saeed89 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 14, 2010 #1 با سلام خدمت عزیزان دیگه از عنوان تاپیک معلومه چی میخوام تمیز باشه انصافا. دوستان فقط تهران باشه غربم باشه بهتر قیمت فضایی ندید . فقط پیام خصوصی اینم موبایلم تماس بگیرید ممنون Spoiler 09125025398 سعید
با سلام خدمت عزیزان دیگه از عنوان تاپیک معلومه چی میخوام تمیز باشه انصافا. دوستان فقط تهران باشه غربم باشه بهتر قیمت فضایی ندید . فقط پیام خصوصی اینم موبایلم تماس بگیرید ممنون Spoiler 09125025398 سعید
S sajad-tnt کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 22, 2010 #5 سلام دوست من. من یکی دارم. اسلیم ، مشکی ، دو دسته اورجینال و کاملا سالم ، مموری کارت ، و لوازم و جعبه.:d حدود 3ماهه خریدمش فقط برای بازی خدای جنگ (:d) . قابل شمارو نداره ،قیمت پیشنهادیمم 100 تومن هست.>:d< اگه خواستی بهم بگو تا عکس بذارم برات. موفق باشی .
سلام دوست من. من یکی دارم. اسلیم ، مشکی ، دو دسته اورجینال و کاملا سالم ، مموری کارت ، و لوازم و جعبه.:d حدود 3ماهه خریدمش فقط برای بازی خدای جنگ (:d) . قابل شمارو نداره ،قیمت پیشنهادیمم 100 تومن هست.>:d< اگه خواستی بهم بگو تا عکس بذارم برات. موفق باشی .