jj20 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Feb 5, 2008 #1 با سلام دوستانی که قصد فروش psp شون رو دارن من خریدارم با قیمت و مشخصات اینجا بگن تا ببینیم معاملمون با کی جور میشه
با سلام دوستانی که قصد فروش psp شون رو دارن من خریدارم با قیمت و مشخصات اینجا بگن تا ببینیم معاملمون با کی جور میشه
FrankinG ... Cortana کاربر فعال Rating - 100% 1 0 0 Jul 7, 2008 #16 من دارم. فقط قیمت رو پایین نگو چون ا ماه کار کرده خواستی بگو چون داره فروش میره:laughing: یا علی مدد
Mo7aMMaD کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Jul 22, 2008 #17 سلام دوستانی که قصد فروش psp شون رو دارن من خریدارم با قیمت و مشخصات اینجا بگن تا ببینیم معاملمون با کی جور میشه
سلام دوستانی که قصد فروش psp شون رو دارن من خریدارم با قیمت و مشخصات اینجا بگن تا ببینیم معاملمون با کی جور میشه
Mo7aMMaD کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Jul 22, 2008 #18 سلام دوستانی که قصد فروش psp شون رو دارن من خریدارم با قیمت و مشخصات اینجا بگن تا ببینیم معاملمون با کی جور میشه
سلام دوستانی که قصد فروش psp شون رو دارن من خریدارم با قیمت و مشخصات اینجا بگن تا ببینیم معاملمون با کی جور میشه
satamirosat کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 22, 2008 #19 منم دارم psp slim piano black ram 2 gb sony 40 تا بازی کابل usb 180-200
M mm.caffee کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 24, 2008 #20 دوربین psp سلام دوستان عزیز از شخصی که تاپیک رو زدن معذرت میخوام که اینجا زدمچون دیدم که دیگه کسی اینجا چیزی نمینویسه،گفتم شاید اشکالی نداشته باشه راستش من یه دوربین psp دارم که میخوام بفروشمش فقط دوستان قیمتای پایین نگن که من خودم 75 خریدمش منتظرم یا علی
دوربین psp سلام دوستان عزیز از شخصی که تاپیک رو زدن معذرت میخوام که اینجا زدمچون دیدم که دیگه کسی اینجا چیزی نمینویسه،گفتم شاید اشکالی نداشته باشه راستش من یه دوربین psp دارم که میخوام بفروشمش فقط دوستان قیمتای پایین نگن که من خودم 75 خریدمش منتظرم یا علی