خبر هاي بزرگ 2008 -bioshock2......-super mario2........-

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سايت game daily يك سري از اتفاقاتي كه در سال 2008 قراره بيفته رو نوشته كه بعضي هاش شايعست و بغضي هاش واقعي . مطلب جالبي
1-نينتندو بر روي Wii Sports 2 در حال كاره تا اين جاي كار اين بازي موفق ترين بازي اين كنسول
2- ماكروسافت و Epic قول دادند كه Gears of War 2 در تعتيلات 2008 به بازار عرضه ميشه داستان بازي قويتر از شماره 1 اون هست قسمت Online قويتري داره
3-استوديو Valve قراره بر روي يك عنوان جديد كار كنه البته اين احتمال هم هست كه بر روي يكياز بازي هاي The Orange Box كار كنه فعلا بايد منتظر بمونيم
4-قراره يك بازي بزرگ دوباره زنده بشه واين بازي عنواني نيست به جز Road Rash . شركت EA قراره اين پروژه رو دوباره باز سازي كنه و مسيوليتشم بر عهده Criterion { سازنده Burnout } گذاشته . با اين حساب بايد عنوان فوق العادهاي از اب در بياد
5-اين خبر يك شايعست اما احتمال به وقوع پيوستنش زياده قراره BioWare همراه با LucasArts پروژه Star Wars Knights of the OldRepublic III كليد بزنند باتوجه به مخلوط شدن اين استوديو همراه با EA احتمال اين كار بيشتره چون EA و Pandemic ميتونند به اين استوديو كمك كنند فعلا بايد منظر خبر رسمي باشيم
6-اينم يك خبر فوق العاده كه بازي بزرگ Super Mario Galaxy II فراره در سال 2009 عرضه بشه احتمال اين همهست كه بازي از عنصر MMO برخوردار باشه
7-حالا كه Irrational تبدل به 2K Games Boston شده همه منتظر bio shock 2 هستند .با توجه به اينكه قبلا گفته شده از سوي 2K Games كه منتظر شماره 2 هم باشيد به احتمال زياد قسمت دوم مياد و به احتمال بيشتر اين دفعه بر روي PlayStation 3 هم مياد
8- قراره ماكروسافت بالا خره اجازه اومدن DX10 رو بر روي XP رو بده كه اين ميتونه خيلي خبر خوبي باشه{ DX10 Moves to xp }
9-بله قراره NVIDIA و Ageia PhysX با هم مخلوط بشند
10- WiiFit قراره در 3 ماه اول 2008 در امريكا عرضه بشه فعلا قيمت تخمين زده اين دستگاه بين
180-200 دلار هستش
10 - تو متن اين خبر گفته توشيبا براي جنگ با بلو ري بايد پشتيباني داشته باشه و قراره يك
360 همراه با HD DVD باشه { با توجه به خبر حمايت وارنر از بلوري احتمالا اين پروژه هم كنسل بشه }
11 - شايعه شده كه ea ميخواد دو شركت بزرگ sega . atari رو بخره و ميخواد بر روي عناوين اين شركت ها كار كنه .البته هيچ اشاره اي به عرضه كنسول نشده و اين حركت ea صرفا به خاطر رقابت با Activision هست
12-همه شركت ها متوجه سود بازي سازي شدند . شركت بزرگ Disney'هم قصد داره شركت
THQ رو بخره شركت THQ در اين چند وقت تمام كارتون هاي پيكسار به صورت بازي كرده
Cars, Finding Nemo and Ratatouille
13-نينتندو تا به حال عنوان هاي جديد Mario, Zelda and Metroid بيرون داده و الان ميخواد به سراغ ديگر بازي هاش يعنيStarFox, F-Zero, Animal Crossing بره
14-قراره يك مدل جديد PlayStation 3 بياد

7-حالا كه Irrational تبدل به 2K Games Boston شده همه منتظر bio shock 2 هستند .با توجه به اينكه قبلا گفته شده از سوي 2K Games كه منتظر شماره 2 هم باشيد به احتمال زياد قسمت دوم مياد و به احتمال بيشتر اين دفعه بر روي PlayStation 3 هم مياد

11 - شايعه شده كه ea ميخواد دو شركت بزرگ sega . atari رو بخره و ميخواد بر روي عناوين اين شركت ها كار كنه .البته هيچ اشاره اي به عرضه كنسول نشده و اين حركت ea صرفا به خاطر رقابت با Activision هست

هر دوش رو هم شتران در خواب بینند پنبه دانه ( یه ذره دستکاری بود )
-------------
حالا یه وقت Sega شرکت EA رو نخره شانس آورده ( شوخی ! )

تو متن اين خبر گفته توشيبا براي جنگ با بلو ري بايد پشتيباني داشته باشه و قراره يك
360 همراه با HD DVD باشه { با توجه به خبر حمايت وارنر از بلوري احتمالا اين پروژه هم كنسل بشه }

همونطوري كه خودت گفتي به احتمال زياد اين پروژه كنسل ميشه.چون با اعلام حمايت وارنر از بلوري ، ديگه فرمت HD DVD يه فرمت مرده و از رده خارج شده حساب ميشه.

