خبر هایی از Gears of War 2

rezaigi2004

کاربر سایت
Epic Games اعلام کرده به لیست درخواستی زیر در مورد عنوان Gears of War 2 رسیدگی و در شماره دوم اعمال خواهد شد.

Set-Piece Battles
Four-Player Co-Op Mode
A Splash of Colour
A Bit More Plot
Smarter Squaddies
Improved Save System
More Gore
Face Mapping
Better Online Multiplayer

Asset.aspx

Improved ChainSaw System جایش خیلی خالیه ! :دی هر چند که به قول محمد جان n00b ترین کار ممکن است ولی بزنی Host رو اره کنی خیلی لذت داره ! :دی البته در Network رو میگم.صدمات وارده نظیر Kick کردن باید به جون خرید ! :دی
برای Co-op که همه گردهمایی نمی گذارند پشت TV یکی از بچه ها ! کافیست که همزمان با هم در Live باشیم.

Every sequel is a upgrade

i1550138_Image1UJ.jpg

مجله امریکایی Gamepro ادعا کرده که گزارش ویژه ای از بازی Gears of War 2 در شماره جدید مجله تدارک دیده شده(گرچه این ماهنامه در طول حدودآ 19 سالی که از عمرش میگذره بارها ثابت کرده که اصولآ انچنان مجله خوش سابقه و منظمی هم نیست). شماره 234 مجله Gamepro در تاریخ 12 فوریه منتشر میشه.

i1549881_Image1.jpghhyf.jpg

آخرین ویرایش:
i1550138_Image1UJ.jpg

مجله امریکایی Gamepro ادعا کرده که گزارش ویژه ای از بازی Gears of War 2 در شماره جدید مجله تدارک دیده شده(گرچه این ماهنامه در طول حدودآ 19 سالی که از عمرش میگذره بارها ثابت کرده که اصولآ انچنان مجله خوش سابقه و منظمی هم نیست). شماره 234 مجله Gamepro در تاریخ 12 فوریه منتشر میشه.

i1549881_Image1.jpghhyf.jpg

حالا این مجله تو ایران پیدا می شه؟؟؟ فکر نکنم ولی .....

حالا gears of war 2 کی می آد؟

من که لحظه شماری میکنم تا بیاد ولی من یه جا مطالعه کردم که بازی به احتمال فراوان 2009 میاد یه جا دیگه هم خوندم که 14/11/08 میاد که دوستای گل فقط صبر کنیم ببینیم 2009 یا 2008 میاد
پیروز و سربلند باشید%

30awcvb.jpg

این عکس بخشی از شماره مارس 2008 مجله xboxworld 360 است که در مورد gears of war 2 با اشاره به کتابی که در آگوست منتشر میشود, این سوال را مطرح کرده که آیا ممکن است به جای یک دنباله (sequel) با یک مقدمه (prequel) مواجه باشیم؟

به نقل از cvg

متاسفانه مارک رین خبر معرفی عنوان جدید را در gamepro یا هر جای دیگر رد کرده است:
"We have not announced a sequel to Gears of War to GamePro or anyone else,"
و ظاهرا مقاله gamepro فقط به شایعات پرداخته است:
the Gears 2 article is just a load of speculation from the Gamepro editors
نگاه نکردم ولی ظاهرا تو انجمن های epicgames این حرفو زده.

حرف دوستمون هم درست از آب در آمد:
گرچه این ماهنامه در طول حدودآ 19 سالی که از عمرش میگذره بارها ثابت کرده که اصولآ انچنان مجله خوش سابقه و منظمی هم نیست
ویرایش:
یه نگاهی به epicgames انداختم. در یه ترد با عنوان Gear Of War 2 [Announced?] In Special Report In Next GamePro این حرف مارک رین آمده است.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or