S soheilsb کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 9, 2007 #1 دوستان اگر کسی از بین بازیهای زیر عنوانی را برای فروش دارد به من قیمت بدهد تا از او بخرم. مطمئنا اولویت با کمترین قیمت است! Heavenly Sword Resistance : FOM Ninja Gaiden Sigma Motor Storm با تشکر
دوستان اگر کسی از بین بازیهای زیر عنوانی را برای فروش دارد به من قیمت بدهد تا از او بخرم. مطمئنا اولویت با کمترین قیمت است! Heavenly Sword Resistance : FOM Ninja Gaiden Sigma Motor Storm با تشکر
مرتضی موسوی کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 10, 2007 #2 بازی گاست ر یکون 2 رو دارم میفروشم به 45 میخری
S soheilsb کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 10, 2007 #3 ممنونم. ولی من بازیهایی رو می خواهم که روی 360 ام بازی نکردم.
midnight-ps3 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 13, 2007 #4 من بازي lair رو ميفروشم اختصاصي ps3 هم هست.خريدارين؟
Airbus کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Oct 14, 2007 #5 wii نوشته شده توسط soheilsb: ممنونم. ولی من بازیهایی رو می خواهم که روی 360 ام بازی نکردم. بیشتر... اقا شما wii رو نمي فروشي خريدارم
wii نوشته شده توسط soheilsb: ممنونم. ولی من بازیهایی رو می خواهم که روی 360 ام بازی نکردم. بیشتر... اقا شما wii رو نمي فروشي خريدارم
S soheilsb کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 14, 2007 #6 نوشته شده توسط sadi x360: اقا شما wii رو نمي فروشي خريدارم بیشتر... نه. تازه داره ازش یه مقدار خوشم میاد!
نوشته شده توسط sadi x360: اقا شما wii رو نمي فروشي خريدارم بیشتر... نه. تازه داره ازش یه مقدار خوشم میاد!
S soheilsb کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 14, 2007 #7 نوشته شده توسط midnight-ps3: من بازي lair رو ميفروشم اختصاصي ps3 هم هست.خريدارين؟ بیشتر... متاسفانه Lair بخاطر امتیازاتی که گرفته برام جذابیتی نداره. در ضمن Heavenly Sword و Resistance رو گرفتم.
نوشته شده توسط midnight-ps3: من بازي lair رو ميفروشم اختصاصي ps3 هم هست.خريدارين؟ بیشتر... متاسفانه Lair بخاطر امتیازاتی که گرفته برام جذابیتی نداره. در ضمن Heavenly Sword و Resistance رو گرفتم.
S soheilsb کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 15, 2007 #9 نوشته شده توسط sadi x360: تازه داره خوشت مياد . دستگاه به اين توپي بیشتر... من از بین تمام بازیهاش فعلا فقط از Resident Evil 4 و FIFA 08 ش خوشم اومده. بقیه خیلی ساده و بچه بازی هستن.
نوشته شده توسط sadi x360: تازه داره خوشت مياد . دستگاه به اين توپي بیشتر... من از بین تمام بازیهاش فعلا فقط از Resident Evil 4 و FIFA 08 ش خوشم اومده. بقیه خیلی ساده و بچه بازی هستن.