mehran کاربر سایت Oct 16, 2007 #1 سلام به همگی کسی می دونه برای دیدن فایلهای html باید چکار کنم و فایلهای pdf و برنامه هارو رو کجای مموری باید کپی بکنم ممنون
سلام به همگی کسی می دونه برای دیدن فایلهای html باید چکار کنم و فایلهای pdf و برنامه هارو رو کجای مموری باید کپی بکنم ممنون
M3hD1 Fade to Black کاربر سایت Oct 16, 2007 #2 نوشته شده توسط mehran: سلام به همگی کسی می دونه برای دیدن فایلهای html باید چکار کنم و فایلهای pdf و برنامه هارو رو کجای مموری باید کپی بکنم ممنون بیشتر... براي ديدن فايل هاي html بايد از Internet Browser استفاده كني. اول از همه فايلي كه داري رو كپي كن داخل مموري (مهم نيست كجا كپي كني) مثلا: X:\1.html بعد برو بروزر رو اجرا كن و در قسمت ادرس بار اينو بنويس: File:/1.html فايل هاي PDF رو هم ميتوني با برنامه Bookr ببيني. براي لينك هم به تاپيك برنامه هاي برتر و آموزش برو لينكش هست.
نوشته شده توسط mehran: سلام به همگی کسی می دونه برای دیدن فایلهای html باید چکار کنم و فایلهای pdf و برنامه هارو رو کجای مموری باید کپی بکنم ممنون بیشتر... براي ديدن فايل هاي html بايد از Internet Browser استفاده كني. اول از همه فايلي كه داري رو كپي كن داخل مموري (مهم نيست كجا كپي كني) مثلا: X:\1.html بعد برو بروزر رو اجرا كن و در قسمت ادرس بار اينو بنويس: File:/1.html فايل هاي PDF رو هم ميتوني با برنامه Bookr ببيني. براي لينك هم به تاپيك برنامه هاي برتر و آموزش برو لينكش هست.
mehran کاربر سایت Oct 16, 2007 #3 ممنون ولی اول تنظیمات connection رو می خواد باید چطوری تنظیم کنم در ضمن فریمور من 3.71 است و برنامه هارو اجرا نمی کنه
ممنون ولی اول تنظیمات connection رو می خواد باید چطوری تنظیم کنم در ضمن فریمور من 3.71 است و برنامه هارو اجرا نمی کنه
ehsan2 کاربر سایت Oct 17, 2007 #4 سلام ... قبلا با همین دستگاه میتونستم html بخونم ولی حالا که امتحان می کنم این ارور رو میده : the content cannot be displayed ( مموری رو هم فرمت کردم ..... تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم .... ولی باز هم نشد )
سلام ... قبلا با همین دستگاه میتونستم html بخونم ولی حالا که امتحان می کنم این ارور رو میده : the content cannot be displayed ( مموری رو هم فرمت کردم ..... تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم .... ولی باز هم نشد )
M3hD1 Fade to Black کاربر سایت Oct 17, 2007 #5 نوشته شده توسط ehsan2: سلام ... قبلا با همین دستگاه میتونستم html بخونم ولی حالا که امتحان می کنم این ارور رو میده : the content cannot be displayed ( مموری رو هم فرمت کردم ..... تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم .... ولی باز هم نشد ) بیشتر... اسم فايل رو درست مي نويسي؟ دو حالت هست htm و html ، اين دوتا رو شايد اشتباه مينويسي. فايلت رو نگاه كن ببين پسوندش دقيق چيه بعد همونو بزن. ممنون ولی اول تنظیمات connection رو می خواد باید چطوری تنظیم کنم در ضمن فریمور من 3.71 است و برنامه هارو اجرا نمی کنه بیشتر... تنظيم Connection رو نميخواد انجام بدي، دايره رو بزن كه كنسل شه.
نوشته شده توسط ehsan2: سلام ... قبلا با همین دستگاه میتونستم html بخونم ولی حالا که امتحان می کنم این ارور رو میده : the content cannot be displayed ( مموری رو هم فرمت کردم ..... تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوندم .... ولی باز هم نشد ) بیشتر... اسم فايل رو درست مي نويسي؟ دو حالت هست htm و html ، اين دوتا رو شايد اشتباه مينويسي. فايلت رو نگاه كن ببين پسوندش دقيق چيه بعد همونو بزن. ممنون ولی اول تنظیمات connection رو می خواد باید چطوری تنظیم کنم در ضمن فریمور من 3.71 است و برنامه هارو اجرا نمی کنه بیشتر... تنظيم Connection رو نميخواد انجام بدي، دايره رو بزن كه كنسل شه.