خداحافظی Bizarre با Pgr

Dinosaur

Loyal Member
سلام
الآن توی سایت IGN بودم که یه مصاحبه کوچیک با مسوول Bizzare سازنده PGR دیدم. توی یه قسمت از این مصاحبه اینو نوشته :
+ آیا این قرارداد جدید باعث میشه که ما بازیهای PGR رو روی کنسولهای مختلف ببینیم ؟ یا این سری متعلق به مایکروسافت هست ؟
* مایکروسافت نام و حقوق سری PGR رو در اختیار داره. برای همین متاسفانه PGR4 آخرین PGR ما بود. با اینکه گفتن این موضوع خیلی ناراحت کننده هست ولی از این جهت خوشحالیم که میتونیم در اوج ( یعنی شماره 4 این سری ) این بازی رو ترک میکنیم و میدونیم که خیلی وحشتناکه که یه بازی به ورطه تکرار بیافته. الآن ما میتونیم یک عنوان کاملآ جدید رو با گروه خودمون برای Activision آغاز کنیم. اگه مایکروسافت هم بخواد PGR رو ادامه بده ( که ما مطمئن هستیم اشتیاق زیادی به این کار داره ) میتونه با یک گروه جدید روح تازه ای در این سری بدمه و ما هم دوست داریم ببینیم اونها چیکار میکنن !

935830_20070703_embed001.jpg

آخرین ویرایش:
خوب ديگه تمام ابهامات حل شد به نظرم اونا ميتونند خودشون يه رقيب براي pgr4 باشند و يك بازي بسازند با درسايي كه از PGR4 ميگيرند (در آيندهاي نزديك) بازيه بهتري باشه;)

طبق معمول بوی پول به مشامشون خورد لوس شدن...

البته مایکروسافت هم که بیخیال نمیشه یکی از بهترین استادیو ها رو واسه ساختش انتخاب میکنه.

شرکت Activision رفته Bizzare رو خریده.

آخه نه شما گفتی :
میتونه با یک گروه جدید روح تازه ای در این سری بدمه و ما هم دوست داریم ببینیم اونها چیکار میکنن !

من فکر کردم منطورتون یه شرکت دیگه به غیر از Activision هست که معمولا بازی های افتضاحی رو می سازه به غیر یه چند تایی مثل : Giutar Hero و ...
ولی این شرکت معمولا تو ناشر ( Publisher ) خیلی معروفه تا ساختن ( Devloper ) بازی
امیدوارم همون بالایی که سر TMNT اومد به دسه UbiSoft این بار تکرار نشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or