خشونت یا مخفی کاری؟ مسئله این است

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شاید یکی از مهمترین دلایل محبوبیت Hitman در نزد طرفداران، مخفی کاری خاص مامور 47 باشد ولی این بار IO برنامه های دیگری برای ما دارد.

آقای Christian Elverdam کارگردان عنوان Absolution در گفتگویی که با سایت CVG داشته در مورد گیم پلی بازی گفته است :" طرفداران سبک مخفی کاری بازی شاید وجود Instinct Meter را نوعی تقلب حساب کنند ولی اگر شما علاقه‌ای به استفاده از آن نداشته باشید، می‌توانید آن را غیر فعال کنید. در حال حاضر با توجه به پیام های طرفداران این بازی و نظرات آنها در مورد این سیستم متوجه شدیم حتی کسانی که این سری بازی‌ها را به طور کامل انجام داده اند از این سیستم خوششان می‌آید. این سیستم در واقع کمتر از آن چیزی که فکر می‌کنید گیم پلی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. به طور کلی این سیستم باعث می‌شود بیشتر با گیم پلی بازی درگیر شوید و به جای اینکه در مورد چیزهای دیگر فکر کنید، بیشتر آن را درک می کنید.

آقای Elverdam همچنین عنوان کرد که تیم سازنده بازی تمام تلاش خود را خواهند کرد که علاوه بر تعادل بازی، آزادی بازیکن از بین نرود.

Hitman absolution سال جاری برای Ps3 , X360 و PC عرضه خواهد شد.

agent-47.jpg

پشت دیوار ها رو با چی میتونه ببینه یعنی ابزار خاصی داره فکر کنم اون مکانیزمیه که باعث میشه شما مسیر حرکت دشمن رو قبل از اینکه بره ببینید
همونه دیگه هم مسیر حرکتشونو نشون میده هم جایی رو که هستن توی اون تریلر طولانیه که اومد بود

کلا گفته یا میتونید بزنید بترکونید بازی رو برید جلو یا مثل بچه آدم مخفی کاری برید:دی

خب اگه اينجوري باشه كه خوبه !!
براي مني كه چندين سال هست طرفدار سري HITMAN هستم اين مورد اگه اينجوري باشه خوبه چون اكثر مراحل HITMAN هاي قديمي رو ميشد با اكشن تموم كني ولي ترس من اينه كه اين شماره بيشتر بتركون برو جلو باشه تا مخفي كاري !!!!!
يعني HITMAN هاي قديمي بيشتر مخفي كاري بود و قسمت اكشن يه قابليت جانبي كه ميشد باهاش بازي رو تموم كني اما اين جديد من احساس ميكنم شده بزن بكش برو جلو و با قابليت جانبي مخفي كاري !!

کلا گفته یا میتونید بزنید بترکونید بازی رو برید جلو یا مثل بچه آدم مخفی کاری برید:دی

تو اون تریلر که ابزار خاصی رو سر و صورت هیتمن نبود یعنی مثل splinter یه دید در شبی باید داشته باشه دیگه همینجوری رو هوا اگه قرار باشه ببینه از نظر واقع گرایی بد میشه که تازه
اگر داشته باشه این ابزارش با کت و شلوار بعید میدونم ست شه البته از نظر طراحی هنری

الان نمیشه قضاوت کرد که خوبه یا بد،شاید اومد و کارآمد بود ولی سعی میکنم غیر فعالش کنم چون اون مدلی بیشتر حال میده

اما ....

کشته مرده این تیترم

وقتی خوندم گفتم الان دوباره گفتن یه تیربار گذاشتیم همون اول مرحله که همه تیکه پاره کنید نیازی نیست مخفی برید...

من که فکر میکنم اینجوری جالبتر میشه. . . ! البته اینکه مخفی کاری خالص طرفدارای زیادی داره شکی درش نیست . . . ! :) :)

جمله ی دوم رو نوشتم که ترورم نکنید! :d

دوستان عزیز اون قابلیتی که 47 باهاش میتونه پشت دیوارهارو ببینه در واقع حس ششم 47 هستش.البته به گفته سازندگان بعضی وقتها ممکنه اشتباه هم بکنه که ممکنه تمام نقشه هاتون رو خراب کنه.امیدوارم این بازی که بهترین بازی عمرم هستش به خاطر به دست اوردن طرفدارای COD به گند کشیده نشه.

دوستان عزیز اون قابلیتی که 47 باهاش میتونه پشت دیوارهارو ببینه در واقع حس ششم 47 هستش.البته به گفته سازندگان بعضی وقتها ممکنه اشتباه هم بکنه که ممکنه تمام نقشه هاتون رو خراب کنه.امیدوارم این بازی که بهترین بازی عمرم هستش به خاطر به دست اوردن طرفدارای COD به گند کشیده نشه.
چه ربطی به طرفدارای COD داره آخه؟!! :| به Batman که بیشتر شبیه میشه . . . کلن رسم شده، هر کی از هر جایی میرسه یدونه میزنه تو سر COD . . .

چه ربطی به طرفدارای COD داره آخه؟!!
:| به Batman که بیشتر شبیه میشه . . . کلن رسم شده، هر کی از هر جایی میرسه یدونه میزنه تو سر COD . . .

دوست عزیز مگه من گفتم این قابلیت مثل cod هستش؟!!!!!!!!!!!!!!!!

اون حرفم که مربوط به cod بود به این خاطر زدم که الان 99 درصد بازیها دارن شبیه cod اکشن میشن و از سبک خودشون فاصله میگیرن.
من اصلا نگفتم که اون قابلیت دیدن پشت دیوار ور از روی cod برداشتن.:|
لطفا پستهارو با دقت بخونید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or