خرید و فروش یا تعویض بازی های اورجینال Xbox360

با سلام
سرعت 128 با محدودیت حجمی 10 گیگ اگر از صبانت گرفته باشی ( سه ماهه ) برای بازی در روز هم کافی هست و من با همین اکانت الان بازی می کنم .
تا سه بار روی هر کنسول شما میتونید پروفایل جدید بسازید و برای هر کدوم یک ماه گلد رایگان دارید اما بعد از بار سوم پروفایلهای بعدی فقط سیلور دارن و باید به فکر خرید گلد باشید .

موفق اشید
فریدون
نه فریدون جان من شهرستانم (استان سمنان)
از درنا کستر گرفتم و شبانه میتونم بازی کنم فقط

من اگه بخوام روزی 3 ساعت لایو بازی کنم بعلاوه 1 ساعت گشت و گذار تو اینترنت برای یه ماه چند گیگ حجم دانلود خوبه؟
راستی چرا کسی در باره halo3 حرفی نمیزنه؟یعنی هیچ کدومتون halo3 آنلاین نمی زنین؟
منم آیدیم superb gamer هست

با سلام

من اگه بخوام روزی 3 ساعت لایو بازی کنم بعلاوه 1 ساعت گشت و گذار تو اینترنت برای یه ماه چند گیگ حجم دانلود خوبه؟
بستگی به حجم دانلودتون با کامپیوتر داره و اگر چیزه زیادی دانلود نکنید با کامپیوتر برای بازی لایو شما ساعتی حدودا 35 مگ در نظر بگیرید و برای ماهتون رو با توجه به مقدار بازی روزتون تعیین کنید
راستی چرا کسی در باره halo3 حرفی نمیزنه؟یعنی هیچ کدومتون halo3 آنلاین نمی زنین؟
توصیه شخصی من( که از مدیران سایت شنیدم و در چند تا فروم خارجی هم خوندم ) به شما اینه که این بازی رو لایو بازی نکنید چون خیلی ها بر این عقیده هستند که شناسایی شدن کنسول تبدیل شده در هنگام بازی HALO3 خیلی برای مایکروسافت ساده تره و عده ای هم بر این عقیده اند که کلا این بازی وقت Baclup گرفتن دچار مشکل میشه و باعث شناسایی شما در لایو میشه .

توصیه می کنم اگر دوست دارید با بچه ها لایو بازی کنید Call Of Duty 4 یا Gears Of War و بازیهای دیگه رو بازی کنید.
موفق باشید
فریدون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or