خداحافظ HD DVD
قراره ماكروسافت بالا خره اجازه اومدن DX10 رو بر روي XP رو بده كه اين ميتونه خيلي خبر خوبي باشه
با شكست سنگيني كه ويندوز Vista خورد ، انتظار همچين كاري از مايكروسافت مي رفت. مايكروسافت حالا داره مجبور ميشه كه بازم برگرده به سمت XP و اونو پرو بال بده.
فكر كنم سال بعد ، سال خيلي بدي براي مايكروسافت هستش.فشار PS3 به قسمت بازيها و فشار لينوكس دسكتاپ بر قسمت PC ها، باعث ميشه كه سال خيلي بدي در انتظارش باشه.

قراره يك مدل جديد PlayStation 3 بياد
البته اين خبر خيلي توي نت پخش شده ولي هنوز هيچ خبر رسمي در موردش منتشر نشده . مدل جديد از نظر ويژگي هاي اصلي مثل پردازنده و گرافيك هيچ فرقي با PS3 نداره فقط يه سري امكانات جانبي بهش اضافه ميشه و هارد ديسكش قويتر ميشه.

12

1-نينتندو بر روي Wii Sports 2 در حال كاره تا اين جاي كار اين بازي موفق ترين بازي اين كنسول
:sick:
2- ماكروسافت و Epic قول دادند كه Gears of War 2 در تعتيلات 2008 به بازار عرضه ميشه
داستان بازي قويتر از شماره 1 اون هست قسمت Online قويتري داره
:love:

6-اينم يك خبر فوق العاده كه بازي بزرگ Super Mario Galaxy II فراره در سال 2009 عرضه بشه احتمال اين همهست كه بازي از عنصر MMO برخوردار باشه :sick:
7-حالا كه Irrational تبدل به 2K Games Boston شده همه منتظر bio shock 2 هستند
.8- قراره ماكروسافت بالا خره اجازه اومدن DX10 رو بر روي XP رو بده كه اين ميتونه خيلي خبر خوبي باشه{ DX10 Moves to xp }:love:
9-بله قراره NVIDIA و Ageia PhysX با هم مخلوط بشند
واقعا یکی از بزرگترین خبر ها برای p c باز هاست چون egeia به علت هزینه ها یه کمی به مشکل میخوره راستی اگه بشه چی میشه
یعنی میخوان یه پردازنده بسازن که هم بتونه کار ppu و هم کار gpu انجام بده پس واقعا دیگه کنسولا باید برن تو قوطی این پردازنده باید از cell هم قویتر باشه

با شكست سنگيني كه ويندوز Vista خورد ، انتظار همچين كاري از مايكروسافت مي رفت. مايكروسافت حالا داره مجبور ميشه كه بازم برگرده به سمت XP و اونو پرو بال بده.
فكر كنم سال بعد ، سال خيلي بدي براي مايكروسافت هستش.فشار PS3 به قسمت بازيها و فشار لينوكس دسكتاپ بر قسمت PC ها، باعث ميشه كه سال خيلي بدي در انتظارش باشه.

اين حرفها را جاي ديگه نزني چون به شدت خنده داره :laughing:
پس با شكست سنگيني كه vista خورد مايكروسافت مجبور به اين كار بوده :laughing::laughing::laughing::sick:
ميتونم بپرسم از كي شكست خورد ؟! از خودش ؟!
vista كه داره روز به روز بر طرفدارانش اضافه ميشه و با اون فروشش پس شكست خورده .
يا ميخواي بگي مورچه هايي مثل لينوكس و مكينتاش كه جفت باهم 6 الي 7 درصد بازار را در دست ندارن خطري براي مايكروسافت ايجاد كردن ؟:laughing:
و اين حرفت هم واقها جالب بود لينوكس دسكتاب :laughing: فشارهايي كه براي مايكرو مياد ؟!
و سالهاي خيلي بدي براش در انتظاره :laughing:
بالاخره جك بسيار خنده داري بود .

