خبر ساخت The Darkness 2 رسما تایید شد

rezaigi2004

کاربر سایت
طبق بیانات کمپانی TopCow استدیو Starbreeze studios در حال کار بر روی شماره دوم عنوان Darkness میباشد این شماره بازی اواخر 2008 یا اوایل 2009 برای X360 , PS3 منتشر خواهد شد .

Darknessart.jpg
starbreezestudios.jpg

آخرین ویرایش:
صدا گذاری و موزیک و گرافیک این بازی واقا فوق الادس! وقتی میشینی پاش اینقدر محو موزیک و محیط پردازی میشی که اصلا دلت نمیاد بری جلو...
میشینم پاش چند ساعت فقط نگاش میکنم! اسپیکرم هم چند وقت پیش بخاطرش خراب شد و مجبور شدم یکی نو تهیه کنم!

واسه قسمت دومش هم انگار باید یه سیستم صدای خفن تهیه کنم اینجوری فایده ای نداره...

اتفاقا من كميك بوك darknessرو خوندم از انقلاب گرفتم البته خارجي بودها خيلي جالب بود شخصيت جكي تو كميك بوك از جكي تو بازي بهتر بود ولي داستان بازي بهتر بود.

من که اصلا از بازی خوشم نیومد بازی که محیط سرد و خوشکلی داشته باشه من باش حال نمیکنم کاشکی این شمارش بهتر بشه:)

به داش امینو :biggrin1: مرد حسابی اصل این بازی به این خصوصیاتشه :biggrin1:
من که خدایی با این بازی خیلی حال کردم با تمام بازیهای که تا حالا بازی کرده بودم فرق داشت
حس غم و نا امیدی رو خیلی قشنگ به آدم منتقل می کنه مخصوصا اون مرحله های WW1 :love:

به داش امینو :biggrin1: مرد حسابی اصل این بازی به این خصوصیاتشه :biggrin1:
من که خدایی با این بازی خیلی حال کردم با تمام بازیهای که تا حالا بازی کرده بودم فرق داشت
حس غم و نا امیدی رو خیلی قشنگ به آدم منتقل می کنه مخصوصا اون مرحله های WW1 :love:
خب دیگه من خوشم نمیاد این حسو داشته باشم:)

یکی از 5 بازی ای که توی 360 باهاشون از همه بیشتر حال کردم The Darkness بود. داستان بی نظیر , گیم پلی نسبتآ خوب , گرافیک عالی , صداگزاری مشتی ! , چیزهای جدید توی گیم پلی و ...
خیلی منتظر اعلام ساخته شدن دومین قسمتش بودم ولی کاش خرابش نکنن.

واقعا بازی قشنگی بود مخصوصا اخرش با اون اهنگ عجیب غریبش که مثل خود بازی بود
من به تریتیب بهترین بازیهایی که تو عمرم بیشترین حالو باهاشون کردم
اولیش heavenly sword هست
دومیش این بازی بچه ها راس میگین یه احساس عجیبی تو بعضی مرحله هاش به ادم دست میداد که خیلی به من حال میداد شاید20 بار دمو اخر این بازیو تماشا کردم
بازی نواورانه وکاملی بود حال میده اون صحنه اکشناشو که از نزدیک به شکلای متنوع و باحال میکشه رو بیشترکنن واقعا کشتن اونجوری یه حال دیگه میداد
از حالا منتظرم برا نسخه دوم

من به تریتیب بهترین بازیهایی که تو عمرم بیشترین حالو باهاشون کردم
اولیش heavenly sword هست
فکر کنم اولین بازیت بوده این Havenly Sword ! از اون به بعد هم چیزی بازی نکردی انگار! :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or