خرید سی پی یو و مادربورد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Luis Sera

کاربر سایت
سلام .

من تو خرید سی پی یو و مادربورد شک دارم ! از طرفی سی پی یوهای AMD واقعا عالی هستند حتی شده من روزی 10 ساعت سیستمم روشن باشه اما اصلا داغ نکرده . اما از طرفی دیگه مادربورد های اینتل بهتر هستند ! به نظر شما من چه سی پی یو بخرم ! و چه مادربوردی که مچ باشه . روی سی پی یو حساسم چون خیلی مهمه حدود 280 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم برای سی پی یو و همچنین برای مادربورد هم حدود 300 تومن میتونم هزینه کنم . اگر راهنمایی کنید ممنون میشم !

کارت گرافیکم هم 4870 انتخاب کردم .

بنظرم بهتره به اینجا مراجعه کنی زودتر به جواب می رسی
ولی الان سی پی یو های سری Intel Core 2 Duo/Quad از نظر کارایی و قیمت خیلی بهتر از سی پی یو های AMD هستند. و همچنین قدرت اورکلاک پذیری بالایی دارند!
سی پی یو هم همیشه داغ میکنه! اگه کیست تهویه خوبی داشته باشه و سی پی یوت فن درست حسابی داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
(3 روز هم شده که کامپیوترم یکسره روشن باشه ولی سرعتش زیاد فرقی نکرده.) همچنین مواقعی که از سی پی یو کار زیادی نمی کشی خودش فرکانس و ولتاژ سی پی یو رو کم می کنه که باعث میشه سی پی یو عمر بیشتری بکنه
و با پولی که برای مادربرد می خوای هزینه کنی می تونی یک مادربرد با چیپست X48 یا X38 بخری که اگه صبر کنی چیپست X58 هم در آینده ای نامعلوم میاد!

X48 و X38 از Crossfire به صورت x16x16 پشتیبانی می کنند (یعنی هر اسلات PCI-E در حالت کراسفایر x16 پهنای باند داره) , از رم های DDR3 پشتیبانی می کنند و برای اورکلاک مناسب هستند.
X58 هم بر اساس شایعات قراره از SLI و Crossfire پشتیبانی کنه همچنین از Triple Channel

برندش هم هرچیزی باشه بجز Intel !
(اورکلاک کردن باهاش دردسره و گزینه های درست حسابی برای اینکار نداره)

کارت گرافیکت هم عالیه

آخرین ویرایش:
سلام .

من تو خرید سی پی یو و مادربورد شک دارم ! از طرفی سی پی یوهای AMD واقعا عالی هستند حتی شده من روزی 10 ساعت سیستمم روشن باشه اما اصلا داغ نکرده . اما از طرفی دیگه مادربورد های اینتل بهتر هستند ! به نظر شما من چه سی پی یو بخرم ! و چه مادربوردی که مچ باشه . روی سی پی یو حساسم چون خیلی مهمه حدود 280 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم برای سی پی یو و همچنین برای مادربورد هم حدود 300 تومن میتونم هزینه کنم . اگر راهنمایی کنید ممنون میشم !

کارت گرافیکم هم 4870 انتخاب کردم .
کلا ارزش نداره بابت Amd پول بدی. برای مادربرد Giga-X48-Ds4 و برای Cpu هم E8500 یا Q9300 بردار.

سلام
cpu من intel core to quad 6600 هست ، از کجا میتونم بفهمم که 32bit هست یا 64bit ؟

cpu شما هم 64بیت و هم 32بیت ساپورت هستش واسه فهمیدنش هم برو سایت اینتل یا از cpu-z استفاده کن.

cpu شما هم 64بیت و هم 32بیت ساپورت هستش واسه فهمیدنش هم برو سایت اینتل یا از cpu-z استفاده کن.

مرسی من cpu z رو نصب کردم تمام مشخصات cpu رو بهم میده ولی اینکه چند بیته نمینویسه کلافه شدم من دوتا سربرگ اولو برات گذاشتم
ببین تو میتونی بفهمی ؟ این cpu z برا منه:
1585jyb.jpg
2uxxv6f.jpg

آخرین ویرایش:
خوب ببین تو همون عکس اول تو قسمت instructions زده em64t یعنی همون 64 بیت.

مرسی عزیزم از راهنمائیت این برا بار چندمه تو این 7 یا 8 ماه که اینجا میام کمکم میکنی .
از روی عکس ای دیت مخصوصاً اون نور چراغا تو ذهنم مونده :love:

ممنون دوستان . من دیگه میخوام تا زمان عرضه GTA_IV سیستم رو خریده باشم .
فقط مادربورد GIGABYTE - X48-DQ6 که یکی از دوستان معرفی کرد 400 هزار تومان هست خیلی زیاده من
فقط 300 تومن میتونم برای مادربورد هزینه کنم !

فقط مادربورد GIGABYTE - X48-DQ6 که یکی از دوستان معرفی کرد 400 هزار تومان هست خیلی زیاده من

میتونی به ASUS Maximum Formula هم فکر کنی که انتخاب عالی میتونه باشه قیمت تقریبیش هم 240-270 هست

میتونی مین رو اگه cf برات مهمه asus p5e یا maximus formula در نظر بگیری اولی حدودا 215 220 تومن و دومی هم 260 265 تومن.

به نظر شما e8400 45nm بهتره یا q6600 ؟
لطفا" توضیح بدید . . .
ممنون
در حالت عادي قدرتشون در يه حده.
ولي E8400 چون دو هسته ايه تو بازي بهتر عمل ميكنه.
در كل E8400 پيشنهاد ميشه. چون 45 نانومتري هم هستش.

سی پی یوهای AMD واقعا عالی هستند حتی شده من روزی 10 ساعت سیستمم روشن باشه اما اصلا داغ نکرده
حرف کاملا مسخره ای زدی ...:sick::laughing::laughing:

اگه قرار باشه Cpu 10 ساعت کار کنه فشار بهش بیاد که باید بندازیش تو سطل آشغال ...

لازم به ذکر که بگم وسایل برقی مثل کامپیوتر 10 ساعت که هیچه اگه 10 سال هم روشن باشن هیچیشون نمی شه ....

البته بگم که شرایط میحیط و بعضی چیز ها هم خیلی تاثیر گذاره ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or