اين حرفها را جاي ديگه نزني چون به شدت خنده داره :laughing:
پس با شكست سنگيني كه vista خورد مايكروسافت مجبور به اين كار بوده :laughing::laughing::laughing::sick:
ميتونم بپرسم از كي شكست خورد ؟! از خودش ؟!
vista كه داره روز به روز بر طرفدارانش اضافه ميشه و با اون فروشش پس شكست خورده .
يا ميخواي بگي مورچه هايي مثل لينوكس و مكينتاش كه جفت باهم 6 الي 7 درصد بازار دست ندارن خطري براي مايكروسافت ايجاد كردن .
و اين حرفت هم واقها جالب بود لينوكس دسكتاب :laughing: فشارهايي كه براي مايكرو مياد ؟!
و سالهاي خيلي بدي براش در انتظاره :laughing:
بالاخره جك بسيار خنده داري بود .
البته دوست نداشتم جوابتو بدم . چون ربطي به تاپيك نداره.
فقط محض اطلاع دوستان ميگم.

1-امسال بسياري از سايت هاي تحليل گر به مايكرو سافت براي عرضه ويندوز ويستا درجه D دادن يعني افتضاح.
مثل سايت معتبر Gizmodo
2-فروش XP امسال از ويستا بيشتر بود.
3-بسياري از شركت هاي سازنده لپ تاپ كه رفته بودن به سمت ويستا دوباره اومدن به سمت XP
4-مايكروسافت قرار بود پشتيباني از XP رو قطع كنه و به ويستا اهميت بيشتر بده.اما وقتي ديد هيچ استقبالي از ويستا نشده دوباره شروع كرد به پشتيابني از XP
5-قرار بود خيلي از شركت هاي دولتي آمريكا برن به سمت ويستا ولي الان اكثرشون اپل و لينوكس رو داره جايگزين مي كنن.
6-اصلا چرا راه دور بريم ، من و خيلي از دوستام كه از ويستا استفاده مي كرديم ، به خاطر ناسازگاري نرم افزاري و سخت افزاري مجبور شديم دوباره برگرديم به XP.

در كل مي تونم بگم ، ويستا با تمام تبليغات و جنجالي كه براش به پا شد، تا امروز چيزي جز شكست نبوده.

البته دوست نداشتم جوابتو بدم . چون ربطي به تاپيك نداره.
فقط محض اطلاع دوستان ميگم.
محض اطلاعات خودتم هم كار كني بد نيست :laughing:

