خرابی مانیتور LG W2261V

mohsen7337

کاربر سایت
دوستان خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه , چون اصلا حس برددن به تعمیر گاه نیست ;) امروز این مانیتور من در عین ناباوری خورد زمین و قابش در اومد , تست کردم دیدم درسته ,,, ولی بعد از اینکه قاب رو زدم جا الان دکمه پاور که لمسی بوده چراغش روشنه ولی کار نمیکنه ,,, جالب اینجاست با دکمه های آپشن خاموش روشن میشه ولی اونام کاره خودشونو انجام نمیدن

الان چون دکمه ها کار نمیکنن روی حالت HDMI مونده

کاری میشه کرد یا باید ببرم تعمیر ؟

درود
باید باز بشه و فاصله ای که بین کلید ها افتاده درست بشه!البته اگه فقط فاصله افتاده باشه بنده همون تعیمر رو پیشنهاد میکنم ولی حتما بگین هنگام تعمیر خودتون حضور داشته باشین که این گارانتی ها دستکاری نکنن این مانیتور عالی رو!
موفق باشید!

درود
باید باز بشه و فاصله ای که بین کلید ها افتاده درست بشه!البته اگه فقط فاصله افتاده باشه بنده همون تعیمر رو پیشنهاد میکنم ولی حتما بگین هنگام تعمیر خودتون حضور داشته باشین که این گارانتی ها دستکاری نکنن این مانیتور عالی رو!
موفق باشید!

آخ دکمه ها فاصله ای ندارن , یه کیت هست که دکمه هاش قاطی کردن , فک نمیکنید از نظر الکتریکی خراب شده باشه ؟

در حالت روشن ؛ همون قسمت رو کمی بافشار تکون بده و چند ثانیه انگشتتو روش نگه دار

نتیجه رو اعلام کن تا اگه تونستم بازم راهنماییت کنم

در حالت روشن ؛ همون قسمت رو کمی بافشار تکون بده و چند ثانیه انگشتتو روش نگه دار

نتیجه رو اعلام کن تا اگه تونستم بازم راهنماییت کنم

نشد ,

بیشتر توضیح میدم ,,, وقتی خورد زمین قابش به کل در اومد ,,,, یعنی من یه کیت دیدم که مال قسمت لمسیش بوود و یکی هم مال دکمه های کنار ,,, اینارو گذاشتم سر جاش ولی الان اینطور شده که
از 5 تا دکمه کنار 4 تاشو بزنی مانیتور خاموش میشه ,,, پاور هم کار نمیکنه

خط های ارتباطی کیت ها چی بود ؟

یا اینکه داخل سوکت قرار میگرفت ؟

میتونی خودت مانیتور رو باز کنی ؟

اگه یه عکس ازش بذاری ممنون میشم

الان باز میکنم , عکسشو میزارم

اصلا عجله نکن

در کمال حوصله و خونسردی بازش کن

احتمالا با یک باز بسته کردن درست بشه

مانیتورت این هست؟
ProductImage_Monitor_W2261VP_326ID_4.jpg

اتصال سوکت ها و سلام بودن سیم ها رو چک کن

و در حالت خاموش به وسیله یک شئ رسانا کنار اتصالات سوکت بکش تا خازن های لمسی دشارژ بشه

اتصال سوکت ها و سلام بودن سیم ها رو چک کن

و در حالت خاموش به وسیله یک شئ رسانا کنار اتصالات سوکت بکش تا خازن های لمسی دشارژ بشه

نشد به طور کلی

ولی وقتی با دست روی سوکت دکمه ها میکشی عمون کارو خودشونو انجام میدن ولی وقتی فشارشون میدی دوباره خاموش میشه

یه بارم پاور درست شد ولی الان دوباره از کار افتاده , رسانا چاقو خوبه ؟

نشد به طور کلی

ولی وقتی با دست روی سوکت دکمه ها میکشی عمون کارو خودشونو انجام میدن ولی وقتی فشارشون میدی دوباره خاموش میشه

یه بارم پاور درست شد ولی الان دوباره از کار افتاده , رسانا چاقو خوبه ؟

از خط قرمز نتیجه میگیریم که شکر خدا هیچ مشکلی نداره و فقط قسمت سوکتش ول شده

دشارژ خازنی هم لازم نداره

بیشتر ببین میتونی همون سوکت رو درست کنی یا اینکه قسمت لحیم هاش ول شدن ( که با یک لحیم کاری درست میشه ) ؟؟؟

حتما نتیجه رو اعلام کن

از خط قرمز نتیجه میگیریم که شکر خدا هیچ مشکلی نداره و فقط قسمت سوکتش ول شده

دشارژ خازنی هم لازم نداره

بیشتر ببین میتونی همون سوکت رو درست کنی یا اینکه قسمت لحیم هاش ول شدن ( که با یک لحیم کاری درست میشه ) ؟؟؟

حتما نتیجه رو اعلام کن

نشد , اعصابمو بهم زده ,,, دمت گرم بابت راهنمایی

ببرم نمایندگی ببینم چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or