M mmx کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 May 20, 2012 #1 سلام دوستان من دنبال یک دستگاه تبلت می گردم مشخصات بالایی مورد نیازم نیست فقط نکه مهم اینکه 100% سیستم عامل ویندوز باشه کار من بایک ویندوز xp راه می افته
سلام دوستان من دنبال یک دستگاه تبلت می گردم مشخصات بالایی مورد نیازم نیست فقط نکه مهم اینکه 100% سیستم عامل ویندوز باشه کار من بایک ویندوز xp راه می افته
Seser.pesar کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 21, 2012 #2 تبلت های ویندوز اصلا به درد نمیخورن کارایی ویندوز پی سی رو ندارن واستا ویندوز 8 واسه تبلت ها بگیر بعد برو بخر الان نخری بهتره .... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
تبلت های ویندوز اصلا به درد نمیخورن کارایی ویندوز پی سی رو ندارن واستا ویندوز 8 واسه تبلت ها بگیر بعد برو بخر الان نخری بهتره .... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
M mmx کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 May 22, 2012 #3 نوشته شده توسط Seser.pesar: تبلت های ویندوز اصلا به درد نمیخورن کارایی ویندوز پی سی رو ندارن واستا ویندوز 8 واسه تبلت ها بگیر بعد برو بخر الان نخری بهتره .... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 بیشتر... برای برنامه که من داردم ویندوز xp کافیه
نوشته شده توسط Seser.pesar: تبلت های ویندوز اصلا به درد نمیخورن کارایی ویندوز پی سی رو ندارن واستا ویندوز 8 واسه تبلت ها بگیر بعد برو بخر الان نخری بهتره .... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 بیشتر... برای برنامه که من داردم ویندوز xp کافیه