خبر: شکایت کليسای جامع انگلیس از سونی بخاطر بازی Resistance : Fall of Man

trancearena

کاربر سایت
كليساي جامع انگليس از شركت سوني بخاطر استفاده از تصویر كليساي جامع اين كشور در بازی خشونت آمیز Resistance : Fall of Man شکایت کرد و خواستار جمع آوری این بازی از بازار جهانی شد.
مقامات این کلیسا اظهار کردن که سونی بدون کسب مجوز از تصوير كليساي منچستر توی این بازی استفاده کرده و خواستار عذرخواهي رسمي سونی از مقامات كليساي جامع شدند.
گفتني است؛ در غير اين صورت كليسا به صورت قانوني از شركت سوني شكايت خواهد كرد.
شركت سوني در حال بررسي مورد شكايت است؛ اما طبق گفته سخنگوي اين شركت اين بازي‌‏ها تنها به منظور سرگرمي افراد هستند و هيچ‌‏گاه وقايع اين بازي‌‏ها به معناي وقوع آن در جهان واقع نيست.
_43030557_cathedral203.jpg
_43028447_cathedral_sony203.jpg
_43029051_sonygame203.jpg

منبع : BBC News

این بچه های کلیسا و اینام :cheesygri اگه زورشون برسه به همه چی گیر میدن حالا بعضی جاها میرسه بعضی جاها مثله همین زور الکی میزنن:ban:

مگه بقالیه که احتیاج به تبلیغ داشته باشه ؟!
چون بقالی نیست میگم باید واسش تبلیغ بشه.
من جای کیشیشش بودم یه پولی میدادم و مایکرو و سونی و نینتندو میگفتم نسخه بعدی فروزا و خدای جنگ و ماریو پارتی را توی این کلیسا بندازن خفن براش تبلیغ بشه بزنه رو دست واتیکان!

اینا هم به چه چیزایی گیر میدنا........... دیگه همین مونده فرگوسن بیاد بگه کیمرا هاش شبیه رایان گیگز بودن ما شکایت میکنیم :cheesygri:cheesygri
ببین کلیسا یه محیط مذهبی و محیط مذهبی شرایط خاص خودش رو داره و باید حرمتش حفظ بشه...;)

منم همین نظر رو دارم این همه جای باحال ( کاخ سفید ) رفتن کلیسا رو ساختن
ما که مسلمونیم صدامون در اومده ولی خودشون عین خیالشون نیست !

این همه کشور عقب مونده که خیلی هاشون نون مذهبو میخورن بس نیست انتظار دارین این کشورهایی هم که توشون ازادی هست بیان در دهن همرو گل بگیرن به جرم دین؟
نمیدونم چطور حکم مرگ برای کسایی که مثل تو فکر نمیکنن (بخونین کفار) زشت نیست ولی نشون دادن کلیسا توی بازی میشه بی احترامی؟ یعنی احترام به سری یه ساختمونو کتاب که معلوم نیست چی به چی هستن از احترام به جونو عقیده ادم با ارزش تره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or