش به فکر نسخه ی ps3 باشن ولی فکر کنم به همین راحتی ها هم نیست چون مایکروسافت برای اختصاصی کردنش پول داده! مگه اینکه تو قراردادشون نوشته باشن که time excluive هست!

سلام.......

خب شاید سازنده هاش به فکر نسخه ی ps3 باشن ولی فکر کنم به همین راحتی ها هم نیست چون مایکروسافت برای اختصاصی کردنش پول داده! مگه اینکه تو قراردادشون نوشته باشن که time excluive هست!

این بازی مگه لیسانسش مال مایکروسافته :confused: تا اون جایی که من می دونم نیست :biggrin1: بازی که لیسانسش برای ماکروسافت وسونی نباشه همیشه احتمال او مدنش روی کنسول رقیب هست چه می خواد متال گیر :love: باشه چه این بازی !

اشکان جان من که گفتم منبع ها رو گزاشتم یعنی منبع همین خبر دیگه منظورمم همینه ;)

صحبتهای پیتر مور رو هم با یاد بیارین که گفت : "این بازی بصورت انحصاری در بهار امسال بر روی پلتفرم PC و کنسول 360 عرضه خواهد شد"
حرفش دو تا معنی واضح میده :
1.این بازی تا بهار امسال بصورت انحصاری برای پلتفرم PC و کنسول 360 عرضه میشه !
2.یا اینکه منظورش اعلام تاریخ عرضه ی بازی بوده نه اینکه بگه تا چه زمانی در انحصار است.

, Microsoft announced that BioShock would be “released exclusively to the X-Box 360 and PC platforms this spring” at their X06 event

خلاصه ! بیطرفیم !

متشکرم...Nemesis

هر سايت فنبويي كه نامعتبر نميشه. اين PSU خيلي هم سايت مهم و آپديتيه و منبع خيلي از اخبار و توليد كننده ي خبر خود اين سايت هست(تريلرها , عكسها , مصاحبه ها و اخبار جديد...) و اصلآ هم نامعتبر نيست. نميشه گفت چون يه سايت به صورت تخصصي به اخبار و بازيها و نقد و ... كنسولهاي خانواده ي PS ميپردازه سايت غيرمعتبري هست.
ضمنآ اون خبر اومدن بايوشاك در بهار 2008 را هم به عنوان شايعه اعلام كرده بود نه چيز ديگري...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or