خریدار psp fat قراضه

• Thread starter Thread starter joorab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

joorab

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام خریدار یه psp fat قراضه هستم با این قطعات سالم:
1- بورد
2- lcd
3- درپوش باتری
4- خود باطری
البته گزینه های اول و دوم از واجبات و سوم و چهارم از مستحبات هستن.

من دوستم یکی داره همه غیر از گزینه 2 سالمن.lcd چند تا پیکسلش سوخته چون به lcd ضربه خورد و چند تا پیکسلش سوخت.
دستگاه از سری های اول فت هست و ژاپنیه.

من یکی دارم سالمه - و کاملا هم میشه باهاش بازی کرد
ولی جعبه اینا نداره اما همونطور که گفتم سالمه سالمه، ممکنه تمیز نباشه اما بدرد کارت میخوره
شما قیمت مد نظرت را بگو تا راجع بهش بحث کنیم

من دوستم یکی داره همه غیر از گزینه 2 سالمن.lcd چند تا پیکسلش سوخته چون به lcd ضربه خورد و چند تا پیکسلش سوخت.
دستگاه از سری های اول فت هست و ژاپنیه.

من دستگاه کامل رو نمیخوام چون نمیخوام زیاد هزینه کنم خودم یکی دارم که برام کار میکنه این یکی نصفه نیمه هست و همونطوری که گفتم فقط اون قطعات رو لازم دارم تا راش بندازم حالا شما ببین دوستتون حاضره اون قطعات رو جدا بفروشه یا نه؟ اگرم یه جا بخواد بفروشه قیمت بستگی به این داره که چقدر از پیکسلاش سوخته و میشه ازش استفاده کرد یا نه؟

من یکی دارم سالمه - و کاملا هم میشه باهاش بازی کرد
ولی جعبه اینا نداره اما همونطور که گفتم سالمه سالمه، ممکنه تمیز نباشه اما بدرد کارت میخوره
شما قیمت مد نظرت را بگو تا راجع بهش بحث کنیم

دوست عزیز به همون دلیلی که بالا گفتم فقط اون قطعات رو لازم دارم چون اگه دستگاه کامل بخرم برام گرون در میاد و چون خودم یکی دارم و این یکی زیاد ضروری نیست نمیخوام زیاد هزینه کنم.

من دستگاه کامل رو نمیخوام چون نمیخوام زیاد هزینه کنم خودم یکی دارم که برام کار میکنه این یکی نصفه نیمه هست و همونطوری که گفتم فقط اون قطعات رو لازم دارم تا راش بندازم حالا شما ببین دوستتون حاضره اون قطعات رو جدا بفروشه یا نه؟ اگرم یه جا بخواد بفروشه قیمت بستگی به این داره که چقدر از پیکسلاش سوخته و میشه ازش استفاده کرد یا نه؟

راستش پیکسل هاش 10-12 تا سوخته دقیق نمیدونم اما وقتی میریم تو بازی اصلا اینگار هیچ پیکسلیش مشکل نداره هیچی دیده نمیشه.
psp رو کلی میفروشه قاب و .... هم داره.یه ریموت کنترل هم داخل پکش بود منظورم اینه که از اون پک هایی بود که ریموت کنترل و umd دارن بودش.که umd اون رو گم کرده.خود psp از دستش افتاد و 2-3 تا ترک برداشت اما کاملا سالمه و باهاش میشه بازی کرد شما اگه بدنش رو داری خوب همه چی این رو در بیار بنداز تو بدنه اون پیکسل هاش هم زیاد مشخص نیستن.تو عکس هم اصلا مشخص نمیشه پس لزومی نداره بزارم.فکر کنم 130-140 بده چون اصلا قیمت قابش رو نمیگیره.نمیدونم اگه براتون میصرفه بگم.

یه دونه دارم که بردش سوخته !

چند میخریش؟ فقط psp هست !

جسارتا ادامه عرض کنم که اگه خودت یه بورد اضافه پیدا کردی (در صورتی که معاملمون نشه!!) یا هر دوست دیگه ای که بوردی داشت و خواست بفروشه منم هستم (البته بعد از صاحب تاپیک !)

سلام عزیز من دارم همه چیز رو داره به جز گزینه 3 شما قیمت رو بگو تا ببینیم چی میشه در ضمن فقط یه پیکسل سوخته دارم

کاش شما قیمت میدادی چون من فقط بورد و LCD رو میخوام بقیه به کارم نمیاد واسه همینم ممکنه قیمت من بر اساس این دو قطعه باشه اما قیت شما برا کل دستگاه و ممکنه سوء تفاهم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or