خط داستانی gta ها

کدام را می پسنديد؟

• واقع گرا

رای‌ها: 6 60.0%
  • غیر واقع گرا

رای‌ها: 1 10.0%
  • فقير به پولدار

رای‌ها: 2 20.0%
  • فقير به معمولی

رای‌ها: 1 10.0%
  • فقير به يک کمی بهتر!(احتمالاً gta4 اين گونه خواهد بود)

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    10

BIGBOSS LV99

کاربر سایت
سلام به همه!:cheesygri
.
همانتور که ميدانيد سری​
gta از شماره ی 1 تا 3(به همراه gta های ديگر مثل:vice city ،...)در مورد شخصی بی چيز و فقير بود که در نهايت ميلياردر ميشد!!!:biggrin1:
اما در
gta:sanandreas خط داستانی اين گونه نبود و c/j پس از پايان بازی دوباره به همان خانه قبلی خود برميگردد و در واقع با نوعی پايان کلاسيک و بدون هيجان کاذب(نکشتن پليس سياه پوست)رو به رو ميشويم
و کلاً همانند
gta های قبل نبود و سعی کرده بودند بازی بيشتر واقع گرا باشد.و c/j هم شخصيتی بدون حس انتقام و مظلوم بود.
حالا شما کدام را بيشتر ميپسنديد ؟چون مثل اين که قرار است gta4 همانند sanandreas واقع گرا باشد.

دوست من گفتم این صفحه رو ترجمه کردی گذاشتی:
http://en.wikigta.org/wiki/Timeline_of_the_Grand_Theft_Auto_series

اینو همه میدونن.:laughing: در ضمن چون اسویت و بقیه رفتن توی اون خونه رفت وگرنه وقتی اسویت رو از دم زندان سوار کردیم کارل با آب و تاب از کارهایی که توی سن فیرو و لاس ونچرز جور کرده بود و کاخ مدداگ که گرفته بودحرف میزد و خواست اسویت رو ببره اونجا و اصلا اهمیتی به گروو استریت نداد ولی اسویت بهش ضد حال زد و سی جی برای اسویت برگشت گروو استریت.)
من هم بعلت اینکه پستهام جاذبه ی زیادی دارن و خیلی ازشون استقبال میشه:mad: خواستم یک زمانی بذارم کل داستانها و تایم لاین جالب بازی رو منصرف شدم اما اگه علاقه مندین حتما این صفحه رو بخونین جالبه.

به نظرم بازیای قبلیم خالی از واقعیت گرایی نبودن منظورم گنگ بازیو این چیزاست که ممکنه تو ایران به نوع دیگه ای باشه ولی تو خیلی کشورا همینجوری که تو بازی هست وجود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or