خرید Xbox 360 ELITE در شیراز

• Thread starter Thread starter Steven
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Steven

کاربر سایت
سلام دوستان میخواهم یک کنسول Xbox 360 ELITE بخرم

من شیراز زندگی میکنم میخواهم ببینم کسای که توی این فروم شیراز هستند و کنسولاشون رو از شیراز تهیه کردن بهرتین فروشگاه و همچنین جای که قیمت فوق العاده خوبی داشته باشه و نشین به ادم رو به من بدن

همچنین یک راهنمایی هم بکنید اخه من وارد نیستم من چی بگیرم که هر دقیقه سه چراغ نشه اخه شنیدم سه چراغ زرتی غم سوز میشه :biggrin1::smile:

مادر برد فالکن شنیدم از همش بهتره و جدیدا شنیدم میگن مادر برد اپوس اومده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:eek:

سلام دوستان میخواهم یک کنسول Xbox 360 ELITE بخرم

من شیراز زندگی میکنم میخواهم ببینم کسای که توی این فروم شیراز هستند و کنسولاشون رو از شیراز تهیه کردن بهرتین فروشگاه و همچنین جای که قیمت فوق العاده خوبی داشته باشه و نشین به ادم رو به من بدن

همچنین یک راهنمایی هم بکنید اخه من وارد نیستم من چی بگیرم که هر دقیقه سه چراغ نشه اخه شنیدم سه چراغ زرتی غم سوز میشه :biggrin1::smile:

مادر برد فالکن شنیدم از همش بهتره و جدیدا شنیدم میگن مادر برد اپوس اومده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:eek:

نگاه کن هر سئوالی رو باید تو قسمت خودش ببپرسی .. وگرنه این فروم بهم میریزه و مدیرها هم به شما اخطار میدن..

http://www.bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=71

بهتون گفتم بهترین خرید رو میتونی از همین سایت انجام بدی .. که قیمتاشون خیلی ارزون هست..

اگر مادربرد دستگاه فالکون باشه مشکل زیادی نخواهی داشت ولی باز هم باید زیاد ازش کار نکشی..

اون مادربردی که قراره بیاد جاسپر هست و هنوز معلوم نیست کی میاد ..

سلام راهنمایی خرید خواستم و تاپیک رو فکر کنم جای خوبی زدم و اون مادر بردی هم که گفتی اگه گیرم بیات خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من این تاپیک رو زدم بهترین مدل رو به من معرفی کنید تا سرم کلاه نره مرسی

شما بیشتر دنبال فروشگاه میگشتی تا راهنمایی در مورد کنسول.. ولی اشکالی نداره .. پیش میاد.

در حال حاضر سه مدل تولید میشه که از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با هم نمی کنند و فقط وسایل جانبیشون با هم فرق میکنه ... و به نصبت وسایل جانبی دستگاه هم قیمتشون با هم فرق میکنه..

بهترن مدل الیت هست که تمام امکانات رو داره .. ولی خوب قیمتش گرونتر از همه هست..

مثلا تو همین سایت آقا پیام دستگاه الیت رو 430 تومن میفرشند .. ولی دستگاه کپی خور نیست وباید بدی درایو دستگاه رو برات عوض کنن که حداکثر 100 تومن خرج بر مداره..(البته اگر بخوای باز کپی بخری)

مدل آرکد هم هست که تقریبا 250 تومن قیمت داره و بعد هم مدل پریمیوم 60 گیگ که اون هم حدود 360 تومن .. وباید هم یک 100 تومنی مثل مدل الیت برای کپی خور شدنش خرج کنی..

http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/new-names/arcade1187607239.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or