خرید و راهنمایی در مورد Logitech X-540 5.1 Speaker System

• Thread starter Thread starter Steven
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Steven

کاربر سایت
سلام فردا یا چند روزه دیگه دارم میرم این اسپیکر رو بخرم واسه کنسول اخه یکمی تحقیق کردم
Logitech X-540 5.1 Speaker System

41WrBdCDRjL._SL500_AA280_.jpg

صدای دالبی رو میگن میشه روش حس کردش:biggrin1: قیمتش هم مناسبه توی امازون که زده بودش 75 دلار حالا خدا میدونه توی ایران چند بشین به ملت بدبخت :((;)

از دوستان برای اخرین بار راهنمایی میخواهم با این اسپیکر که دیگه دکور و از این جور مزخرفات نمیخواهد مستقیم خودش DOLBY DIGITAL هستش که دیگه میخواهم باهاش بازی فیفا رو کنم و میخواهم حس واقعی از بازی رو بهم بده مخصوصا شور هیجان تماشاگران :biggrin1:اگر کسی بهتر سراغ داره و یا این اسپیکر رو داره راهنمایی کنه

قیمتش رو کسی نداره توی شیراز...!

من دارمش پارسال از پایتخت طبقه دوم نمایندگیه لاجیتک خریدم 120
الان وصل کردم به 360 عالیه حرف نداره یه حالت هم داره به نام ماتریکس که وقتی فعالش میکنی یه جورایی دالبی میشه اگه گیرت اومد حتما بخر من که دوستم رفته بود نمایندگیش گفت بود نداریم

بدون دکودر 5.1 نمیتونی بگیری از این اسپیکر.چون صدا به صورت 2.1 واردش میشه فوق فوقش با متریکس مود از 5 تا اسپیکر صدا میگیری ولی توقع 5.1 مثل سینما خانگی رو نداشته باش!

خوب اسپیکری نیست که این دکور رو نخواهد واسه 5.1 ؟؟قیمتش هم مناسب باشه ؟؟؟؟

اگر فرض مثال دکور بزاریم صداش دالبی واقعی میشه ؟؟؟ خوب این دکور نرم افزاره یا یک چیز خاصی اخه میخواهم مستقیم وصل کنم به کنسول ؟؟؟ راهنمایی میکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or