m1647 کاربر سایت Rating - 100% 36 0 0 Feb 8, 2017 #1 سلام خریدار دو عنوان syberia 1.2 برای کامپیوتر هستم ولی نسخه دوبله دارینوس باشه قیمتش مهم نیست اگر کسی داشت و میخواست بفروشه این شمارمه 09150162098 پیامک و پیام خصوصی باتشکر
سلام خریدار دو عنوان syberia 1.2 برای کامپیوتر هستم ولی نسخه دوبله دارینوس باشه قیمتش مهم نیست اگر کسی داشت و میخواست بفروشه این شمارمه 09150162098 پیامک و پیام خصوصی باتشکر
T tom71 کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Feb 8, 2017 #2 سلام از این سایته زیر خریداری کنید فقط کافیه پول بدید و لینک های دانلودشو به شما بده . دوبله فارسی هم هست و من خودم ازش قبلا خریدم قابل اعتماده . دانلود بازی سایبریا 2 : سفر به سیبری دوبله فارسی (Syberia 2 Farsi)
سلام از این سایته زیر خریداری کنید فقط کافیه پول بدید و لینک های دانلودشو به شما بده . دوبله فارسی هم هست و من خودم ازش قبلا خریدم قابل اعتماده . دانلود بازی سایبریا 2 : سفر به سیبری دوبله فارسی (Syberia 2 Farsi)
m1647 کاربر سایت Rating - 100% 36 0 0 Feb 10, 2017 #3 نوشته شده توسط tom71: سلام از این سایته زیر خریداری کنید فقط کافیه پول بدید و لینک های دانلودشو به شما بده . دوبله فارسی هم هست و من خودم ازش قبلا خریدم قابل اعتماده . دانلود بازی سایبریا 2 : سفر به سیبری دوبله فارسی (Syberia 2 Farsi) بیشتر... خیلی ممنون از راهنماییتون حتما دانلودش میکنم ولی باز هم دوستان کسی نسخه فیزیکیشو داشت حتما خبر بدین
نوشته شده توسط tom71: سلام از این سایته زیر خریداری کنید فقط کافیه پول بدید و لینک های دانلودشو به شما بده . دوبله فارسی هم هست و من خودم ازش قبلا خریدم قابل اعتماده . دانلود بازی سایبریا 2 : سفر به سیبری دوبله فارسی (Syberia 2 Farsi) بیشتر... خیلی ممنون از راهنماییتون حتما دانلودش میکنم ولی باز هم دوستان کسی نسخه فیزیکیشو داشت حتما خبر بدین