درود
دل ترو هرگز خودم را دوباره درگیر بازیهای ویدئویی نخواهم کرد !!!
در مصاحبه ای آقای دل تورو باوبسایت Shakenews بعد ازصحبت در مورد پروژه های آتی وی مانند فصل دوم سریال The Strain و همینطور فیلم Pacific Rim 2. از او در مورد همت و پشتکارش در عرصه بازیهای ویدئویی سوال شد و آقای دل تورو در پاسخ گفت:
دیگه به من ثابت شده که من مثل مرغ دریایی بازی های ویدئویی هستم. (مایه نحسی و شوم) به THQ ملحق شدم شرکت THQ برشکسته شد با کوجیما همکاری کردم کوجیما کونامی را ترک کرد.به همین خاطر تصمیم گرفتم که دیگه زندگی کسی رو نابود نکنم.
من به این نتیجه رسیدم که هیچ موقع خودمو در گیر بازیهای ویدئویی نکنم در غیر این صورت اگه بخوام با کسی کار کنم یا منرلش منفجر میشه و یا یک حادثه دیگه رخ میده
من در حال کار آموزی بودم چیزهای زیادی از کوجیما یاد گرفتم و البته خیلی چیزا از تجاربم در شرکت THQ و این چیزا دید منو نسبت به روایتگری تغییر داد. دو سال در THQ روی پروژه Insane کار کردیم. نقشه کشیدم طرح زدیم نمایش نامه نوشتیم رشد و ترقی کردیم کارهای زیادی انجام دادیم خیلی چیزهایی که دلم میخواست یاد بگیرم و یاد گرفتم .بعد ازاون رفتم طرف کوجیما چون اون یک استاده میتونم بگم اون دوستمه و من عاشق کارشم و هنوزم به یاد گیری از اون ادامه خواهم داد. اما دیگه نه اگه بخوام خودمو درگیر ساخت یک بازی دیگه بکنم احتمالآ جنگ جهانی سوم رخ میده.
آقای دل ترو گفت: من دیگه هیچ کاری با بازی های ویدئویی ندارم. اما اگه سازندها میخوان میتونن از کارهای من الهام بگیرن من میتونم راهنماییشون کنم و بهشون تو ساخت بازیاشون کمک کنم اما خودم دیگه نه!
آخرین ویرایش: