خداحافظ XBOX ONE

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
FJA6EuLWUAEyMW7

تولید تمام کنسول‌های XBOX ONE متوقف شده است و عملا باید با این کنسول خداحافظی کنیم.

سیندی واکر، سرپرست ارشد بازاریابی کنسول‌های XBOX ، در گفتگوی با The Verge تاکید کرده است که تولید تمام کنسول‌های XBOX ONE بخاطر تمرکز روی تولید XBOX Series X/S در انتهای سال 2020 متوقف شده است.

منبع

============

پ.ن: به نظر من هم کار عقلانی بوده چون با وجود Series S و قابلیت بکوارد عملا تولید ONE منطقی نبوده و اگر کسی بخواد هزینه کمتری بکنه بهتر Series S رو بخره که هم بازیهای XBOX ONE رو داشته باشه هم بازیهای جدید رو

آخرین ویرایش:
خدابیامرز سری اولش رو گرفته بودم من ریجن امریکا! واسه تبدیل برقش یه دونه از این ترانس یخچالیا واسش گرفته بودم وزنش نزدیک ۱۰ کیلو بود :)) اداپتورشم جدا بود کلا! یعنی فک کن یه اداپتور سنگین خود کنسول + اون ترانس یخچالیه :))

من 3 سالی تقریبا one s داشتم
کنسول خوب و جمع جور خر کار
24 ساعته روشن بود آخ نگفت

همون اول هم روش ۲۰ تا بازی داشت
سوپر اکانت فروشنده هم روش بود هر وقت وصل میشدم اینترنت میدیدم بنده خدا 10 تا بازی جدید و به روز اضافه کرده :D فقط زحمت دانلودش با من بود
نسل قبل ما رو از هزینه بابت بازی بی نیاز کرده بود

این اواخر هم ۷ تومن فروختمش نزدیک ۲ تومن گذاشتم بالاش و با series s وارد نسل 9 شدم>:D<

واسه ایرانی ها اقتصادی ترین کنسول ممکن همین کنسول های مایکروسافته

ONE X داشتم خدابیامرز خر کار تا همین تقریبا 2 ماه پیش که SX خریدم 3 سال کامل انواع و اقسام اکانت های افلاین روی این حیوونک نصب میشد روزی 4 5 ساعت هم خدمات میداد دیگه اخر کاری هم فنش فقط خاک گرفته بود صداش زیاد شده بود وگرنه جا داشت 10 سال دیگه کار کنه

یادمه اون موقعه تازه اومده بودی سری فت دستگاه مال دوستتم رو اوردم بازی کنم
از اون ادپتور بزرگ یخچال داشت همین که به برق زدم ترکید😢 ادپتور
اصلا خاطر خوشی با این دستگاه ندارم با مشکلات متعددی که داشت
واقعا کنسول نچسبی بود وای دیگه سری اول دستگاه چه طراحی زشتی داشت.
با سری اسلیم و سری ایکس طراحی زیبایی داشتند ..
ولی بهرحال کار خوبی کردند تولید کنسول رو متوقف کردند.

پشتیبانی نرم افزاری ادامه داره براش بازی میسازن -متاسفانه ما هنوز گرفتار جگوارهای عقب مونده نسل پیش هستیم اخ اگر افسار این ZEN های نسل جدید رو باز کنن چه گرافیک های شاهد خواهیم بود . تازه با همین اوصاف کلی بازی عالی مشترک برای این سخت افزار ها عرضه شده .من سه سال ONE X داشتم همش روشن بود شب تا صبح دانلود میکرد صبح تا شب هم بازی اجرا میکرد ! تکون نمیخورن مثل فولاد هستند. این رفقیمون میگه آداپتور و ... داستان ها برق که دیگه مقصر سخت افزار نیست میخوای از US برق بکش دم خونتون.

یادمه اون موقعه تازه اومده بودی سری فت دستگاه مال دوستتم رو اوردم بازی کنم
از اون ادپتور بزرگ یخچال داشت همین که به برق زدم ترکید😢 ادپتور
اصلا خاطر خوشی با این دستگاه ندارم با مشکلات متعددی که داشت
واقعا کنسول نچسبی بود وای دیگه سری اول دستگاه چه طراحی زشتی داشت.
با سری اسلیم و سری ایکس طراحی زیبایی داشتند ..
ولی بهرحال کار خوبی کردند تولید کنسول رو متوقف کردند.
بخاطر تهویه قوی طراحی بزرگی داشت.عمرش داشت میشد 9 سال دیگه وقتش رسیده بود .

• Like
Reactions: KingFisher
آغازش چی بود که پایانش چی باشه . از همون اولش استیل بورن بود .
این کنسول از زمان فیل اسپنسر برگشت هم وان اس هم سریز ایکس همون نسل بودند و شاهد تغییرات خیلی خوبی بودیم الان هم که سیاست های XBOX جواب داده و داره بخوبی به خوبی بجلو میره- سیاست اول نسل چند سالی عقب اش انداخت ولی بعد جبران کردند با کلی سیاست های خوب . خرید استودیو های بزرگ -بازیهای عالی و نسخه های بسیار قوی تر کنسول و گیم پس و ...پس نه اخرش استیل بورن نبود .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or