1-امسال بسياري از سايت هاي تحليل گر به مايكرو سافت براي عرضه ويندوز ويستا درجه D دادن يعني افتضاح.
اولا دلم ميخواد يكي يكي اون سايتهايي كه معتبر هستند يكي يكي لينك كني .
دوما نيازي هم به اين كار نيست چون تحليلگر ها از اين حرفهاي كه پوچ هست و هوا بساير زياد ميزنند و حالا بيان براي ويستا درجه d بدن كه يه ويندوز فوق قدرتمند را زير سوال ببرند .
مثلا يكي از اين بحث سر امنيت ويستا بود كه تمومي نداشت قبل عرضه اين سيستم عامل و هر مجله و سايتي را باز ميكردي روز نبود و از حفره هاي امنيتي اين ويندوز سخني در ميان نباشه الان كه عرضه شده و نميدونم اين بحث ها كجا هستند و بسيار كم ميبينم كه چنين بحثي در ميان باشه حالا اونم چي محبوب ترين سيستم عاملي بنام ويستا بايد هم هكرها دنبال اشكالات امنيتي ويندوز باشند چون استفاده كنندش زياده ديگه بايد خودت بدوني چي گفتم .
و برام جالبه كه بعد اين نتيجه گيري هاي مياي ميگي افتضاح :laughing: استفاده كردي ازش ؟
هركي كار كرده باهاش كلي حال كرده .
مثل سايت معتبر
Gizmodo
لينك خبر كه خبر مال كيه و ببينيم چطور نتيجه گيري كردي .
2-فروش XP امسال از ويستا بيشتر بود.
چه ربطي داره چون بيشتر بوده پس يعني ويستا شكست خورد و يعني افتضاح . فروش xp حالا حالا هم بايدم بيشتر باشه چون هم همه اشنايي كامل با xp دارن و يكي اينكه سيستمي كه براش نياز هست مثل ويستا پرخرج نيست .
و اينم براي مايكروسافت هيچ فرقي نداره چون هر دو محصول مال خود مايكرو هست چه xp بفروشه و چه ويستا حتي بخواد نصف xp هم فروش داشته باشه براي مايكروسافت يك موقيت هست چيزي كه براي مايكروسافت مهم هست فروش سيستم عاملشه و تمام .
3-بسياري از شركت هاي سازنده لپ تاپ كه رفته بودن به سمت ويستا دوباره اومدن به سمت XP
4-مايكروسافت قرار بود پشتيباني از XP رو قطع كنه و به ويستا اهميت بيشتر بده.اما وقتي ديد هيچ استقبالي از ويستا نشده دوباره شروع كرد به پشتيابني ازxp
مثلا يكي از اون حرفهاي ........
والا ما كه الان هر خبري ميشويم هر لپ تاپي كه بيرون عرضه ميشه با افتخار كامل ميگن كه سيستم ما از ويستا استفاده ميكنه .
و يكي اينكه چه بخواي و چه نخواي سيستم هاي اينده خود به خود براي ويستا اماده ميشن اينم فكر كمي فكر كني ميفهمي .
5-قرار بود خيلي از شركت هاي دولتي آمريكا برن به سمت ويستا ولي الان اكثرشون اپل و لينوكس رو داره جايگزين مي كنن.
من نميدونم اين اطلاعات را تو از كجا اوردي كدوم دولت ها ؟
حد اقل يه لينوكسي بگو يه چيزي اين اپل مكينتاش ديگه تو وسط چه من نميدونم كه جز pc هاي خودش استفاده نداره .
6-اصلا چرا راه دور بريم ، من و خيلي از دوستام كه از ويستا استفاده مي كرديم ، به خاطر ناسازگاري نرم افزاري و سخت افزاري مجبور شديم دوباره برگرديم به XP.
نه انتظار داشتي كه ويستا همين كه اومد از تمام نرم افزارها پشتيباني كامل كنه !
لطف كن الان سري به بازار بزن و نرم افزار هاي روز را بخر ببين كدومش بر روي ويستا اجرا نميشه بد بيا خبرش را بده . البته اون نرافزار هاي مشهور نه درپيت !
من هر نرم افزار جديدي كه دارم ميخرم روي وستا آه هم نميگه و خيلي روانتر و سريعتر از xp هم نصب ميشه و هم اجرا سرعت عملشون هم كه خيلي بيشتر از xp هست .
در كل مي تونم بگم ، ويستا با تمام تبليغات و جنجالي كه براش به پا شد، تا امروز چيزي جز شكست نبوده.
منم در كل ميتونم بگم كه اين نظر را واسه ي خودت نگه دار .
تا به مروز هم ميتوني ببيني كه بازي چطور ميرن طرف ويستا و dx10 .
شما يه خبر كاملا شايعه را كه dx10 براي xp ببين چه نتيجه هايي كه نگرفتي !
چون تبليغات ويستا كاملا هم بجا بود و يه تغيير اساسي عالي كرده .
ادم بياد با چندتا تحليل و حرف ديگران شكست يه چيزي را معين كنه خنده داره جدا .
خودت كم كم ميبيني كه فردا پسفردا خود به خود ميري طرف ويستا چه بخواي و چه نخواي .

122

يعني افتضاح.
ببینم مگه سونی هم یه سیستم عامل داده بیرون که حا لا شما توپیدی به ویستا:laughing:(فن بازی برای سیستم عامل:laughing::laughing:)

4-مايكروسافت قرار بود پشتيباني از XP رو قطع كنه و به ويستا اهميت بيشتر بده.اما وقتي ديد هيچ استقبالي از ويستا نشده دوباره شروع كرد به پشتيابني از XP
الان همه ی نرم افزار ها با ویستا سازگار شده اند و شما ورژن جدید نرم افزار ها رو باید در نظر بگیری
سیستم عامل اپل :laughing::laughing::laughing:
6
-اصلا چرا راه دور بريم ، من و خيلي از دوستام كه از ويستا استفاده مي كرديم ، به خاطر ناسازگاري نرم افزاري و سخت افزاري مجبور شديم دوباره برگرديم به XP.
شما و دوستان گرامیتون بی زحمت دوباره تو2008 باید به سمت ویستا برید البته بی زحمت

[/QUOTE]شکست در مقابل کی؟؟؟ نکنه در مقابل سیستم عاملی که سونی داده بیرون:laughing::laughing:

اولا دلم ميخواد يكي يكي اون سايتهايي كه معتبر هستند يكي يكي لينك كني .
فرخ جون شما خودتو خسته نكن ، ايشون بيشتر تو سايت هاي PS3Fanboys و SonyFanboys و ضد مايكروسافتيو اينا ميچرخه تو كار معتبر پعتبر نيست !:biggrin1:

