خرید mp3 یا mp4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

galaxyboy

کاربر سایت
سلام بچه ها من میخوام یه چیز بخرم که هم خوشگل باشه هم کوچیک هم بتونه پوشه ها یا پلی لیست ها رو بخونه هم lcd داشته باشه که ببینم دارم چی میکنم هم حافظش زیاد باشه و قیمتش نجومی نباشه و در ضمن هیچ اطلاعاتی از ش ندارم لطفا راهنمایی کنید عکس هم دارین بزارین
این سری هایه ipod چطوره

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من میخوام یه چیز بخرم که هم خوشگل باشه هم کوچیک هم بتونه پوشه ها یا پلی لیست ها رو بخونه هم lcd داشته باشه که ببینم دارم چی میکنم هم حافظش زیاد باشه و در ضمن هیچ اطلاعاتی از ش ندارم لطفا راهنمایی کنید عکس هم دارین بزارین
این سری هایه ipod چطوره
آی قربون دستت با این تاپیک زدنت.اتفاقا منم میخواستم یکی بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم.به لیست مشخصات قیمت پایین هم اضافه کن:cheesygri iPod ها گرونن اصلاش.یکی بیاد به ما جواب بده:biggrin1:

مثله اینکه کسی نیست جئوابه مارو بده من میگم ipod touch 8 gig بد نیست اونطور که من میدونم و میگن اینه که تمامه نرم افزار ها و بازی هایه پلیر با گوشیش یکیه فقط گوشیش سیم کارت میخوره این نمیخوره باقیش یکیه قیمت هم 250 هست

خوب من میتونم جوابه شما هارو بدم فکر کنم
ipod nano 5g = خیلی خوبه ظرفیته 8 گیگ 170 هزار تومن / دوربین داره / اسپیکر داره / lcd ایش از نسله 4 بزرگتر شده
creative - x-fi = قیمت 180 هزار تومن 16 گیگ = wifi مدله 16 گیگ داره / صدای عالی از ایپاد بهتر کیفیته lcd هم عالی اسپیکر داره در ضمن یه ایرفونه حرفه ای هم داره باهاش که قیمتش جدا 50 تومنه مدله ep830
cowon u5 = کیفیت و صدا عالی 80 هزار تومن 4 گیگ
سریه s سونی = کیفیت صدای عالی / رابط کاربریه خوب داری اسپیکر قیمتشو ندارن ولی 180 150 هستش فکر کنم
اگه کلاس های بالاتر از این ها خواستید بگید معرفی کنم بهتون
موفق باشید

ولی به نظر من دوربین دار نگیر یه چیز سبک از همین ipod کوچیکابگیر

چقدر پول داری؟!، اگه می خوای واقا موسقی گوش بدی Zune hd بخر اما اگه دنبال جفنگیات هستی ipod touchبگیر;)

سلام بچه ها من میخوام یه چیز بخرم که هم خوشگل باشه هم کوچیک هم بتونه پوشه ها یا پلی لیست ها رو بخونه هم lcd داشته باشه که ببینم دارم چی میکنم هم حافظش زیاد باشه و قیمتش نجومی نباشه و در ضمن هیچ اطلاعاتی از ش ندارم لطفا راهنمایی کنید عکس هم دارین بزارین
این سری هایه ipod چطوره

این تیکش با ipod ها مغایرت داره!!! یعنی فقط میتونی با itunes آهنگ بریزی!!! همینجوری نمیشه کپی پِیست کنید!!!;)

چقدر پول داری؟!، اگه می خوای واقا موسقی گوش بدی Zune hd بخر اما اگه دنبال جفنگیات هستی ipod touchبگیر;)
:laughing::laughing:
واقعا بعضی حرف های عجبیبی میزنن
من هم zune hd دارم هم ipod خواستی بیا بهت بدم از نظره صدا تست کن ببین کودوم صداش بهتره zune یه اشغاله تمام عیاره

:laughing::laughing:
واقعا بعضی حرف های عجبیبی میزنن
من هم zune hd دارم هم ipod خواستی بیا بهت بدم از نظره صدا تست کن ببین کودوم صداش بهتره zune یه اشغاله تمام عیاره

لول:laughing:
کی به کی میگه :laughing:اونی که تو دهات هم میدونه کیفیت صدا zune hd بهتره ipod touch هست من
touch رو میگم مدل های دیگه ipod رو نمی دونم
نگی جایی:laughing:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or