Eh$s$aN کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jan 30, 2012 #1 سلام . از اسم تاپیک معلومه . تمیز باشه حتما . برنامه ای چیزی هم ترجیحا نداشته باشه ( یعنی حاضر نیستم پول برنامه بدم ) جعبه و وسایلشم تمیز و موجود باشه . نظراتتونو همینجا بگین اسپم آزاد ( برین حالشو ببرین )
سلام . از اسم تاپیک معلومه . تمیز باشه حتما . برنامه ای چیزی هم ترجیحا نداشته باشه ( یعنی حاضر نیستم پول برنامه بدم ) جعبه و وسایلشم تمیز و موجود باشه . نظراتتونو همینجا بگین اسپم آزاد ( برین حالشو ببرین )
P@$$w0rd کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Feb 1, 2012 #5 سلام یک پیشنهاد بیا به جای اس 2 اچ تی سی سن سیشن بردار بهتره من هم اس تو دارم هم سنسیشن هم 4S به نظر من سنسیشن بهتره
سلام یک پیشنهاد بیا به جای اس 2 اچ تی سی سن سیشن بردار بهتره من هم اس تو دارم هم سنسیشن هم 4S به نظر من سنسیشن بهتره
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Feb 1, 2012 #6 نوشته شده توسط kafaeianh: سلام یک پیشنهاد بیا به جای اس 2 اچ تی سی سن سیشن بردار بهتره من هم اس تو دارم هم سنسیشن هم 4S به نظر من سنسیشن بهتره بیشتر... Sensation بهتر از 4s......?????!!!!!!!
نوشته شده توسط kafaeianh: سلام یک پیشنهاد بیا به جای اس 2 اچ تی سی سن سیشن بردار بهتره من هم اس تو دارم هم سنسیشن هم 4S به نظر من سنسیشن بهتره بیشتر... Sensation بهتر از 4s......?????!!!!!!!
navid_gamer کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Feb 1, 2012 #7 كلا به نظر من با پرستيژ ترين گوشي اندرويد سنسيشن ايكس اي هستش ولي cpu 1500 mgh از cpu 1200 mgh اس ٢ ضعيفتره ٤ اس هم كه غول مرحله اخر بازي Sent from my iPhone using Tapatalk
كلا به نظر من با پرستيژ ترين گوشي اندرويد سنسيشن ايكس اي هستش ولي cpu 1500 mgh از cpu 1200 mgh اس ٢ ضعيفتره ٤ اس هم كه غول مرحله اخر بازي Sent from my iPhone using Tapatalk
ส็็็็KINGส็็็็ کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Feb 1, 2012 #8 سلام عزیز یه SGS II 19100 دارم نزدیکای دوماه هست خریدمش یه قاب زیبای Capdase و اسکرین پروتکتور آینه ای و خیلی تمیز و درحد نو هست گوشیم قیمت مد نظرتو PM بده که اگر سر قیمت توافق رسیدیم برات اگر خواستی عکس هم بزارم
سلام عزیز یه SGS II 19100 دارم نزدیکای دوماه هست خریدمش یه قاب زیبای Capdase و اسکرین پروتکتور آینه ای و خیلی تمیز و درحد نو هست گوشیم قیمت مد نظرتو PM بده که اگر سر قیمت توافق رسیدیم برات اگر خواستی عکس هم بزارم
Eh$s$aN کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Feb 2, 2012 #9 نوشته شده توسط kafaeianh: سلام یک پیشنهاد بیا به جای اس 2 اچ تی سی سن سیشن بردار بهتره من هم اس تو دارم هم سنسیشن هم 4S به نظر من سنسیشن بهتره بیشتر... Sensation رو اصلا با GSII نباید مقایشه کنی . GSII یه چیز دیگس
نوشته شده توسط kafaeianh: سلام یک پیشنهاد بیا به جای اس 2 اچ تی سی سن سیشن بردار بهتره من هم اس تو دارم هم سنسیشن هم 4S به نظر من سنسیشن بهتره بیشتر... Sensation رو اصلا با GSII نباید مقایشه کنی . GSII یه چیز دیگس