Mahdi.sa کاربر سایت Mar 12, 2021 #1 با سلام یک عدد کنسول پلی استیشن سه کپی خور یا اورجینال فرقی نداره لازم دارم. و با مهلت تست ۲ هفته اسلیم رنگ مشکی ممنون
با سلام یک عدد کنسول پلی استیشن سه کپی خور یا اورجینال فرقی نداره لازم دارم. و با مهلت تست ۲ هفته اسلیم رنگ مشکی ممنون
Mahdi.sa کاربر سایت Mar 12, 2021 #3 نوشته شده توسط rosgod: سلام باید بازارچه اگهی کنید تا همه ببینن. بیشتر... سلام این چجوری باید اونجا که میگید آگهی کنم؟
نوشته شده توسط rosgod: سلام باید بازارچه اگهی کنید تا همه ببینن. بیشتر... سلام این چجوری باید اونجا که میگید آگهی کنم؟
rosgod کاربر سایت Mar 12, 2021 #4 نوشته شده توسط Mahdi.sa: سلام این چجوری باید اونجا که میگید آگهی کنم؟ بیشتر... خرید و فروش کنسول و لوازم جانبی
نوشته شده توسط Mahdi.sa: سلام این چجوری باید اونجا که میگید آگهی کنم؟ بیشتر... خرید و فروش کنسول و لوازم جانبی
Mahdi.sa کاربر سایت Mar 12, 2021 #5 نوشته شده توسط rosgod: خرید و فروش کنسول و لوازم جانبی بیشتر... ممنون آقا زحمت کشیدید
Mahdi.sa کاربر سایت Mar 12, 2021 #6 نوشته شده توسط rosgod: خرید و فروش کنسول و لوازم جانبی بیشتر... ببخشید اینجا نمیشه جست و جو کرد تا کنسول های مورد نظر رو بیاره؟ یعنی قابلیت جست و جو داره یا نه؟
نوشته شده توسط rosgod: خرید و فروش کنسول و لوازم جانبی بیشتر... ببخشید اینجا نمیشه جست و جو کرد تا کنسول های مورد نظر رو بیاره؟ یعنی قابلیت جست و جو داره یا نه؟
rosgod کاربر سایت Mar 12, 2021 #7 نوشته شده توسط Mahdi.sa: ببخشید اینجا نمیشه جست و جو کرد تا کنسول های مورد نظر رو بیاره؟ یعنی قابلیت جست و جو داره یا نه؟ بیشتر... خیر باید گفت و گو جدید ایجاد کنید و با تگ خرید درخواست بدین دوستان کسی موجود داشته باشه پیام میده بهتون.
نوشته شده توسط Mahdi.sa: ببخشید اینجا نمیشه جست و جو کرد تا کنسول های مورد نظر رو بیاره؟ یعنی قابلیت جست و جو داره یا نه؟ بیشتر... خیر باید گفت و گو جدید ایجاد کنید و با تگ خرید درخواست بدین دوستان کسی موجود داشته باشه پیام میده بهتون.