نه انتظار داشتي كه ويستا همين كه اومد از تمام نرم افزارها پشتيباني كامل كنه !
لطف كن الان سري به بازار بزن و نرم افزار هاي روز را بخر ببين كدومش بر روي ويستا اجرا نميشه بد بيا خبرش را بده . البته اون نرافزار هاي مشهور نه درپيت !
من هر نرم افزار جديدي كه دارم ميخرم روي وستا آه هم نميگه و خيلي روانتر و سريعتر از xp هم نصب ميشه و هم اجرا سرعت عملشون هم كه خيلي بيشتر از xp هست .
خیلی از درایور ها و برنامه ها روی ویستا اجرا نمیشن!!! بله همه ی برنامه های جدید از ویستا پشتیبانی میکنن. ولی شما قبول کنین که ویستا اصلا اونچیزی که تو تصور عموم بود، نیست!!! و مایکروسافت عملا میخواد مردم رو زور کنه که ویستا بخرن ( مثل همین DX10 ! )

پ.ن: برنامه ی اینترنتِ خودِ من رو ویستا نصب نمیشه!!!

از همه دوستاني كه دارن اين تاپيك مي خونن معذرت مي خوام كه بحث عوض شده.

خب فكر كنم بد نيست اين مقاله رو بخونيد شايد بفهميد كه مايكروسافت امسال چه مشكلاتي داشته و ويستا چه شكستي بوده.
=======================================================
Windows Vista: D
Let's cut the blather about new functionality and early-adoption growing pains and all that: New operating systems are supposed to run smoother than older ones. In my own life, three Vista machines proved unable to meet the mobile rigors of blogging in the field. I had used both Macs and PCs for years, but my primary devices had been PCs. Unable to find a Windows laptop that could hold up, I turned to a certain machine with the initials MBP, and can report zero regrets to date, even with the impulsive day-of update to Leopard.
Let me repeat that, so any people who accuse me of fanboyism can wrap their heads around it: I was trying hard to find a Windows machine that I could work on. I tested a handful of them, all without satisfactory results. Then, and only then, did I switch to a Mac for full-time use. Incidentally, my dad switched, too, and is enjoying his new iMac.
You can blame the OEMs for the troubles, but they blame you: In recent my conversations with execs from big PC makers, one said that the good news about Apple gaining market share is that maybe, just maybe, Microsoft would "get the picture" and work harder to build a better product. Just yesterday, another exec told me that customers were "crying like schoolgirls" to get XP put back onto shipped Vista machines.

لينك كامل مقاله بريد بخونيد. Gizmodo

البته من اصلا به شکست ویستا کاری ندارم

ولی ویستا اصلا یه ویندوز جدی نیست برای مایکروسافت در واقع یه تسته;)

مثل nt

پس خیلی هم موفقیتش مهم نیست:biggrin1:

ولی ویستا اصلا یه ویندوز جدی نیست برای مایکروسافت در واقع یه تسته;)
شما چه جوري به اين نتيجه رسيدي جيگر.
مايكروسافت هر چي زور داشته سر ويستا زده اونوقت شما ميگي فقط يه تست بود.:laughing:
مثل اينكه جنجال ها و تبليغات هاي مايكروسافت يادت رفته.
هر چند كه ديگه الان هيچ خبري از اون همه جنجال نيست چون مايكروسافت هم فهميده چه اشتباهي كرده.

بعضي از دوستان فكر مي كنم من مثلا با ويندوز پدر كشتگي دارم . اما اصلا اينطور نيست و من اينو ميگم كه تا ابد سيستم عاملي نمياد كه مثل XP كاربر پسند باشه.ولي خب چون خودم ويستا رو تجربه كردم و سالهاست كه دارم از كامپيوتر استفاده مي كنم به جرات ميگم كه ويستا اصلا اون چيزي نيست كه اينقدر براش سر و صدا به پا شد.

من نمیدونم چرا این اقایی که آواتارش یه روباته(اسمشو نمیگم ولی همتون فهمیدین کیو میگم)تو همه یه تاپیکا میخواد بحثو بکشونه به این که سونی وPS3 از مایکروسافت و 360 بهتره .بابا ول کن دیگه .مگه به تو سونی چی میده که این همه طرفداریشو میکنی.به قوله یکی از دوستان اگه خیلی PS3 دوست داری میتونی 100 هزار تومن بدی بری PES2008 بخری بازی کنی:cheesygri:cheesygri:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or