خبر ساخت عنوان عظیم The Day با موتور CryENGINE 2 رسما تایید شد (اولین تصاویر)

rezaigi2004

کاربر سایت
عنوان بزرگ عظیم و استثنایی The Day توسط موتور CryENGINE 2 ساخته خواهد شد این عنوان توسط استدیو کره ای Reloaded Studios ساخته خواهد شد این بازی دارای بخش multiplayer online و در حالت سوم شخص میباشد که از حالت PVP یا player-versus-player نیز پشتیبانی میکند ناشر و پلتفرم بازی تایین نشده است.

275693_full.jpg

275692_full.jpg

275689_full.jpg

CryENGINE 2

7614_2_o.jpg

من فكر كردم عكس اولي عكسه داخل بازي هستش!
نفهميدم ارت وركه!!!
به خدا يه لحظه نبضم شديد شد!!!
خدا كنه بگن كنسولهاي فعلي مي كشن!!
من اينجا پشتك وارو مي زنم!

art work به معنی کارهای انجام شده هنری میگویند برای آن دسته از عزیزان که نمیدونستند .
اما من با اطمینان کامل میتونم بگم عکسها مخصوصا دو تا آخری داد میزنه art work هست .

بابا دیگه نمیشد اینا رو تحمل کرد خداییش این بازی آخر دنیاست من که دارم از تعجب شاخ درمیارم آخه من نمیدونم چجوری میشد منتظر یه همچین چیزایی بود :o:o:o:o:o

از ده فرسخی داد میزنه اینا Artwork هستن! عنوان اصلی معلوم نیست چجوری باشه! CryEngine 2 هم میخواد باشه ولی دلیل بر این نیست که گرافیکش دیگه از Crysis بالاتره!!
روی چندتا عکس هنری هم نمیشه حساب کرد!

من ترجیح میدم بازی بیاد بعد بگم: WoW !

در هر صورت از این Art Work ها معلومه که بازی می خواد یک داستان خیلی خوب رو با خودش به ارمغان بیاره!
اون چیزی که نمونش تو بازی ها کمه : یکن نبرد بسیار بسیار عظیم و گسترده!

من اينو تو n4g ديدم نوشه بود MMORPG
درسته سبک این بازی MMO سوم شخص هست .. یعنی یک بازی کاملا Online

ضمن اینکه اینطور که گفته شده این بازی قراره در سال 2010 منتشر بشه و پلتفرمش هم PC هست

در هر صورت از این Art Work ها معلومه که بازی می خواد یک داستان خیلی خوب رو با خودش به ارمغان بیاره!
اون چیزی که نمونش تو بازی ها کمه : یکن نبرد بسیار بسیار عظیم و گسترده!

از روی چند تا Art Work در مورد یک بازی قضاوت کردن کار بسی اشتباهیست ...;)

آخرین ویرایش:
sata جان من برای شما و دوستانی که نمیدونستن تو پست اولم گفتم .
art work به معنی کارهای انجام شده هنری میگویند برای آن دسته از عزیزان که نمیدونستند .
اما من با اطمینان کامل میتونم بگم عکسها مخصوصا دو تا آخری داد میزنه art work هست .
خلاصه art work ( بمعنی کارهای هنری است ) . موفق باشید .

فوق العاده است قبلا قرار بود يك بازي ديگه بسازن با اين موتور ولي اسمش مشخص نبود.
توي عكس دوم نگاه كنيد احاطه بشر توسط تكنولوژي با اون سفينه هاي روي آسمان آسماني قرمز و خرابي و نابودي نسل بشر ولي در افق دور آسماني آبي بيانگر اميد و رهايي از بند تكنولوژي است چقدر زيبا بود اين تصوير.

من میگم چطوره بحث Artwork رو تموم کنیم جاش درباره ی سابقه ی Studio Reloaded و اینکه کره ای ها عجب مولایی هستند بحث کنیم؟
پ.ن:MMORPG جزو کارهایه روزانه ی کره ای هاست.واقعا دیگه ثابت شد ! !
پ.ن:GeForce 9xxx آماده باش ! ! !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or