brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 18, 2021 #1 با سلام کسی نسخه فیزیکی بازی رزیدنت اویل کد ورونیکا رو داره برای xbox 360 اگر کسی داشت من خریدارم. موفق باشید. Attachments apps.51379.68807907361639140.62f39784-d7f4-4d51-a6a9-eedeca31b04c.png 1.5 MB · مشاهده: 0
با سلام کسی نسخه فیزیکی بازی رزیدنت اویل کد ورونیکا رو داره برای xbox 360 اگر کسی داشت من خریدارم. موفق باشید.
silent ops کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Apr 18, 2021 #2 نوشته شده توسط brokensword: با سلام کسی نسخه فیزیکی بازی رزیدنت اویل کد ورونیکا رو داره برای xbox 360 اگر کسی داشت من خریدارم. موفق باشید. بیشتر... نسخه فیزیکی نداره فقط مخصوص دستگاهای jtag شبکه xbl
نوشته شده توسط brokensword: با سلام کسی نسخه فیزیکی بازی رزیدنت اویل کد ورونیکا رو داره برای xbox 360 اگر کسی داشت من خریدارم. موفق باشید. بیشتر... نسخه فیزیکی نداره فقط مخصوص دستگاهای jtag شبکه xbl
brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 18, 2021 #3 من الان بخوام رو ایکس باس سری ایکس بازی کنم باید از کجا تهیه کنم این بازی رو تو خود استور ماکروسافت هستش؟
من الان بخوام رو ایکس باس سری ایکس بازی کنم باید از کجا تهیه کنم این بازی رو تو خود استور ماکروسافت هستش؟
A Aperture کاربر سایت Rating - 100% 4 0 0 Apr 18, 2021 #4 نوشته شده توسط brokensword: من الان بخوام رو ایکس باس سری ایکس بازی کنم باید از کجا تهیه کنم این بازی رو تو خود استور ماکروسافت هستش؟ بیشتر... قربان تا جایی که اطلاع دارم این بازی به خصوص اصلا نسخه دیسکی روی کنسولای xbox نداره ولی نسخه دیجیتالیش توی استور قسمت backward باید در دسترس باشه
نوشته شده توسط brokensword: من الان بخوام رو ایکس باس سری ایکس بازی کنم باید از کجا تهیه کنم این بازی رو تو خود استور ماکروسافت هستش؟ بیشتر... قربان تا جایی که اطلاع دارم این بازی به خصوص اصلا نسخه دیسکی روی کنسولای xbox نداره ولی نسخه دیجیتالیش توی استور قسمت backward باید در دسترس باشه
brokensword کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Apr 18, 2021 #5 نوشته شده توسط Aperture: قربان تا جایی که اطلاع دارم این بازی به خصوص اصلا نسخه دیسکی روی کنسولای xbox نداره ولی نسخه دیجیتالیش توی استور قسمت backward باید در دسترس باشه بیشتر... اها اووک ممنون به خاطر راهنماییتون Reactions: Aperture
نوشته شده توسط Aperture: قربان تا جایی که اطلاع دارم این بازی به خصوص اصلا نسخه دیسکی روی کنسولای xbox نداره ولی نسخه دیجیتالیش توی استور قسمت backward باید در دسترس باشه بیشتر... اها اووک ممنون به خاطر راهنماییتون