خرسندی تهیه کنندگان VGX از نمایش امسال

A.R.A.$.H

کاربر سایت
7066-.jpg

نمایش VGX Awards 2013 طبق گفته تهیه کنندگان آن موفقیت بزرگی را کسب کرده است.
آقای Erik Flannigan اعلام کرده اند که نمایش فراتر از انتظارات عمل کرده و متوسط زمان بدست آمده برای تماشای برنامه (32 دقیقه)، به مانند یک رویا برای آنها بوده است. از طرفی نیز تهیه کننده این برنامه آقای Casey Patterson اعلام کرده اند از حالا صبحت هایی برای نمایش سال بعد انجام شده. ایشان گفته اند:
بله، ما می خواهیم نمایش را برای بار دیگر اجرا کنیم و الان نیز در حال بحث و گفتگو درباره آن بودیم. نمایش سال بعد همانند امسال و بر اساس نظرات بینندگان، خوب و بد، ساخته خواهد شد. به گیمرها اطمینان خاطر می دهیم که به صحبت های آنان گوش خواهیم کرد. با نمایش امسال نشان دادیم که خواستار صحبت های آنان هستیم. خوب، بد، زشت می خواهیم آنها نظرات خود را با ما در میان بگذراند.
VGX 2013 یک میلیون و صدهزار نفر بیننده داشته است. نظر شما درباره نمایش امسال چیست؟
Gamingeverything

اصلان امسال خوب نبود :|هیجان که صفر از اون بدتر که هیچ چیزی مطرحی هم معرفی نشد بعد من موندم چطور اینها الان دارن ابراز خرسندی میکنن:d

در یک کلام افتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــضاح!!! من اصلا مراسم رو نیگاه نکردم و فقط خبراش رو خوندم انقدر مذخرف بود وای به حال اینکه مراسم رو ببینیم!!!

امسال حتی سنم نداشتن و هیچکدوم از بازیسازای مطرح نیومده بودن در حالی که دو سال قبل کوجیما و میاموتو کلیف بی تاد هاوارد و خیلیای دیگه تو مراسم حضور داشتن اما امسال خیلی کسل کننده بود مراسم خیلی بی روح بود یجورایی خدا کنه به همون رویه ی سابقش برگرده چون بدترین vga رو امسال داشتن

این نمایش کذایی فقط و فقط به یک دلیل مردم رو پای برنامه نگه داشته بود: Next Gen Gaming
که توی همین هم گند زد

53859534401016656351.jpg

دهن گشادی این یارو دست راستی هم برام قابل تحسینه :) به دفعات مجری Gametrailers خجالت کشید (مهمان ها هم همینطور)
پ.ن: چقدر توی میان برنامه هاشون به آناتومی تولید مثل انسان علاقه دارند

من فقط جایزه دادنشونو قبول دارم! و بنظرم عادلانه بود ولی کل مراسمش چرت خالص بود!

من 2011 رو هزار بار زدم بعضی از تیکه هاشو نگاه کردم از بس زیبا و فان بود و همینطور وجود Zachary Levi خودش یک نکته مثبت محسوب میشد! حتی همین 2012 که ضعیف تر از 2011 بود هم خیلی قشنگ تر از این بود! مخصوصا اون تیکه Sameul l Jackson Mode :)) ته خنده بود خداییش!

ولی حالا امسالو نگاه میکنی :|
دقیق آدم یاد ذلال احکام میوفته :| :دی
چهار نفر دور هم نشستن دارن حرف میزنن :| حالا حرفاشونم مهم نیستا! چون عنوان درستی رو هم نمایش ندادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or