خبر: Power جدید برای X360

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
New Jaspers Come with Smaller PSU
>> GX-Mod.com is reporting that the newer Xbox 360 Jasper models come with a new smaller PSU.

The image below shows a regular Jasper PSU and right below the PSU (which is about 1/4th smaller) from an Arcade Jasper-based Xbox360 with 512MB internal MU manufactured in May 2009. The new PSU is still 150W, so no change there.

سایت X-S به نقل از سایت معتبر فرانسوی GX-Mod خبر و تصویری را قرار داده است.

مایکروسافت اقدام به ساخت پاور جدیدی برای برد های جسپر کرده با همان توان 150 وات
مهمترین نکته ی این پاور اینه که حجم اون یک چهارم کوچکتر از نسل پاور قبلی خود است

این پاور در آخرین سری کنسول ارکد که دارایی 512 میگ حافظه داخلی میباشند دیده شده که
تاریخ ساخت کنسول مربوط به ماه may است.

قبلاً هم خبری از افزاریش حافظه داخلی سری کنسول هایی ارکد با برد جسپر نیز پخش شده بود.

هنوز تصویری از پیکره داخلی این پاور در دسترس نیست

البته من از همین پاور ها روی آرکید هم دیده ام

منظورتون تو همین ایران خودمونه؟!
چون از نظر Mainboard که مدل ها فرقی با هم ندارن و همه از یک mainboard استفاده می کنن! حالا چه Arcade ، چه Elite و چه Pro ! و اینکه صرفا روی آرکید دیدید مهم نیست! مهم اینه که وارد کشور شده یا نه...

سلام
بله اين پاور توي ايران هم هست.
من درونش رو هم باز كردم و ديدم .تغيير چنداني ايجاد نشده.فقط برد كوچكتر شده و تعداد خازنها كمتر شده.در ضمن بجاي استفاده از 3 ترانس ، از دو ترانس و 2 رگولاتور براي تعديل برق استفاده شده.تعداد چوكها فرقي نكرده است.فقط از چوكهاي فريت استفاده شده.
به طور كل مايكروسافت كاري نمي كنه كه پول از جيبش بيشتر بره.در ضمن اين پاور هاي جديد گرماي كمتري هم توليد ميكنند.

اين برداشتهاي من از يك پاور بد بخت بود كه بازش كردم و بستمش:cheesygri

آخرین ویرایش:
منظورتون تو همین ایران خودمونه؟!
چون از نظر Mainboard که مدل ها فرقی با هم ندارن و همه از یک mainboard استفاده می کنن! حالا چه Arcade ، چه Elite و چه Pro ! و اینکه صرفا روی آرکید دیدید مهم نیست! مهم اینه که وارد کشور شده یا نه...
ایشون خیلی چیزا دیدن که هنوز ریلیس جهانی هم نشده ;) تو فکر نرو :دی

سلام
بله اين پاور توي ايران هم هست.
من درونش رو هم باز كردم و ديدم .تغيير چنداني ايجاد نشده.فقط برد كوچكتر شده و تعداد خازنها كمتر شده.در ضمن بجاي استفاده از 3 ترانس ، از دو ترانس و 2 رگولاتور براي تعديل برق استفاده شده.تعداد چوكها فرقي نكرده است.فقط از چوكهاي فريت استفاده شده.
به طور كل مايكروسافت كاري نمي كنه كه پول از جيبش بيشتر بره.در ضمن اين پاور هاي جديد گرماي كمتري هم توليد ميكنند.

اين برداشتهاي من از يك پاور بد بخت بود كه بازش كردم و بستمش:cheesygri

مرسی میثم جان اطلاعت خوبی دادی :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or