خریدار درایو 360 خوب

danijon_2006

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
دوستان من شنیدم این درایو های بنکیو اذیت میکنه بنابر این میخوام درایو جدید بخرم که توی بازیهایی مثل جی تی ای 4 اصلا دیگه اذیت نکنه چون شنیدم با این درایو های بنکیو خیلی ادم اذیت میشه دوستان هر تضمین میده درایوش تو بازی جی تی ای 4 مشکلی ایجاد نمیکنه و کلا میشه راحت بازی کرد همین طور بازی های دیگه بگه قیمت هم بزاره

دوست عزير شما هيچ وقت نمي تونيد مدل درايوتونو عوض كنيد بايد بسازي و بسوزي البته من تا حالا توي هيچ دستگاهي نديدم GTA4 مشكل لودينگ نداشته باشه ظاهرا مشكل بازيه كه دير لود مي كنه

دوست عزير شما هيچ وقت نمي تونيد مدل درايوتونو عوض كنيد بايد بسازي و بسوزي البته من تا حالا توي هيچ دستگاهي نديدم GTA4 مشكل لودينگ نداشته باشه ظاهرا مشكل بازيه كه دير لود مي كنه
سلام دوست عزیز
منظور شما از اینکه نمیتونید مدل درایور رو عوض کنید چی هست؟

يعني اينكه مادر بورد 360 قابليت شناسايي داره توي bios ش.مثلا شما وقتي برمي داريد درايو سامسونگ مي كنيد هيتاچي ديگه دستگاه كار نمي كنه فقط مي شه با همون مدل درايو عوض كرد

يعني اينكه مادر بورد 360 قابليت شناسايي داره توي bios ش.مثلا شما وقتي برمي داريد درايو سامسونگ مي كنيد هيتاچي ديگه دستگاه كار نمي كنه فقط مي شه با همون مدل درايو عوض كرد
سلام دوست عزیز
شما اگر خواستید بیارد براتون تعویض کنم و به دستگاه بشناسونم
موفق باشید

دسته بيسيم 25 تومان
dvd rom را 40 تومان
اداپتور 20 تومان
هدست و كابل شبكه و كابل Componet كه هم به AV وصل ميشه و هم به Hd را 25 تومان
كسي خواست بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or